פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הנדריקס בדרך לקאחה לאבוראל

15 ספטמבר 2011, 03:09

הנדריקס נשאר סופית במכבי, כך מפרסם היום אבי סגל. זו היענתו לבקשתו של השחקן ולבקשתו של הצוות המקצועי.
אין מה להגיד, הבחור הוא זהב.

השאלת מצ'אבאן היא אפשרות, כנראה בכפוף לאיזה גארד יגיע.

15 ספטמבר 2011, 03:39

הנדריקס ! ריצ'ארד הנדריקס ! אואואואואואואואואו

15 ספטמבר 2011, 04:58

עדיף להשאיל את מילאן כי אז יש סיכוי טוב עוד להרויח ממנו בעתיד (מבחינה מקצועית) . אם הנדריקס היה מושאל זה לא היה נותן למכבי כלום חוץ מרווח כלכלי....

15 ספטמבר 2011, 13:15

אגב, יונתן גבעוני מ"דראפט אקספרס", אולי המקור הכי אמין ברשת, טוען שהנדריקס יעבור לויטוריה אחרי שזו שיפרה את השכר שהוא יקבל והעסקה תצא אל הפועל. לדבריו כל העסקה הזו נסגרה מאחורי הגב של בלאט ובלי הסכמתו. אני מאוד רוצה להאמין שהוא טועה אבל הוא מאוד מהימן ומחובר היטב למרבית סוכני השחקנים.

15 ספטמבר 2011, 13:35

קודי כתב:אגב, יונתן גבעוני מ"דראפט אקספרס", אולי המקור הכי אמין ברשת, טוען שהנדריקס יעבור לויטוריה אחרי שזו שיפרה את השכר שהוא יקבל והעסקה תצא אל הפועל. לדבריו כל העסקה הזו נסגרה מאחורי הגב של בלאט ובלי הסכמתו. אני מאוד רוצה להאמין שהוא טועה אבל הוא מאוד מהימן ומחובר היטב למרבית סוכני השחקנים.

אם זה נכון , זה חמור מאוד

15 ספטמבר 2011, 14:11

קודי כתב:אגב, יונתן גבעוני מ"דראפט אקספרס", אולי המקור הכי אמין ברשת, טוען שהנדריקס יעבור לויטוריה אחרי שזו שיפרה את השכר שהוא יקבל והעסקה תצא אל הפועל. לדבריו כל העסקה הזו נסגרה מאחורי הגב של בלאט ובלי הסכמתו. אני מאוד רוצה להאמין שהוא טועה אבל הוא מאוד מהימן ומחובר היטב למרבית סוכני השחקנים.

בשתי מילים: אוי לא.

15 ספטמבר 2011, 14:27

מוזר מאוד מאוד. גבעוני באמת סוכן מקושר ואמין מאוד.
אם זה קורה, בלאט מקבל כאן וואחד סטירה לפרצוף. לא אגזים אם אומר שזו עילה להתפטרות, למרות שאני לא מאמין שבלאט יהיה קיצוני עד כדי כך והוא פשוט יבלע את זה.

15 ספטמבר 2011, 14:31

האם המקור שלך הוא תפוז, או שיש לך לינק ?

15 ספטמבר 2011, 14:33

כתב את זה באינטרבאסקט

15 ספטמבר 2011, 14:35

כאן, הצ'יזדודל המפורסם :

http://forums.interbasket.net/f11/eurol ... 7/p26.html

15 ספטמבר 2011, 14:39

yarinsaky כתב:כאן, הצ'יזדודל המפורסם :

http://forums.interbasket.net/f11/eurol ... 7/p26.html

הבחור חתום על לא מעט סקופים שהוא פירסם לפעמים כמה שעות ולפעמים גם כמה ימים לפני שהם יצאו החוצה ואחוזי הפגיעה שלו קרובים ל-100%. יהיה מאוד מוזר בעיניי אם מה שהוא אומר לא נכון. מצד שני, יהיה לא פחות מוזר אם הנדריקס יעזוב לאור דברים של בלאט ("אני מצפה שהנדריקס ישאר") רק לפני כמה שעות.

15 ספטמבר 2011, 14:41

ד"א, כששאלו את בלאט היום בצוהריים לגבי הנדריקס הוא אמר שהוא מקווה מאוד שהנדריקס ישאר. אולי זה אומר משהוא.
הוא לא אמר שהוא בטוח נשאר.

15 ספטמבר 2011, 14:45

yarinsaky כתב:ד"א, כששאלו את בלאט היום בצוהריים לדבי הנדריקס הוא אמר שהוא מקווה מאוד שהנדריקס ישאר. אולי זה אומר משהוא.
הוא לא אמר שהוא בטוח נשאר.

הוא אמר שהוא "מקווה ומצפה שהנדריקס ישאר". השאלה היא ממי הוא "מצפה", שהרי זה לא בידיים של השחקן...
מצד שני, באמת שקשה לי להאמין שפדרמן יוותר על סכום כסף כזה עבור הנדריקס, שיחד עם החסכון בשכר נותן לקבוצה למעלה ממיליון דולר. אני מניח שפדרמן מסתפק בחוות הדעת המקצועית של בנו דני (או של שי רקנאטי) ופחות משמעותית בעיניו חוות הדעת המקצועית של בלאט.

15 ספטמבר 2011, 15:11

במילה אחת קרחנה

15 ספטמבר 2011, 15:14

בקצב הזה ובהתנהלות הזאת אני לא רואה שבלאט ימשיך במכבי בסיום החוזה שלו.
אם ההנהלה תירק לו בפרצוף בצורה כזו של סגירת עסקאות מאחורי גבו (מעבר לכך שכופים עליו שחקנים והשתתפות בליגה שלישית, שזה אתגר בפני עצמו) ותקיעת מקלות בגלגלים,
הבנאדם יקח את התיק וילך, ובצדק.

מילא לא קונים שחקנים בכסף גדול, לכל הפחות שישמרו את אלה שכבר חתומים.
הגיע הזמן שההנהלה תתחיל להתנהג כמו הנהלה ולא כמו מליציה.

15 ספטמבר 2011, 16:05

מה זה הבלגן הזה????

15 ספטמבר 2011, 16:07

כרגע בספרד מכחישים את זה(שזה לא אומר כלום)..גם אמרו שגבעוני טיפה חזר בו ואמר שזה לא ב-100%..

16 ספטמבר 2011, 13:24

הנדריקס עוזב את מכבי סופית:
http://baskonia.elcorreo.com/noticias/2 ... 61216.html

16 ספטמבר 2011, 13:27

cannon כתב:הנדריקס עוזב את מכבי סופית:
http://baskonia.elcorreo.com/noticias/2 ... 61216.html

נראה לי שכתוב בדיוק ההיפך...

16 ספטמבר 2011, 13:29

צודק. הנדריקס נשאר סופית. הספרדית שלי לא משהו... :)
פרסם תגובה