23 נובמבר 2014, 17:40
er79 כתב:אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הצעתי להביא אותו בעונה שעברה אחרי שהכוכב נשרה משלב הבתים. ג'וניור רצה זיזיץ'. יחד עם זאת, זה לא השחקן שמכבי צריכה לדעתי. מכבי חייבת 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת. סופו, טיוס ורנדל זה די והותר לקו הקדמי בנוסף לשחקן שיבוא. מריאנוביץ יכול להיות רעיון טוב לעונה הבאה
23 נובמבר 2014, 18:01
Hey Yeah כתב:my man כתב:er79 כתב:אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה
http://www.one.co.il/Article/189003.html
שחקן אפס. בכלל לא אחד הכשרונות הכי גדולים שהיו פה מאז פארקר.
23 נובמבר 2014, 18:05
23 נובמבר 2014, 18:38
23 נובמבר 2014, 18:42
23 נובמבר 2014, 19:26
LIAV10 כתב:משום מה אני זוכר שגיינס היה דווקא לא רע והראה ניצוצות (כאילו חוץ מהניצוצות במועדונים בתל אביב).
23 נובמבר 2014, 19:30
jol9 כתב:LIAV10 כתב:משום מה אני זוכר שגיינס היה דווקא לא רע והראה ניצוצות (כאילו חוץ מהניצוצות במועדונים בתל אביב).
אני זוכר אחרת... לא מהשחקנים האיכותיים ביותר שעברו פה
23 נובמבר 2014, 19:36
jol9 כתב:LIAV10 כתב:משום מה אני זוכר שגיינס היה דווקא לא רע והראה ניצוצות (כאילו חוץ מהניצוצות במועדונים בתל אביב).
אני זוכר אחרת... לא מהשחקנים האיכותיים ביותר שעברו פה
23 נובמבר 2014, 19:53
dod כתב:er79 כתב:אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הצעתי להביא אותו בעונה שעברה אחרי שהכוכב נשרה משלב הבתים. ג'וניור רצה זיזיץ'. יחד עם זאת, זה לא השחקן שמכבי צריכה לדעתי. מכבי חייבת 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת. סופו, טיוס ורנדל זה די והותר לקו הקדמי בנוסף לשחקן שיבוא. מריאנוביץ יכול להיות רעיון טוב לעונה הבאה
איפה תמצא כזה 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת?
במקרה הטוב יגיע 4.2 עם יכולת קליעה בינונית מטווח של 4.1 מטר.
23 נובמבר 2014, 20:11
er79 כתב:dod כתב:er79 כתב:אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הצעתי להביא אותו בעונה שעברה אחרי שהכוכב נשרה משלב הבתים. ג'וניור רצה זיזיץ'. יחד עם זאת, זה לא השחקן שמכבי צריכה לדעתי. מכבי חייבת 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת. סופו, טיוס ורנדל זה די והותר לקו הקדמי בנוסף לשחקן שיבוא. מריאנוביץ יכול להיות רעיון טוב לעונה הבאה
איפה תמצא כזה 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת?
במקרה הטוב יגיע 4.2 עם יכולת קליעה בינונית מטווח של 4.1 מטר.
לא אמרתי שיהיה קל, אבל זה סוג השחקן שצריך. איפה אני אמצא? פליטי NBA שלא מצאו קבוצה ונשירי שלב הבתים ביורוליג. אם יחפשו טוב מאמין שימצאו
23 נובמבר 2014, 20:16
jol9 כתב:האמת שמכבי כבר ידעה בעבר להביא שחקן באמצע העונה שענה להגדרה של 4-5 עם קליעה מבחוץ. בזמנו זאת היתה אחת ההחתמות המעניינות, שהתבררה
כפלופ גדול, ואני מדבר כמובן על מצ'באן.
אלא שסביר להניח שמכבי לא תוציא כסף גדול מדי, ובטח ובטח שלא תשלם ביי אאוט. היא כנראה תחכה לשחקן שייפלט מקבוצה עם קשיים כלכליים, או תנסה להביא שחקן
שמשחק בארה"ב או אולי בסין.
מאוד יכול להיות שנשמע את המנגינה המוכרת לנו מהשנים האחרונות כמו "ניסינו להביא את דירק נוביצקי, אבל הדרישות הכספיות שלו היו הרבה מעבר ל20 אלף דולר בחודש שתיכננו
לשלם לו, אז נצטרך להסתפק בגוויה הספורטיבית של צ'רלי גיינס".
