פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 נובמבר 2014, 00:33
רנדל הזה....
נשמה טובה
21 נובמבר 2014, 00:35
חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות
21 נובמבר 2014, 00:37
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות
21 נובמבר 2014, 00:43
אחלה שחקן ווסטרמן חבל שהוא חתום בבארסה, אתם חושבים שמוארמן בתור גבוה שלישי יתאים?
21 נובמבר 2014, 00:44
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות

וואלה? נוסף לך לרשימה?
21 נובמבר 2014, 00:45
גל גל כתב:אחלה שחקן ווסטרמן חבל שהוא חתום בבארסה, אתם חושבים שמוארמן בתור גבוה שלישי יתאים?
מוארמן הביא אותה היום עם 13 ריבאונדים ו11 נק' אבל הוא ממש אבל ממש לא מה שאנחנו צריכים...
21 נובמבר 2014, 00:47
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות

וואלה? נוסף לך לרשימה?
יש רשימה?
21 נובמבר 2014, 00:47
כמו שאמרתי לפני שהתחיל, אני חושש ממשחק מוקש. לא מתקבל על הדעת לאבד את זה בפור 18. הסל המטורף של ווסטרמן הימם קצת את מכבי. מכבי עדיין בבעיה רצינית. היא חייבת גארד וסטרץ' 4 עם קליעה איכותית. גם אדלשטיין ציין זאת בחדשות הספורט. לחילופין, גארד עם קליעה איכותית ופורוורד נוסף, אבל זה יהיה מורכב יותר. שני שחקנים על חשבון לינהארט ומאריץ'.
לגבי המשחק הערב, אין הרבה מה לציין. יוגה אוחיון עם תצוגת על שאני לא זוכר ממנו מאז ההצלבה שמנגנים פה כמו תקליט נגד פאו לפני 3 שנים. סוף סוף אחרי 3 שנים משחק פנומנלי של יוגב. 8 חטיפות. פאקינג בלתי נתפס. נקווה שישמור על עקביות ויציבות. גם לנדסברג היה מעולה התקפית. פארגו שהיה נורא ואיום בשבועות האחרונים ניצח לנו את המשחק. אני מקווה שזה ייתן לו זריקת עידוד להמשך ויחזיר אותו לחיים. אין עוד שחקנים לציין. סמית היה זוועתי התקפית, כהן היה סולידי, היתר היו בינוניים. כל כבוד לרנדל שפירגן לכהן, שחקן נפלא עם אישיות נהדרת. אני מאוד מקווה ששלף טועה, הוא אמר שהפציעה שלו לא קלה ולא בטוח שהוא ישחק גם שבוע הבא. נגד צסקא מכבי תהיה חייבת את הנוכחות שלו.
21 נובמבר 2014, 00:48
לדעתי יעיפו את מאריץ ולינהארט ויביאו גבוה וגארד אבל השאלה היא מה יקרה עם היינס
21 נובמבר 2014, 00:48
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות

וואלה? נוסף לך לרשימה?
יש רשימה?
בטח
פארקר ויסאיטיס כבר במקלחת
21 נובמבר 2014, 00:49
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות

וואלה? נוסף לך לרשימה?
יש רשימה?
אל תשאלי....
21 נובמבר 2014, 00:51
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רנדל הזה....
נשמה טובה

אחלה בחור במלתחות

וואלה? נוסף לך לרשימה?
בטח
פארקר ויסאיטיס כבר במקלחת
באמת???האיש עם הנחיריים הגדולים בתבל?
21 נובמבר 2014, 00:52
השימוש המאסיבי של הפורום ושל התקשורת במונח ״סטרץ' 4״ מזכיר לי את השימוש במילה ״סווינגמן״ בזמנו.. ממש ככה חחח..
21 נובמבר 2014, 00:53
my man כתב:באמת???האיש עם הנחיריים הגדולים בתבל?
זאת הרשימה של חני, אל תשאל אותי מה הקריטריונים
21 נובמבר 2014, 00:53
מכביסט30 כתב:השימוש המאסיבי של הפורום ושל התקשורת במונח ״סטרץ' 4״ מזכיר לי את השימוש במילה ״סווינגמן״ בזמנו.. ממש ככה חחח..
סווינגמן... ותיקי הפורום בטח זוכרים את התקופה אחרי שפארקר עזב, שחיפשנו בנרות סווינגמן במקומו. בשלב כלשהו עברנו להשתמש במילה "פינגווין" במקום.
21 נובמבר 2014, 00:54
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:השימוש המאסיבי של הפורום ושל התקשורת במונח ״סטרץ' 4״ מזכיר לי את השימוש במילה ״סווינגמן״ בזמנו.. ממש ככה חחח..
סווינגמן... ותיקי הפורום בטח זוכרים את התקופה אחרי שפארקר עזב, שחיפשנו בנרות סווינגמן במקומו. בשלב כלשהו עברנו להשתמש במילה "פינגווין" במקום.
חחחחח אני זוכר את הפינגווין הזה
21 נובמבר 2014, 00:57
אוחיון לא שבר את השיא החטיפות של היורוליג (11 לג'ף טרפנייה ששיחק בפנרבחצ'ה),
אבל הוא שבר שיא חטיפות של שחקן מכבי ביורוליג!
השיא הקודם (7) היה של דורון פרקינס ומסאו באסטון
נערך לאחרונה על ידי
felix_r בתאריך 21 נובמבר 2014, 01:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
21 נובמבר 2014, 00:58
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:באמת???האיש עם הנחיריים הגדולים בתבל?
פארקר אחד המוצדקים
21 נובמבר 2014, 01:00
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:באמת???האיש עם הנחיריים הגדולים בתבל?
פארקר אחד המוצדקים

כאילו מה, אני ממציא??
21 נובמבר 2014, 01:00
ע"פ איך שזה נראה, הבסט קייס סנריו עבור מכבי הוא טופ 16 עם ריאל ובארסה באותו הבית (כלומר מקום שני בבית המוקדם), מקום שלישי
בטופ 16, מה שיסדר לנו מפגש הצלבה מול אולימפיאקוס ללא יתרון ביתיות או אולי פנר.
הולך להיות שמח.