דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2014, 03:45

אדם כתב:שמע פליקס ,היה מישו אחר שיק'לע או יקח תזריקות שלו?
אם לא הוא היום מי יקלע ,שפארגו יקלע תזריקות כמו דווין ויעשה תדברים שדווין עושה אז מילא סמית לא הכריח שום זריקה רובם היו זריקות טובות ולא משוגעות ,היה 2 3 קצת מוגזם.
פארגו לעומתו 90 אחוז מהזריקות משוגעות לא נוחות שגם ככה לא נקלעות באחוזים גבוהים ,וכופה את עצמו בכח ,סימת היום הרגיש שהוא צריך לחפות ולתרום יותר ,הרבה פעמים אנחנו כועסים על סמית שהוא לא לוקח מספיק ,נחיה אם כאלה מופעים של דווין לפעמים הבעיה האחרונה שלנו .

כדאי לך לבדוק את הסטטיסטיקה. סמית' לא קלע היום באחוזים טובים (7/18 מהשדה). וגם בדרבי האחוזים שלו היו נמוכים (6/16 מהשדה). הוא לא חייב להעיף לסל כל כדור שהוא מקבל, גם אם קיבל אותו ביד עקומה ולא ממש מיושר לסל. אפשר גם למסור לחברים לפעמים. מילא אם היה קולע באחוזים של גאודלוק, שקלע היום 10 שלשות. אבל הוא לא.

אני לא אומר, שלא צריך לחנך את פארגו לשחק ביותר אחראיות. צריך. אבל אני גם אומר שלא יכול להיות שרק סמית' לא נותן לאף אחד דין וחשבון על הזריקות שלו. הוא צריך להיות כמו כולם!

אל תשכח גם שאת רוב הזריקות סמית' לוקח מהפינות, מה שאומר, שאם הוא מחטיא (וכפי שראית הוא מחטיא לא מעט), יש לו את הדרך הארוכה ביותר לחזור להגנה. אני בטוח שתסכים איתי, שעדיף לקבוצה שסמית' יגיע להגנה בין הראשונים, ולא בין האחרונים, כי הוא אחד השחקנים החשובים של מכבי בהגנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 נובמבר 2014, 12:34

felix_r כתב:לא יודעיייה...
הוא שחקן באמת חשוב מאוד למכבי, אין בזה ספק, אבל אני לא אוהב את כמות הזריקות שהוא לוקח.
היום הוא לקח 18 זריקות מהשדה ולא מסר אפילו אסיסט אחד לרפואה.
אם פארגו היה עושה את זה, היו אומרים שפארגו אגואיסט מניאק שהורס את הקבוצה

אני לא אתווכח עם הסטטיסטיקה אבל אני מנסה להיזכר בזריקות רעות שהוא לוקח ולא עולים לי כמעט כאלו.
כלומר, יכול להיות שהאחוזים שלו נמוכים אבל הזריקות שלו לרוב הם זריקות טובות ונוחות.
וזה בניגוד לפארגו שזכורים לי אינספור זריקות שתפסתי את הראש ב"מה הוא עושה לעזאזל?"....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 12:57

פליקס, אני חושב שהנקודה שלך היא נכונה. סמית' זורק יותר מדי. אבל צריך גם לראות את הקונטקסט.

הוא אף פעם לא היה שחקן שמוסר הרבה אסיסטים, פשוט כי אין לו את 2 התכונות החשובות ביותר בשביל להיות מוסר טוב - ראיית משחק טובה (כמו של פניני) או חדירה
טובה כמו של פארגו (אפילו היקמן שהיתה לו ראיית משחק אפסית, היה מוסר לא מעט אסיסטים בזכות החדירה שלו).
כך שאסיסטים זה לא המדד הנכון לשפוט את דווין, גם אם הוא לוקח 30 זריקות מהשדה.

מצד שני, כמו שחני אמרה, הזריקות שלו לרוב היו טובות, ובהיעדר קלעי טוב נוסף לידו, היה הגיוני שהוא ייקח לפחות חלק מהזריקות האלה.

ובכל זאת, אני מסכים איתך. הוא צריך קצת להוריד בכמות הזריקות מרחוק וקצת לעלות את כמות החדירות לסל והמסירות. עם סמית' אבל זה לא עניין של סדנאות חינוך
אלא פשוט לתת לו הוראה פשוטה. אין לי ספק שהוא יבצע על הצד הטוב ביותר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 נובמבר 2014, 13:04

אני ראיתי לא מעט נסיונות שלו לשלוש כאשר הוא בכלל לא תפס טוב את הכדור, וזה היה ברור לי לחלוטין, עוד לפני שהכדור עזב את ידו, שהזריקה תלך החוצה. אז נכון, סמית' לא התברך ביכולת מסירה טובה, ובהרבה מקרים עדיף שיזרוק בעצמו, מאשר ינסה למסור. אבל הוא לא מוסר אפילו במתפרצת של 3 נגד 1.

בכל מקרה, סמית' יצטרך ללמוד למסור, כי כפי שהבנתי מהפרשנות של ארז אדלשטיין, מכבי מנסה להזיז את סמית' מהפינות יותר למרכז, כדי שיתפוס את התפקיד שביצע פניני בהתקפה, ויכניס כדורים לסופו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 נובמבר 2014, 13:18

felix_r כתב:אני ראיתי לא מעט נסיונות שלו לשלוש כאשר הוא בכלל לא תפס טוב את הכדור, וזה היה ברור לי לחלוטין, עוד לפני שהכדור עזב את ידו, שהזריקה תלך החוצה. אז נכון, סמית' לא התברך ביכולת מסירה טובה, ובהרבה מקרים עדיף שיזרוק בעצמו, מאשר ינסה למסור. אבל הוא לא מוסר אפילו במתפרצת של 3 נגד 1.

בכל מקרה, סמית' יצטרך ללמוד למסור, כי כפי שהבנתי מהפרשנות של ארז אדלשטיין, מכבי מנסה להזיז את סמית' מהפינות יותר למרכז, כדי שיתפוס את התפקיד שביצע פניני בהתקפה, ויכניס כדורים לסופו

גם אני ראיתי כמה זריקות שלא היו צריכות להיזרק. בכל מקרה, גם אם מדובר בזריקות טובות, עדיין 18 זה קצת יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 נובמבר 2014, 13:35

מה שמדהים בסמית' זה לראות את השיפור שהוא עושה מידי שנה בקבוצה.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 14 נובמבר 2014, 13:45

felix_r כתב:אני ראיתי לא מעט נסיונות שלו לשלוש כאשר הוא בכלל לא תפס טוב את הכדור, וזה היה ברור לי לחלוטין, עוד לפני שהכדור עזב את ידו, שהזריקה תלך החוצה. אז נכון, סמית' לא התברך ביכולת מסירה טובה, ובהרבה מקרים עדיף שיזרוק בעצמו, מאשר ינסה למסור. אבל הוא לא מוסר אפילו במתפרצת של 3 נגד 1.

נראה לי שסמית' קצת מבוגר מדי ללמוד דברים חדשים. הוא שחקן לא רע גם כשהוא לא מוסר...

בדבר אחד אתה מאוד צודק - האחוזים של סמית' מהשדה בירידה השנה (עד עכשיו).
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 15 נובמבר 2014, 19:28

פליקס אני מסכים איתך ,שהרבה זריקות לא היו נכונות או מוצדקות,אבל אני רק אמרתי שכרגע אין מישו אחר שיקח תזריקות,חוץ ממנו ומפארגו ,אנחנו מעדיפים שהוא יקח ולא אוחיון ,הסיכוים שיכנס יותר גבוהים ,אתה יודע שברגע שיהיה עוד כח אש ,סמית יחזור למוזה שלו ,ויסתפק בפחות ,אולי כרגע הוא מרגיש שיש לו צורך לכפות על אחרים ולתת יותר.
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2014, 19:40

כל כדור טוב שהגיע לסופו במשחק הזה הגיע מסמית'.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2014, 20:49

MTA2311 כתב:כל כדור טוב שהגיע לסופו במשחק הזה הגיע מסמית'.

לא ממש, או ממש לא.

מספיק לראות את התקציר כדי לדעת שזה לא נכון.
בתקציר יש 2 סלים של סופו. אחד מאסיסט של היינס, השני מאסיסט של רנדל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2014, 20:59

תראה שוב את המשחק.

אני ספרתי לפחות 5 כדורים טובים של סמית' לסופו. בכלל, אתה מגזים לגבי יכולת המסירה שלו. הוא ממש לא מוסר גדול, אבל רחוק מלהיות גרוע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 15 נובמבר 2014, 21:01

MTA2311 כתב:תראה שוב את המשחק.

אני ספרתי לפחות 5 כדורים טובים של סמית' לסופו. בכלל, אתה מגזים לגבי יכולת המסירה שלו. הוא ממש לא מוסר גדול, אבל רחוק מלהיות גרוע.

הוא אולי יודע למסור פה ושם אבל בוא נגיד שזו לא אחת התכונות שמאפיינות אותו בתור שחקן טוב...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2014, 22:46

MTA2311 כתב:תראה שוב את המשחק.