23 נובמבר 2014, 20:29
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת שמכבי כבר ידעה בעבר להביא שחקן באמצע העונה שענה להגדרה של 4-5 עם קליעה מבחוץ. בזמנו זאת היתה אחת ההחתמות המעניינות, שהתבררה
כפלופ גדול, ואני מדבר כמובן על מצ'באן.
אלא שסביר להניח שמכבי לא תוציא כסף גדול מדי, ובטח ובטח שלא תשלם ביי אאוט. היא כנראה תחכה לשחקן שייפלט מקבוצה עם קשיים כלכליים, או תנסה להביא שחקן
שמשחק בארה"ב או אולי בסין.
מאוד יכול להיות שנשמע את המנגינה המוכרת לנו מהשנים האחרונות כמו "ניסינו להביא את דירק נוביצקי, אבל הדרישות הכספיות שלו היו הרבה מעבר ל20 אלף דולר בחודש שתיכננו
לשלם לו, אז נצטרך להסתפק בגוויה הספורטיבית של צ'רלי גיינס".
אתה קצת מזלזל במחלקת היח"צ של הקבוצה. יותר כמו "לקבוצה הוצעו דירק נוביצקי, אנתוני דייויס, וכרמלו אנתוני, אולם אף אחד מהם לא נמצא מתאים. לאחר בדיקה מעמיקה, ובהמלצת מחלקת הסקאוט מכבי ת"א החתימה של צ'רלי גיינס ל- 3 שנים".
24 נובמבר 2014, 04:14
24 נובמבר 2014, 10:28
24 נובמבר 2014, 10:34
ankram כתב:מכבי חייבים אבל חייבים שחקן טוב בעמדות 4-4.5 - על רנדל אי אפשר לסמוך , פניני גמר את העונה ועם דווין וכהן החביבים מקסימום נגרד את ה TOP8 מלמטה.
גם היינס חייב לפנות את מקומו , למכבי אין תחליף לאוחיון ופארגו , ועל לאנסברג אי אפשר לסמוך.
לדעתי עם חילופים טובים בעמדות האלו מצבה של מכבי ישתפר לאין ערוך וגם ביורוליג היא תוכל לדבר.
24 נובמבר 2014, 10:35
jol9 כתב:ankram כתב:מכבי חייבים אבל חייבים שחקן טוב בעמדות 4-4.5 - על רנדל אי אפשר לסמוך , פניני גמר את העונה ועם דווין וכהן החביבים מקסימום נגרד את ה TOP8 מלמטה.
גם היינס חייב לפנות את מקומו , למכבי אין תחליף לאוחיון ופארגו , ועל לאנסברג אי אפשר לסמוך.
לדעתי עם חילופים טובים בעמדות האלו מצבה של מכבי ישתפר לאין ערוך וגם ביורוליג היא תוכל לדבר.
אני לא רואה את מכבי מחזקת את הקו האחורי, למרות שלכולם ברור שהקו האחורי זה המנוע של כל קבוצה. בשנה שעברה, מכבי התעלתה על עצמה ועל היורוליג, בדיוק כשרייס
החל להבריק ולשחק כמו השחקן הכי טוב באירופה וכשהיקמן קלע בצרורות.
אני חושב שמכבי תמשיך לתת צ'אנסים להיינס, ולקוות שגם הוא פתאום יתחבר ויתחיל לשחק כמו שצריך.
24 נובמבר 2014, 10:41
jol9 כתב:ankram כתב:מכבי חייבים אבל חייבים שחקן טוב בעמדות 4-4.5 - על רנדל אי אפשר לסמוך , פניני גמר את העונה ועם דווין וכהן החביבים מקסימום נגרד את ה TOP8 מלמטה.
אני לא רואה את מכבי מחזקת את הקו האחורי, למרות שלכולם ברור שהקו האחורי זה המנוע של כל קבוצה. בשנה שעברה, מכבי התעלתה על עצמה ועל היורוליג, בדיוק כשרייס
החל להבריק ולשחק כמו השחקן הכי טוב באירופה וכשהיקמן קלע בצרורות.
אני חושב שמכבי תמשיך לתת צ'אנסים להיינס, ולקוות שגם הוא פתאום יתחבר ויתחיל לשחק כמו שצריך.
24 נובמבר 2014, 10:44
24 נובמבר 2014, 10:52
24 נובמבר 2014, 11:34