12 נובמבר 2014, 01:37
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה נעלמת?
gone girl, interstellar ו-nightcrawler זה סרטים שאני צריכה לראות
מצד שני יש לי את inception שאני ממש רוצה לראות וכבר יש לי על המחשב ועדיין משום מה לא ראיתי
'התחלה' לטעמי סרט אוברייטד...לא רוצה לבאס אבל ארוך פחד ומהסרטים האלו שמנסים להיות מתוחכמים בכוח בדיוק כמו שאטר איילנד..
12 נובמבר 2014, 01:55
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה נעלמת?
מצד שני יש לי את inception שאני ממש רוצה לראות וכבר יש לי על המחשב ועדיין משום מה לא ראיתי
12 נובמבר 2014, 01:56
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה נעלמת?
נעלמת סרט ממש טוב, אבל הסוף טיפה מבאס.
הסרט קצת פסיכוטי (פסיכוטי טוב) ויש שם את אמילי רטייטאוקסקי (או אי שלא כותבים את זה) שזה דבר טוב בפני עצמו, אבל נראה לי שזה פחות מדבר אליך חחח
12 נובמבר 2014, 01:58
12 נובמבר 2014, 01:58
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה נעלמת?
'התחלה' לטעמי סרט אוברייטד...לא רוצה לבאס אבל ארוך פחד ומהסרטים האלו שמנסים להיות מתוחכמים בכוח בדיוק כמו שאטר איילנד..
אבל.....ממש אהבתי את שאטר איילנד
*הכתב הקוטן מטעמי מבוכה*
12 נובמבר 2014, 02:00
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה נעלמת?
אבל.....ממש אהבתי את שאטר איילנד
*הכתב הקוטן מטעמי מבוכה*
אני לא הבנתי מה יש לאהוב...יותר מדי פרטים יותר מדי נסיון לחבר בין כל הנקודות לכדי עלילה מטופשת שאומרת לך היי אם רק תראה שוב את הסרט ואז עוד פעם אז תבין שבעצם הבמאי הוא גאון...
מישו שם צריך להסביר ליוצרי הסרטים שסוף פתוח אין משמעו להביא משפט מטורף בסוף הסרט כדי שיגרום לך לחשוב אחורה על כל מה שראית כי זה פשוט לא יעבוד.
צריך אשכרה לבנות את כל הדרך עד לסוף הפתוח..
זה כמו שאני עכשיו אכתוב: "ואולי בעצם הוא כן בנה את כל הדרך?" -זה דבילי זה יראה שאני לא סגור על עצמי ולא יודע מה אני רוצה לומר...
אבל זו רק דעתי...
LIAV10 כתב:אנחנו לא מדברים על כישורי משחק, נכון?
12 נובמבר 2014, 02:06
12 נובמבר 2014, 02:11
LIAV10 כתב:ג׳סיקה נראת טוב יותר מאמילי?
12 נובמבר 2014, 02:13
12 נובמבר 2014, 02:15
12 נובמבר 2014, 02:18
LIAV10 כתב:יש בה משהו ״עקום״, אבל זה מה שעושה אותה לכל כך מיוחד, זה הקטע שלה.
my man כתב:"אני אוהבת סרטים שצריך לראות כמה פעמים בשביל להבין הכל
גם ברבור שחור אותו דבר
גם החוש השישי שונה לגמרי ברגע שאתה רואה אותו בפעם השנייה"
אין מה להשוות בין זה לחוש השישי. החוש השישי הוא ההפך המוחלט קודם כל ברגע שסיימת אותו אתה מבין שראית משהו אחד והיה משהו אחר לגמרי. כל העלילה מובנת מיד בתום הסרט. העלילה בנויה כך שתבין אותה. וזו בדיוק הגאונות.
לראות שוב זה רק כי זה מגניב.
סרט דומה לזה הוא אמן האשליות(שהוא בטח בטופ 10 שלי)
שאטר איילנד לא בנוי בצורה כזו שתסיים אותו ותסתכל אחורה ותגיד אה עכשיו אני מבין. ההיפך הוא הנכון זה כאילו הם אמרו אם הם לא יבינו אז הם יחשבו שזה חכם. עלילה מבולגנת ומסובכת עם עצמה..
12 נובמבר 2014, 02:29
12 נובמבר 2014, 02:32
my man כתב:קיצר סרטי מותחן פסיכולוגי...אני גם חולה עליהם...