כשמוסרים לסופו העניין הוא לא סתם למסור לו, אלא למסור לו בשניה הנכונה ובמקום הנכון. עובדה, שלסמית' היה 0 אסיסטים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 15 נובמבר 2014, 22:55

סמית' שחקן שלא לוקח סיכונים בהתקפה ובגלל זה לפני שהגיע למכבי קראתי לו שחקן סולידי . אבל אין ספק שכל עונה הוא שיפר את המשחק שלו אבל אבל לא את הנטייה ללכת על בטוח . זו גם הסיבה שהוא לא מוסר הרבה אסיסטים כי הוא פוחד להסתכן בחטיפות . הוא גם מאוד קבוצתי ומניע טוב את הכדור וגם בחירת הזריקות שלו טובה בדרך כלל .
גם במשחקים גדולים שלו זה אף פעם לא יראה כמו משחק גדול של שחקן כמו רייס או פארגו אלא בצורה שקטה ויעילה .
בקיצור רוצח שקט ונכס ענק לקבוצה על המגרש ומחוץ למגרש .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 15 נובמבר 2014, 23:47

yzafrir כתב:סמית' שחקן שלא לוקח סיכונים בהתקפה ובגלל זה לפני שהגיע למכבי קראתי לו שחקן סולידי . אבל אין ספק שכל עונה הוא שיפר את המשחק שלו אבל אבל לא את הנטייה ללכת על בטוח . זו גם הסיבה שהוא לא מוסר הרבה אסיסטים כי הוא פוחד להסתכן בחטיפות . הוא גם מאוד קבוצתי ומניע טוב את הכדור וגם בחירת הזריקות שלו טובה בדרך כלל .
גם במשחקים גדולים שלו זה אף פעם לא יראה כמו משחק גדול של שחקן כמו רייס או פארגו אלא בצורה שקטה ויעילה .
בקיצור רוצח שקט ונכס ענק לקבוצה על המגרש ומחוץ למגרש .

תראה, זה נכון ובכל זאת, הוא לקח המון זריקות, ולא כולן היו טובות. שוב, אין בעיה עם זה, כי אצל סמית' זה בדר"כ לא בא על חשבון הקבוצה.
עדיין, הקליעה שלו היא לא אוטומטית כמו של בלו, ועל כן, הוא צריך לבחור את הזריקות שלו יותר בקפידה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2014, 09:01

יוני , במשחק הספציפי הזה הוא באמת לקח יותר זריקות מהדרך כלל אבל רובה היו טובות למרות שהחטיא . אבל בדרך כלל הוא לא זורק ככה והולך יותר על בטוח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itai7 » 10 דצמבר 2014, 12:40

היורוליג יודעים במי להתמקד השנה

איזה אח

itai7

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 דצמבר 2014, 13:01

מעולם לא הייתי מאוהדיו הגדולים, אבל קשה להתעלם מהעונה המרשימה של דווין עד כה.
יותר מהכל, הוא מגלה את המנהיגות והיוזמה שלא תמיד היו שם, וזה מה שהכי שנאתי אצלו.
נכס אמיתי, שמוכיח שלפעמים ההשקעה משתלמת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2014, 13:17

החציל האצטקי כתב:מעולם לא הייתי מאוהדיו הגדולים, אבל קשה להתעלם מהעונה המרשימה של דווין עד כה.
יותר מהכל, הוא מגלה את המנהיגות והיוזמה שלא תמיד היו שם, וזה מה שהכי שנאתי אצלו.

רנדל וסמית' מחזיקים את מכבי כשהקו האחורי פשוט לא מתפקד. נראה שהוא התגבר על הבעיות בברכיים. במכבי צריכים להאריך לו את החוזה בעוד שנתיים לפני שייברח בקיץ.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 דצמבר 2014, 13:20

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:מעולם לא הייתי מאוהדיו הגדולים, אבל קשה להתעלם מהעונה המרשימה של דווין עד כה.

רנדל וסמית' מחזיקים את מכבי כשהקו האחורי פשוט לא מתפקד. נראה שהוא התגבר על הבעיות בברכיים. במכבי צריכים להאריך לו את החוזה בעוד שנתיים לפני שייברח בקיץ.

עלתה אצלי המחשבה כמה העובדה שהוא בעונת חוזה היא פאקטור.
בNBA זה מאוד מורגש הרי, במיוחד אם הקבוצה מדשדשת.

בכל אופן, אני מסכים איתך.
גם ביכולת בינונית שהציג בעבר יש לסמית' ערך גדול עכשיו, כוטרן שמסמל משהו עבור השחקנים הסובבים אותו. ככה מועדון גדול מתנהל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים