felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:אז דריק היה חיובי, אז מה? עם חיובי בלבד לא מגיעים רחוק. אני זוכר איך פיני היה יורד עליו ואומר לו ללמוד ממארק בריסקר.
לתת הגנה חזקה ולפעמים לקלוע שלשה גם לינהארט יכול.
אז אתה בעצם אומר שכל אחד יכול להיות כמו דרק? הוא רק צריך הזדמנות....
זה מה שאני אומר - דרק היה חיית משחק. בכל עונה ועונה, עד שהוא נהיה דרק שארפ הגדול, הוא היה מתחיל את העונה בתחתית הרוטציה ומסיים אותה בחמישייה
או על סף החמישייה. לינהארט לא מצליח לשכנע את המאמנים לתת לו 2 דקות ביורוליג... יחי ההבדל הקטן.
אני אומר את מה שכתבתי ולא צריך לנחש מה, צריך רק לקרוא.
כמו דריק או לא כמו דריק זה בכלל לא עצם העניין פה.
העניין הוא שיש הרבה שחקנים שלא מנסים אפילו לקבל מהם את המינימום האפשרי.
גם פניני בעונה שעברה לא הצליח לשכנע את בלאט לשתף אותו עד אשר באמצע המשבר מזרחי אמר לבלאט להכניס אותו.
ואני מקווה מאוד שלא תתחיל עכשיו להשוות בין לינהארט לפניני, כמו שהתחלת להשוות לדריק. כי זה בכלל לא קשור!
דבר ראשון, אני לא הבאתי את דרק בתור דוגמא. כשאתה מביא אותו כדוגמא, אתה מן הסתם משווה בין הסיטואציות. אני באמת לא מצליח לראות איך מה שקרה עם דרק,
משליך על לינהארט או דומה לזה באיזשהו מקום.
דבר שני, אתה צודק לגבי הצוות המקצועי, וכבר הסכמתי כאן, שזה שהם החליטו משהו, לא אומר שזה הדבר הנכון. בכל זאת, יש להם פרספקטיבה מסויימת וצריך
לכבד אותה.
דבר שלישי, אני מסכים שלינהארט צריך (היה) לקבל הזדמנות. הוא לא קיבל אותה מסיבות שונות. בכל מקרה, גם אם כן יקבל, זה לא אומר שפתאום כולנו נתפוס את הראש ונגיד,
איך פיספסנו אותו. סה"כ את מה שאתה רוצה ממנו, גם נער פוסטר אחר יכול לעשות. התקווה מכל שחקן זר שיהיה שחקן חיזוק ולא שחקן שנכנס קצת לתת עבירות ולקלוע שלשה פנוייה.
דבר רביעי, אני אומר שהסגל שיש לנו צריך חיזוק בכשרון וביכולת כאן ועכשיו. לא עוד איזה שרטן כזה או אחר, זה מה שיעשה את ההבדל, אלא שחקנים עם כשרון.
אתה כל הזמן מתלונן שמאריץ' לא מקבל הזדמנות, ולינהארט לא מקבל הזדמנות ושלא משחקים מספיק פנימה, או שמשחקים בהרכבים נמוכים.
זה הכל נכון, אבל זה לא מה שישנה את פני הדברים כפי שהם היום לדעתי. אתה צריך שחקנים מוכשרים, ושחקנים עם ביטחון, ושחקנים משלימים שייתנו את המכות והשריטות.