rc4991 כתב:rc4991 כתב:מה המשמעות של ניצחון הערב?
מישהו?
זה רק משחק שלישי, עוד לא שיחקנו נגד וויילס, עוד לא שיחקנו נגד בלגיה, יש עוד את בוסניה בחוץ ואת קפריסין בבית
שוואיה שוואיה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מישהו?
מישהו?
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:rc4991 כתב:מה המשמעות של ניצחון הערב?
מישהו?
אנחנו עדיין בשלב מוקדם של הקמפיין, אבל בעיקרון בוסניה היא אחת היריבות המרכזיות של ישראל בבית ולכן מדובר בניצחון חשוב שמבסס את מעמדנו בפסגה, לפחות כרגע.
rc4991 כתב:ועל זה כל ההתלהבות?
חבשתי כבר מה קרה....
Holiday_Armadillo כתב:הסיבוב של גוטמן על הדשא מזכיר לי את הסיבוב שלו בטדי אחרי הגול של זהבי
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיבוב של גוטמן על הדשא מזכיר לי את הסיבוב שלו בטדי אחרי הגול של זהבי
למה. ראית. את זה.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיבוב של גוטמן על הדשא מזכיר לי את הסיבוב שלו בטדי אחרי הגול של זהבי
למה. ראית. את זה.
הפועל aside מה שנקרא, זה היה ערב מדהים מבחינת כדורגל
עד השנייה האחרונה לא ידעת מי תהיה האלופה והעברת בין ערוץ 11 לבין ספורט1 כשמצד אחד רן קדוש נותן משחק שיא, מצד שני ברק יצחקי מבקיע מחצי מגרש ואניימה מחמיץ פנדל
felix_r כתב:אני מסכים עם וואלה! שבחרה את נאתכו כאיש המשחק. זה באמת נראה אחרת, כשנאתכו משחק טוב בנבחרת. עשה עבודה טובה מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה
felix_r כתב:אני מסכים עם וואלה! שבחרה את נאתכו כאיש המשחק. זה באמת נראה אחרת, כשנאתכו משחק טוב בנבחרת. עשה עבודה טובה מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסיבוב של גוטמן על הדשא מזכיר לי את הסיבוב שלו בטדי אחרי הגול של זהבי
למה. ראית. את זה.
הפועל aside מה שנקרא, זה היה ערב מדהים מבחינת כדורגל
עד השנייה האחרונה לא ידעת מי תהיה האלופה והעברת בין ערוץ 11 לבין ספורט1 כשמצד אחד רן קדוש נותן משחק שיא, מצד שני ברק יצחקי מבקיע מחצי מגרש ואניימה מחמיץ פנדל
עד השנייה האחרונה כולנו ראינו. באמת ראית את הסיבובים של אחרי?felix_r כתב:אני מסכים עם וואלה! שבחרה את נאתכו כאיש המשחק. זה באמת נראה אחרת, כשנאתכו משחק טוב בנבחרת. עשה עבודה טובה מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה
אבל שני בישולים וגול.
Roni1 כתב:http://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=285&docID=172912&lang=HE
דברים שהופכים את הניצחון ליותר מתוק.
MTA2311 כתב:כבר ראיתם את התמונה?
הימורים על מי בר המזל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים