עצוב

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
וככה מצאתי את עצמי עומד בלב שכונת הר נוף, בתוך מכולת שכונתית קטנה, עד לסיפור הבא:
בעל המכולת מדבר עם אחד העובדים. שניהם מעדכנים אחד את השני על שמות ההרוגים,
פתאום נכנס ילד קטן ויפהפה בן 7 עם הרב שלו, הרב מכריז עם גרון חנוק את שמו המלא של הילד המחייך והמבויש, בעל המכולת מבין מיד שזה בנו של אחד ההרוגים מהפיגוע הבוקר. הרבי מסמן שהילד עוד לא יודע כלום. בעל המכולת זינק אליו עם טילון ביד ואמר לו ״קח חמוד, כל מה שתרצה אני אביא לך, אתה אוהב טילון?״ הילד חייך ואמר כן. בעל המכולת לחש לו ״כל פעם שתרצה משהו מהמכולת תבוא ואני אביא לך בחינם״. הילד לחש לו ״תודה״ ונראה מאושר. הרב אמר לבעל המכולת תודה עם העיניים ושניהם יצאו החוצה. בעל המכולת לא הצליח לעצור את הדמעות ותפס את הראש.
Holiday_Armadillo כתב:וככה מצאתי את עצמי עומד בלב שכונת הר נוף, בתוך מכולת שכונתית קטנה, עד לסיפור הבא:
בעל המכולת מדבר עם אחד העובדים. שניהם מעדכנים אחד את השני על שמות ההרוגים,
פתאום נכנס ילד קטן ויפהפה בן 7 עם הרב שלו, הרב מכריז עם גרון חנוק את שמו המלא של הילד המחייך והמבויש, בעל המכולת מבין מיד שזה בנו של אחד ההרוגים מהפיגוע הבוקר. הרבי מסמן שהילד עוד לא יודע כלום. בעל המכולת זינק אליו עם טילון ביד ואמר לו ״קח חמוד, כל מה שתרצה אני אביא לך, אתה אוהב טילון?״ הילד חייך ואמר כן. בעל המכולת לחש לו ״כל פעם שתרצה משהו מהמכולת תבוא ואני אביא לך בחינם״. הילד לחש לו ״תודה״ ונראה מאושר. הרב אמר לבעל המכולת תודה עם העיניים ושניהם יצאו החוצה. בעל המכולת לא הצליח לעצור את הדמעות ותפס את הראש.
Holiday_Armadillo כתב:משהו מתרחש ברמאללה?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:משהו מתרחש ברמאללה?
מאיפה באה השאלה הזאת?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:משהו מתרחש ברמאללה?
מאיפה באה השאלה הזאת?
טוויטר
דיווח על כוחות צה''ל שנכנסים לערים מרכזיות ביו''ש (כולל רמאללה)
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:משהו מתרחש ברמאללה?
מאיפה באה השאלה הזאת?
טוויטר
דיווח על כוחות צה''ל שנכנסים לערים מרכזיות ביו''ש (כולל רמאללה)
זה מדווח כרגע רק במקורות הפלסטיניים...
אני לא חושב בכ"מ שמשו גדול הולך לקרות, כבר היה מגיע מהתקשורת שלנו...
my man כתב:אני לא יודע אם כולם פה עוקבים היום הזה היה מלא בהתפרעויות בלי סוף של ערבים בבירה וברחבי הארץ...
בחדשות די מדברים רק על הפיגוע בבוקר אבל במשך כל היום היו מלא בקת"בים
למשל לפני כחצי שעה נזרק בקת"ב בירושלים ו2 רכבים נשרפו...
העיקר בתקשורת כל היום מפמפמים "זו לא אינתיפאדה זו לא אינתיפאדה"....זו אינתיפאדה באבו-אבוה והיא גם בכלל לא "שקטה"...
Holiday_Armadillo כתב:ד''א - לא דובר על זה פה מספיק אבל ח''ח ענקי לאחים הדרוזים שלנו
הוכיחו שהם יותר ציונים מכמה יהודים במדינה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א - לא דובר על זה פה מספיק אבל ח''ח ענקי לאחים הדרוזים שלנו
ממש אוהב אותם
באמת שאכפת להם מהמדינה
rc4991 כתב:my man כתב:אני לא יודע אם כולם פה עוקבים היום הזה היה מלא בהתפרעויות בלי סוף של ערבים בבירה וברחבי הארץ...
העיקר בתקשורת כל היום מפמפמים "זו לא אינתיפאדה זו לא אינתיפאדה"....זו אינתיפאדה באבו-אבוה והיא גם בכלל לא "שקטה"...
יש לי מלא חברים שמשרתים ביו"ש ובנקודות חיכוך עם ערבים ואני כל יום שומע מהם על פעולות שעושים נגדם ונגד אזרחים
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:אני לא יודע אם כולם פה עוקבים היום הזה היה מלא בהתפרעויות בלי סוף של ערבים בבירה וברחבי הארץ...
יש לי מלא חברים שמשרתים ביו"ש ובנקודות חיכוך עם ערבים ואני כל יום שומע מהם על פעולות שעושים נגדם ונגד אזרחים
כולם ״זוכים״ לקצת מהאקשן שם או בעיקר מג״ב.
טוב, שם ברור שכן, ב4 חודשים פעילות מבצעית, אבל מה קורה יותר באיזור ירושלים?
Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהשוטר שנפצע היום בפיגוע גם דרוזי
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהשוטר שנפצע היום בפיגוע גם דרוזי
הדיווחים אגב היו שהוא חטף את זה בשביל שוטר אחר..
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א - לא דובר על זה פה מספיק אבל ח''ח ענקי לאחים הדרוזים שלנו
ממש אוהב אותם
באמת שאכפת להם מהמדינה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים