16 ספטמבר 2011, 12:43
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
אני לא אומר שאני לא מסכים למה שאתה אומר. אבל זה המצב כרגע.
לאן הולך הכסף, אני לא יודע וגם לא מתיימר לדעת. מה שברור הוא שזה לא הולך אחד לאחד. כלומר זה שX עוזב תמורת מליון דולר, לא אומר שיבוא Y תמורת מליון דולר.
16 ספטמבר 2011, 12:59
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
לאן הולך הכסף, אני לא יודע וגם לא מתיימר לדעת. מה שברור הוא שזה לא הולך אחד לאחד. כלומר זה שX עוזב תמורת מליון דולר, לא אומר שיבוא Y תמורת מליון דולר.
בדיוק.
אולי כדאי שכולנו נפנים את זה ולא ננסה להיות יותר מדי חכמים.
אם למכבי אין את היכולות הכלכליות להביא גם גארד איכותי וגם להשאיר את הנדריקס ומצ'באן, אז כנראה שיש באמת יש בעיות בתקציב ואנחנו נצטרף לקבל את זה.
הטענות לפיהן הכסף של הקבוצה הולך ליכסו של אחד המנהלים הן מנותקות מן המציאות.
16 ספטמבר 2011, 13:04
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
בדיוק.
אם למכבי אין את היכולות הכלכליות להביא גם גארד איכותי וגם להשאיר את הנדריקס ומצ'באן, אז כנראה שיש באמת יש בעיות בתקציב ואנחנו נצטרף לקבל את זה.
זה מה שייצרו משחקי המנג'ר למיניהם. הרי שם זה פשוט. יש הכנסות, יש הוצאות ופשוט עושים זה פחות זה והכל בסדר...
המציאות כנראה קצת שונה.
האמת שאני לא זוכר את עצמי בשנות העשרה, מתעסק עם התקציב של מכבי, כמה נכנס, כמה יוצא ולמה קנו שחקן רק במליון ולא במליון וחצי.
עולם אחר היום, אין מה לומר.
16 ספטמבר 2011, 13:08
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
בדיוק.
זה מה שייצרו משחקי המנג'ר למיניהם. הרי שם זה פשוט. יש הכנסות, יש הוצאות ופשוט עושים זה פחות זה והכל בסדר...
המציאות כנראה קצת שונה.
האמת שאני לא זוכר את עצמי בשנות העשרה, מתעסק עם התקציב של מכבי, כמה נכנס, כמה יוצא ולמה קנו שחקן רק במליון ולא במליון וחצי.
16 ספטמבר 2011, 13:14
16 ספטמבר 2011, 13:20
קודי כתב:האם נראה לכם הגיוני שתקציב הקבוצה, אשר מרביתו מגיע מאוהדי הקבוצה, ישמש את הבעלים לעסקאות חיצוניות שלהם? עסקה כמו רכישת המניות של כץ היא עסקה חיצונית ולא קשורה למכבי. הרי פדרמן ורקנאטי קנו את המניות של כץ ולא מכבי, שהיא לא חברת אחזקות, ולכן הם צריכים לשלם את המחיר ולא הקבוצה. זה זהה לחלוטין למצב שמחר הם יחליטו לרכוש בניין באופן פרטי וישתמשו לשם כך בחלק מתקציב מכבי.
16 ספטמבר 2011, 13:21
שחף כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
בדיוק.
המציאות כנראה קצת שונה.
א. אני לא בשנות העשרה
ב. אני לא חושב שרק חבר'ה בשנות העשרה עושים את זה. יובל וגם שי(לאיפה הוא נעלם?) התעסקו בזה גם כן.
ג. לא חושב שיש שום דבר רע בלהיות ביקורתי, אם זה במידה הנכונה.
16 ספטמבר 2011, 13:24
asafb96 כתב:קודי כתב:האם נראה לכם הגיוני שתקציב הקבוצה, אשר מרביתו מגיע מאוהדי הקבוצה, ישמש את הבעלים לעסקאות חיצוניות שלהם? עסקה כמו רכישת המניות של כץ היא עסקה חיצונית ולא קשורה למכבי. הרי פדרמן ורקנאטי קנו את המניות של כץ ולא מכבי, שהיא לא חברת אחזקות, ולכן הם צריכים לשלם את המחיר ולא הקבוצה. זה זהה לחלוטין למצב שמחר הם יחליטו לרכוש בניין באופן פרטי וישתמשו לשם כך בחלק מתקציב מכבי.
זה לא אותו דבר, ואתה יודע את זה. עניין כץ היה קשור למכבי, אין פה ספק. פדרמן ורקאנטי קנו את המניות על מנת לעזור למועדון, ולא לרווח אישי שלהם. ההשוואה שלך ממש לא במקום
16 ספטמבר 2011, 13:38
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:האם נראה לכם הגיוני שתקציב הקבוצה, אשר מרביתו מגיע מאוהדי הקבוצה, ישמש את הבעלים לעסקאות חיצוניות שלהם? עסקה כמו רכישת המניות של כץ היא עסקה חיצונית ולא קשורה למכבי. הרי פדרמן ורקנאטי קנו את המניות של כץ ולא מכבי, שהיא לא חברת אחזקות, ולכן הם צריכים לשלם את המחיר ולא הקבוצה. זה זהה לחלוטין למצב שמחר הם יחליטו לרכוש בניין באופן פרטי וישתמשו לשם כך בחלק מתקציב מכבי.
זה לא אותו דבר, ואתה יודע את זה. עניין כץ היה קשור למכבי, אין פה ספק. פדרמן ורקאנטי קנו את המניות על מנת לעזור למועדון, ולא לרווח אישי שלהם. ההשוואה שלך ממש לא במקום
מה זאת אומרת לעזור למועדון? מי החליט שטובת המועדון היא לסלק את כץ? הם פשוט לא הזתדרו איתו כסעלי מניות ורצו לקנות אותו החוצה, בדיוק כמו שבחברה רגילה יש ויכוח בין בעלי מניות ומחליטים להיפרד. הם בטח לא קנו אותו כדי להרוויח אבל עשו זאת כדי לקבל עוד כוח ולהחליט לבד על מה שקורה במועדון ולא רצו לתת דין וחשבון לבעל מניות נוסף.
אני לא טוען שהתקציב הוא משחק סכום אפס ושכל שקל שיורד צריך להיות מושקע בשנה שלאחר מכן, אבל לא ייתכן שהתקציב גדל ותקציב השחקנים קטן. גם לא ייתכן שמחירי המנויים עולים (שלי עלו בלמעלה מעשרה אחוז) ובונים קבוצה שהיא חד משמעית יותר זולה ופחות טובה מבשנה שעברה.
16 ספטמבר 2011, 13:40
שחף כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, לא יכול להיות שאחרי שגרין, אידסון(עלה סביבות המיליון דולר ברוטו לעונה), כדיר, פארגו ופרקינס עזבו, אין למכבי כסף להביא עוד גארד כשפארמר משחק פה בשביל פרוטות והרכש הכי יקר בקיץ הזה זה פאפס, שיושב על חוזה דומן לזה שגרין ישב עליו. זה קישקוש ותרמית של פדרמן ולא צריך להיות רואה חשבון בשביל להבין את זה. שלא ינסו לעבוד עלינו.
בדיוק.
המציאות כנראה קצת שונה.
א. אני לא בשנות העשרה
ב. אני לא חושב שרק חבר'ה בשנות העשרה עושים את זה. יובל וגם שי(לאיפה הוא נעלם?) התעסקו בזה גם כן.
ג. לא חושב שיש שום דבר רע בלהיות ביקורתי, אם זה במידה הנכונה.
16 ספטמבר 2011, 13:54
קודי כתב:האם נראה לכם הגיוני שתקציב הקבוצה, אשר מרביתו מגיע מאוהדי הקבוצה, ישמש את הבעלים לעסקאות חיצוניות שלהם? עסקה כמו רכישת המניות של כץ היא עסקה חיצונית ולא קשורה למכבי. הרי פדרמן ורקנאטי קנו את המניות של כץ ולא מכבי, שהיא לא חברת אחזקות, ולכן הם צריכים לשלם את המחיר ולא הקבוצה. זה זהה לחלוטין למצב שמחר הם יחליטו לרכוש בניין באופן פרטי וישתמשו לשם כך בחלק מתקציב מכבי.
16 ספטמבר 2011, 14:38
16 ספטמבר 2011, 14:39
16 ספטמבר 2011, 14:50
16 ספטמבר 2011, 16:05
itay176 כתב:נשיא קאחה: ELCORREO.COM | ויטוריה .-
Baskonia נשיא, Josean Querejeta קבע הבוקר על חתימת הפנימי של מכבי ריצ'רד הנדריקס, אשר משא ומתן עם המועדון הישראלי בשבועות האחרונים עם התקדמות נראית לעין. על פי כמה דיווחים, Laboral Caja גם ביקשו הסכם העברת השחקן האמריקאי. באופן עקרוני, נראה מכבי מוכן להיפרד הפנים כצעד ראשון כדי לנסות לשחרר את מקום לזרים מותר לשכור בסיס לאחר עזיבתו של ג'רמי Pargo. אבל הבעיה כנראה בצנרת.
קרוב לשחקן מוכר שמבצע היה "מאוד מסובך" מקורות. הפנים של אלבמה יש שנה אחת שמאל על החוזה שלו עם מכבי יש בין אחד מגדולי תומכיה המאמן דייויד בלאט. למעשה, באמצע מכבי בעונה שעברה גם שקלו את האפשרות לשפוך לאחר שכירת הנדריקס Macvan במילאנו. לבסוף, בסופו של דבר ניצחה בלאט קריטריון לשמור על המשכורות, נגד כמה חברי הנהלה.
16 ספטמבר 2011, 16:19
16 ספטמבר 2011, 16:24
16 ספטמבר 2011, 16:27
16 ספטמבר 2011, 16:28
16 ספטמבר 2011, 16:29