פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רנדל

14 נובמבר 2014, 00:32

משחק פשוט פנומנלי של רנדל!!!
איפה הוא ואיפה אלכס טיוס. רנדל נפצע פציעה בכלל לא קלה, קיבל טיפול וחזר לשחק כשהוא חצי צולע, ועוד נותן 200% מעצמו עם סטופ בהגנה ואחר ריבאונד שניצחו את המשחק.
תענוג של שחקן.
אם מחפשים את הקפטן הבא של מכבי ת"א, זה בראיין רנדל. הוא הראה היום מחוייבות למועדון, אכפתיות, לחימה ללא פשרות. זה המכביזם!

צריך לסגוד לבחור הזה. מה שהוא עשה היום, לפנתיאון. ואיפה שמואל והשטויות שהוא אמר עליו בקיץ? השחקן הכי חשוב של מכבי העונה

:heart :heart :heart
מאז סופו בקדנציה הראשונה לא התרגשתי ככה ממישו

14 נובמבר 2014, 00:43

שחקן נפלא ומופלא. נותן 200% בכל דקה על הפרקט ועושה את זה בקלאסה גדולה. אלה שחקנים, שאחרי שתי דקות כבר ברור שאתה רוצה שימשיך בקבוצה
לכמה שיותר שנים (בדיוק כמו דווין).

14 נובמבר 2014, 00:44

er79 כתב:צריך לסגוד לבחור הזה. מה שהוא עשה היום, לפנתיאון. ואיפה שמואל והשטויות שהוא אמר עליו בקיץ? השחקן הכי חשוב של מכבי העונה

מעליך.... ;)

14 נובמבר 2014, 00:45

כבר אכלתי את הכובע לגבי בראיין רנדל. טעיתי לחלוטין לגביו. רנדל כיום לדעתי אחד הפורוורדים הטובים באירופה.

14 נובמבר 2014, 00:46

מה מצבו? אם הוא עכשיו פצוע צריך לפטר את גודס.

14 נובמבר 2014, 00:46

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:אחד השחקנים המרגשים שדרכו פה נשבע..
גם כשהוא עושה את השטויות הקבועות שלו, ברגע אחד הגנתי מדהים הוא קונה אותי כל פעם מחדש..
באמת רק שיהיה בריא.

איכשהו מצליח להיות אחד השחקנים האדישים והמרגשים שהיו פה

רנדל רק משחק אותה אדיש.. ראית את ההתפוצצות האמוציונלית שלו אחרי החסימה שהובילה לאיבוד של מלאגה בסיום? :heart

14 נובמבר 2014, 00:47

jol9 כתב:שחקן נפלא ומופלא. נותן 200% בכל דקה על הפרקט ועושה את זה בקלאסה גדולה. אלה שחקנים, שאחרי שתי דקות כבר ברור שאתה רוצה שימשיך בקבוצה

חחחח את סמית׳ עד הטופ 16 של העונה הראשונה אף אחד לא רצה לראות כאן.
מאז אתה לגמרי צודק.

שמואל1 כתב:כבר אכלתי את הכובע לגבי בראיין רנדל. טעיתי לחלוטין לגביו. רנדל כיום לדעתי אחד הפורוורדים הטובים באירופה.

מדהימה הקיצוניות שלך....

roy1000 כתב:מה מצבו? אם הוא עכשיו פצוע צריך לפטר את גודס.

כנראה לא חמור במיוחד, אם הצוות הרפואי אישר לו לחזור לשחק.

14 נובמבר 2014, 00:48

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:שחקן נפלא ומופלא. נותן 200% בכל דקה על הפרקט ועושה את זה בקלאסה גדולה. אלה שחקנים, שאחרי שתי דקות כבר ברור שאתה רוצה שימשיך בקבוצה

מאז אתה לגמרי צודק.

בעיקר יוני עצמו שלקח לו הרבה זמן להתחבר אליו (וגם לי..)

14 נובמבר 2014, 00:49

זה פשוט מאוד. הוא השחקן הכי טוב באירופה הגנתית. צריך לכתוב ספר על משחק הגנה שלו. ללקק את האצבעות.

14 נובמבר 2014, 00:50

my man כתב:
שמואל1 כתב:כבר אכלתי את הכובע לגבי בראיין רנדל. טעיתי לחלוטין לגביו. רנדל כיום לדעתי אחד הפורוורדים הטובים באירופה.

מדהימה הקיצוניות שלך....

המספרים מדברים בעד עצמם.
קבוצות היורוליג עדיין לא יודעות איך לאכול את השחקן הזה. כולנו ידענו שהוא שחקן הגנה אדיר, אבל ההפתעה הגדולה לגביו היא בפן ההתקפי. מי היה מאמין שרנדל יהיה שחקן של 15 נקודות, ויתן הצגות כאלו במשחקי חוץ נגד צסק"א ומלאגה החזקות.

14 נובמבר 2014, 00:58

LIAV10 כתב:

מאז אתה לגמרי צודק.

אני די בטוח שאני זוכר שנאמרו עליו דברים כמו "ה-3 הכי גרוע שהגיע למכבי". במקרה שלו, ממש לא לקח שתי דקות, יותר קרוב לשתי עונות :)

14 נובמבר 2014, 01:00

LIAV10 כתב:

מאז אתה לגמרי צודק.

התכוונתי שהוא צריך לשחק כאן כמה שיותר שנים, כמו דווין...

דווין ממש לא היה אהוד עליי בהתחלה, אבל זה השתנה לחלוטין.

14 נובמבר 2014, 01:01

רק צריך שחקן רוטציה איתו על עמדה 4, לא יכול להיות שהוא ישחק כל ערב 35 דקות וכל עבירה שלו זה כמו סכין בלב.
החילוף הראשון שצריך לעשות בהקדם זה לינארט out שחקן לעמדה 4 עם קליעה מבחוץ in.

שמואל1 כתב:
my man כתב:

מדהימה הקיצוניות שלך....

המספרים מדברים בעד עצמם.
קבוצות היורוליג עדיין לא יודעות איך לאכול את השחקן הזה. כולנו ידענו שהוא שחקן הגנה אדיר, אבל ההפתעה הגדולה לגביו היא בפן ההתקפי. מי היה מאמין שרנדל יהיה שחקן של 15 נקודות, ויתן הצגות כאלו במשחקי חוץ נגד צסק"א ומלאגה החזקות.

אתה אמרת שההגנה שלו לא תספיק ליורוליג.
אכלת את הכובע בשני צידי המגרש.

מישהו רוצה להתערב שהוא לא משחק בליגה השבוע?

עידן כתב:
LIAV10 כתב:

מאז אתה לגמרי צודק.

אני די בטוח שאני זוכר שנאמרו עליו דברים כמו "ה-3 הכי גרוע שהגיע למכבי". במקרה שלו, ממש לא לקח שתי דקות, יותר קרוב לשתי עונות :)

לא יודעת לגבי אחרים, אבל אותי הוא קנה בסדרה הגדולה ההיא מול פאו.
פרסם תגובה