פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

12 נובמבר 2014, 22:49

אם מכבי מביאה את מקל אז יש לנו יותר מחצי חמישייה שלקחה לנו אליפות בגליל ( פארגו רנדל ומקל... ) מחוזקת בסמית' וסופו או טיוס...
לגבי פארגו בקיץ וכל שנה מאז שעזב היה לי פה ויכוחים על זה שאני חושב שפארגו צריך לשחק 2 ושאני חושב שצסקא פספסה צמד שיכל להצליח שם עם ג'קסון כרכז ופארגו ב 2 אבל הם לא ניסו את זה .
גם עם פרקינס רוב הזמן פארגו שיחק 2 ...

12 נובמבר 2014, 23:20

yzafrir כתב:אם מכבי מביאה את מקל אז יש לנו יותר מחצי חמישייה שלקחה לנו אליפות בגליל ( פארגו רנדל ומקל... ) מחוזקת בסמית' וסופו או טיוס...
לגבי פארגו בקיץ וכל שנה מאז שעזב היה לי פה ויכוחים על זה שאני חושב שפארגו צריך לשחק 2 ושאני חושב שצסקא פספסה צמד שיכל להצליח שם עם ג'קסון כרכז ופארגו ב 2 אבל הם לא ניסו את זה .

פארגו במקום שלישי ביורוליג באסיסטים עם 29. לפניו רק תאודוסיץ' והוארטל עם 1 יותר.

12 נובמבר 2014, 23:28

felix_r כתב:
yzafrir כתב:אם מכבי מביאה את מקל אז יש לנו יותר מחצי חמישייה שלקחה לנו אליפות בגליל ( פארגו רנדל ומקל... ) מחוזקת בסמית' וסופו או טיוס...

פארגו במקום שלישי ביורוליג באסיסטים עם 29. לפניו רק תאודוסיץ' והוארטל עם 1 יותר.

הוא שיפר את ניהול המשחק שלו מאוד אבל גם את החיבה שלו לכדור.
אני חושב שעם מוביל כדור איכותי לידו הוא יהיה הרבה יותר יעיל כסקורר מוביל וירד ממנו הרבה עומס. את העונות הכי טובות שלו הוא עשה ליד מובלי כדור איכותיים כמו מקל ופרקינס ...

12 נובמבר 2014, 23:53

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

הוא שיפר את ניהול המשחק שלו מאוד אבל גם את החיבה שלו לכדור.
אני חושב שעם מוביל כדור איכותי לידו הוא יהיה הרבה יותר יעיל כסקורר מוביל וירד ממנו הרבה עומס. את העונות הכי טובות שלו הוא עשה ליד מובלי כדור איכותיים כמו מקל ופרקינס ...

יש את אוחיון. כשאוחיון בראש של לנהל משחק, הוא מאזן את פארגו. הבעיה היא שיש משחקים שאוחיון נותן לפארגו את הכדור כבר בהתחלת ההתקפה ובעצמו רץ לעמוד בפינה כאילו היה איזה קלעי שלשות מהסרטים.

13 נובמבר 2014, 01:51

אולי הבעיה שפארגו רואה שאין בקבוצה עוד שחקנים שמנסים לייצר לעצמם או לאחרים, ולכן הוא לוקח על עצמו עוד ועוד.
בגלל זה אמרתי ששחקן אחד טוב יכול לעשות את ההבדל. פארגו הוא שחקן מבריק כשהולך לו, וכשלא הולך לו, יהיה לו למי לתת ולזוז הצידה.

זה יכול להיות גארד או פאוור פורוורד, רק שיהיה שחקן איכותי.

13 נובמבר 2014, 14:28

לפי ONE התחילו לחפש יהודים בפולין....

13 נובמבר 2014, 15:25

jol9 כתב:אולי הבעיה שפארגו רואה שאין בקבוצה עוד שחקנים שמנסים לייצר לעצמם או לאחרים, ולכן הוא לוקח על עצמו עוד ועוד.
בגלל זה אמרתי ששחקן אחד טוב יכול לעשות את ההבדל. פארגו הוא שחקן מבריק כשהולך לו, וכשלא הולך לו, יהיה לו למי לתת ולזוז הצידה.

זה יכול להיות גארד או פאוור פורוורד, רק שיהיה שחקן איכותי.

אני לא מבין למה פארגו שינה גישה אחרי המשחק בברלין. הרי בברלין הוא לא לקח על עצמו יותר מדי ולא השתולל ולא כעס על כל העולם. מה השתנה מאותו משחק אצל פארגו?

13 נובמבר 2014, 19:28

LIAV10 כתב:לפי ONE התחילו לחפש יהודים בפולין....

תמונה

13 נובמבר 2014, 19:34

Holiday_Armadillo כתב:

תמונה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוווולללללללל הרגת אותי עכשיו...

פולנים ידועים בגובה שלהם לא?

13 נובמבר 2014, 23:29

Holiday_Armadillo כתב:

תמונה

תקשיבי, אני לא נושם :laugh3 :laugh3 :laugh3

14 נובמבר 2014, 12:41

טוב, אז זעזועים לא יהיו בקבוצה הזו בחודשיים הקרובים. מאריץ' ישוחרר בתום החוזה ובזה יסתכמו הזעזועים. אפשר לנעול.

14 נובמבר 2014, 12:45

roy1000 כתב:טוב, אז זעזועים לא יהיו בקבוצה הזו בחודשיים הקרובים. מאריץ' ישוחרר בתום החוזה ובזה יסתכמו הזעזועים. אפשר לנעול.

לא יהיו בצוות המקצועי כנראה, אבל בסגל השחקנים לדעתי יהיו. אם השחקן שיגיע יהיה מורן רוט, אז זאת באמת סוג של בדיחה על חשבוננו.
מה שכן, זעזוע, זאת לא המילה הנכונה. יותר - חיזוק.

14 נובמבר 2014, 13:03

jol9 כתב:
roy1000 כתב:טוב, אז זעזועים לא יהיו בקבוצה הזו בחודשיים הקרובים. מאריץ' ישוחרר בתום החוזה ובזה יסתכמו הזעזועים. אפשר לנעול.

לא יהיו בצוות המקצועי כנראה, אבל בסגל השחקנים לדעתי יהיו. אם השחקן שיגיע יהיה מורן רוט, אז זאת באמת סוג של בדיחה על חשבוננו.

לפי גלדסטון לא יהיו לא בישראלים כי אין כאלה פנויים ובזרים אולי רק אחרי 22 בדצמבר .

הניצחון הזה גורם להנהלה לחשוב שהכל טוב פיתאום וזה כל כך צפוי ...

14 נובמבר 2014, 13:20

מקאדו 3 כתב:
jol9 כתב:

לפי גלדסטון לא יהיו לא בישראלים כי אין כאלה פנויים ובזרים אולי רק אחרי 22 בדצמבר .

הניצחון הזה גורם להנהלה לחשוב שהכל טוב פיתאום וזה כל כך צפוי ...

לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.

14 נובמבר 2014, 13:29

לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.

צריך לשחק יותר עם ג'ייק כהן ב 4

במובן של הישראלי אני מבין את המצב-באמת שאין!!!
אבל אולי מעז יצא מתוק ונרוויח סוףסוף את אלטיט...

felix_r כתב:
נוסף לסל הזה לדעתי.

כמו שרוי מפמפם את יבזורי אתה מפמפם את ג'ייק... :whistle

14 נובמבר 2014, 13:38

my man כתב:
felix_r כתב:
נוסף לסל הזה לדעתי.

כמו שרוי מפמפם את יבזורי אתה מפמפם את ג'ייק... :whistle

רק שיש הבדל קטן בין שנינו: כהן כבר חתום במכבי, בניגוד ליבזורי, שחתום בחיפה ;)

אני בכלל לא חובב גדול של כהן, אבל מה נעשה שפניני נפצע, וצריך לנצל שחקנים אחרים בסגל.

14 נובמבר 2014, 13:42

jol9 כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן נוסף לסל הזה לדעתי.

אין צורך אמיתי בשחקן נוסף לסגל. יש לך עדיין אוטציה של 4 ישראלים בכירים ועוד אלטיט שיכול בשקט לתת לך 15-20 דקות בליגה.

דרך אגב, אני חושב שאם תיקח את האלגוריתם הזה בתור משתנה מסביר יחיד להחלטות ב- 5 השנים האחרונות, אז הוא יוכל להסביר לפחות 80% מההחלטות של ההנהלה. החל באי פיטורי בלאט ועד לא להחליף את רייס שנה שעברה.

השנה, הדבר הכי זול לעשות זה לשחרר את מאריץ' ולא להביא שום חיזוק למלא את החלל של פניני ובהסתברות גבוהה, זה מה שיקרה.

14 נובמבר 2014, 13:43

"מפמפם את יבזורי" - טוב שלא נסחפנו בכלל.
פרסם תגובה