ובאמת שאין מספיק...נראה לי האחרון(הטוב) שראיתי היה לפני מלא זמן..
אגב ניסו לייצר אחד כזה לא מזמן- 'אשליה' אבל כגודל הבילד אפ שעשו לו כך הוא אכזב..
בבקשה אל תגידי שאהבת אותו...
12 נובמבר 2014, 08:47
12 נובמבר 2014, 18:41
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יש בה משהו ״עקום״, אבל זה מה שעושה אותה לכל כך מיוחד, זה הקטע שלה.
לא חושבת שעקום זאת המילה
היא מן ברבי אקזוטית כזאת וזה לא..אמרתי, זה לא הטייפ שלי
ד''א, רוב הבחורות שנחשבות יפות בהוליווד הן לא מיוחדות בעיניי
קייט אפטון, קמרון דיאז, ג'ניפר לורנס, אנג'לינה ג'ולי
שחקניות שאני אוהבת זה..ג'סיקה צ'סטיין, קייט ווינסלט, אלן פייג', מילה קוניס..וד''א, הלן מירן בגילה עדיין drop dead gorgeous
באמת נהיה לאחרונה טראנד של כוכבות שהן "יפות כמו מהבת דודה שלך"..אני התאהבתי באלן פייג' מהסרט ג'ונו...נכון גם את..![]()
הלוואי ויעשו עוד מותחנים פסיכולוגים..הסרטים האיכותיים תקועים עכשיו על גיבורי על..,מותחן פסיכולוגי..."ההתחלה" עם לאונרדו דקפריו ואלן פייג'...סרט ששוב אראה כדי לנסות להבין עוד כמה דברים,לא מכיר אף אחד שלא ראה את הסרט הזה לפחות פעמים..ממש אהבתי!
12 נובמבר 2014, 19:10
12 נובמבר 2014, 19:14
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יש בה משהו ״עקום״, אבל זה מה שעושה אותה לכל כך מיוחד, זה הקטע שלה.
לא חושבת שעקום זאת המילה
היא מן ברבי אקזוטית כזאת וזה לא..אמרתי, זה לא הטייפ שלי
ד''א, רוב הבחורות שנחשבות יפות בהוליווד הן לא מיוחדות בעיניי
קייט אפטון, קמרון דיאז, ג'ניפר לורנס, אנג'לינה ג'ולי
שחקניות שאני אוהבת זה..ג'סיקה צ'סטיין, קייט ווינסלט, אלן פייג', מילה קוניס..וד''א, הלן מירן בגילה עדיין drop dead gorgeous
באמת נהיה לאחרונה טראנד של כוכבות שהן "יפות כמו מהבת דודה שלך"..אני התאהבתי באלן פייג' מהסרט ג'ונו...נכון גם את..![]()
הלוואי ויעשו עוד מותחנים פסיכולוגים..הסרטים האיכותיים תקועים עכשיו על גיבורי על..,מותחן פסיכולוגי..."ההתחלה" עם לאונרדו דקפריו ואלן פייג'...סרט ששוב אראה כדי לנסות להבין עוד כמה דברים,לא מכיר אף אחד שלא ראה את הסרט הזה לפחות פעמים..ממש אהבתי!
דווקא לא מג'ונו, לא
אהבתי אותה ב-hard candy (סרט לא פשוט לצפייה) ועכשיו היא הסתפרה בשביל סרט ואני חושבת שהיא נראית כמה מאוד חמוד
לא פשוט?! זה הכול?!![]()
![]()
![]()
ישבתי מול המחשב וכל הזמן דילגתי על קטעים נוראיים עד שנהרס לי הסרט...מה אהבת בו?
12 נובמבר 2014, 19:39
12 נובמבר 2014, 19:45
אביהוא כתב:זה הכי מתסכל שזה מה שגרם לכולם לנסות לראות עד הסוף...אבל דווקה בקטע הזה הייתי משוכנע שאין מצב שיכתבו לזה תסריט "אמיתי",או שממש רציתי להיות משוכנע אני לא זוכר..
אבל בכללי לא אוהב לראות ביתור אברים והמשחק שלה גורם לי להרגיש שהכל אמיתי וזה מה שאני אוהב בא!!!!!!!!!
באיזה סרט היא הולכת להשתתף?
12 נובמבר 2014, 19:58