אדם כתב:שמע פליקס ,היה מישו אחר שיק'לע או יקח תזריקות שלו?
אם לא הוא היום מי יקלע ,שפארגו יקלע תזריקות כמו דווין ויעשה תדברים שדווין עושה אז מילא סמית לא הכריח שום זריקה רובם היו זריקות טובות ולא משוגעות ,היה 2 3 קצת מוגזם.
פארגו לעומתו 90 אחוז מהזריקות משוגעות לא נוחות שגם ככה לא נקלעות באחוזים גבוהים ,וכופה את עצמו בכח ,סימת היום הרגיש שהוא צריך לחפות ולתרום יותר ,הרבה פעמים אנחנו כועסים על סמית שהוא לא לוקח מספיק ,נחיה אם כאלה מופעים של דווין לפעמים הבעיה האחרונה שלנו .
כדאי לך לבדוק את הסטטיסטיקה. סמית' לא קלע היום באחוזים טובים (7/18 מהשדה). וגם בדרבי האחוזים שלו היו נמוכים (6/16 מהשדה). הוא לא חייב להעיף לסל כל כדור שהוא מקבל, גם אם קיבל אותו ביד עקומה ולא ממש מיושר לסל. אפשר גם למסור לחברים לפעמים. מילא אם היה קולע באחוזים של גאודלוק, שקלע היום 10 שלשות. אבל הוא לא.
אני לא אומר, שלא צריך לחנך את פארגו לשחק ביותר אחראיות. צריך. אבל אני גם אומר שלא יכול להיות שרק סמית' לא נותן לאף אחד דין וחשבון על הזריקות שלו. הוא צריך להיות כמו כולם!
אל תשכח גם שאת רוב הזריקות סמית' לוקח מהפינות, מה שאומר, שאם הוא מחטיא (וכפי שראית הוא מחטיא לא מעט), יש לו את הדרך הארוכה ביותר לחזור להגנה. אני בטוח שתסכים איתי, שעדיף לקבוצה שסמית' יגיע להגנה בין הראשונים, ולא בין האחרונים, כי הוא אחד השחקנים החשובים של מכבי בהגנה.