17 ספטמבר 2011, 14:53
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:למה מכבי לא הולכת על גארד אמריקאי אתלט אנונימי?
זה תמיד הלך, פארגו, ביינום, מקדונלד, ויש עוד דוגמאות נגיד מפרטיזן, בו מקאלב, קארטיס ג'ראלס..
אחחח, איך הייתי מת לאיזה בו מקאלב במכבי..ועוד לחשוב שבעשר דקות - רבע שעה שהוא יהיה בחוץ פאפא ואוחיון יעלו מהספסל..
כמו שאמרו, מקדונלד בא למכבי אחרי שהיה כבר בפיינל פור. אנונימי הוא לא
ועל כל שחקן כזה שכתבת, יש איזה קאמינגס כזה
אז גם קאמינגס לא היה אנונימי..
בדרך כלל זה צולח..
נגיד ג'ראלס, שחקן של 20 נקודות, 5 אסיסטים ו-4 ריבאונדים בליגת פיתוח..
די ברור שהשחורים האלה יכולים לעלות על אירופה..
הייתי שמח להחתים אחד כזה ל3-4 שנים ואפילו להשאיל לפרטיזן לעונה ראשונה..
17 ספטמבר 2011, 14:56
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:למה מכבי לא הולכת על גארד אמריקאי אתלט אנונימי?
זה תמיד הלך, פארגו, ביינום, מקדונלד, ויש עוד דוגמאות נגיד מפרטיזן, בו מקאלב, קארטיס ג'ראלס..
אחחח, איך הייתי מת לאיזה בו מקאלב במכבי..ועוד לחשוב שבעשר דקות - רבע שעה שהוא יהיה בחוץ פאפא ואוחיון יעלו מהספסל..
כמו שאמרו, מקדונלד בא למכבי אחרי שהיה כבר בפיינל פור. אנונימי הוא לא
ועל כל שחקן כזה שכתבת, יש איזה קאמינגס כזה
אז גם קאמינגס לא היה אנונימי..
בדרך כלל זה צולח..
נגיד ג'ראלס, שחקן של 20 נקודות, 5 אסיסטים ו-4 ריבאונדים בליגת פיתוח..
די ברור שהשחורים האלה יכולים לעלות על אירופה..
הייתי שמח להחתים אחד כזה ל3-4 שנים ואפילו להשאיל לפרטיזן לעונה ראשונה..
גראלס שחקן בינוני מאוד לטעמי. אם בשבילך מקדונלד אנונימי, איך קאמינגס לא?
17 ספטמבר 2011, 15:11
חזרתי בי, לא ידעתי שהוא הוביל ככה את לובליאנה, קאמינגס אני יודע שלא היה אנונימי..
ג'ראלס ממש לא בינוני לדעתי..יש לו ממוצעים מאוד מרשימים ועובדה שהוא קיבל חוזה מאוד נדיב בטורקיה..
אני חושב שאם נגיע למצב שזה או ששחקני אן בי איי לא רוצים לבוא ושראס הוא האופצייה היחידה, אז כדאי ללכת לאמריקאי מהדי ליג או ליגת משה אחרת בארצות הברית..זה הזמן של אבי אבן להוכיח את עצמו..
מי יודע, אולי ייצא לנו מקאלב ב-150 אלף דולר לעונה..
17 ספטמבר 2011, 15:40
asafb96 כתב:חזרתי בי, לא ידעתי שהוא הוביל ככה את לובליאנה, קאמינגס אני יודע שלא היה אנונימי..
ג'ראלס ממש לא בינוני לדעתי..יש לו ממוצעים מאוד מרשימים ועובדה שהוא קיבל חוזה מאוד נדיב בטורקיה..
אני חושב שאם נגיע למצב שזה או ששחקני אן בי איי לא רוצים לבוא ושראס הוא האופצייה היחידה, אז כדאי ללכת לאמריקאי מהדי ליג או ליגת משה אחרת בארצות הברית..זה הזמן של אבי אבן להוכיח את עצמו..
ג'רלס מאוד בינוני. קלעי שלשות איום, מאבד לא מעט, ונגד מכבי אני זוכר שאת רוב הנקודות קלע בגארבג' טיים. הוא כולה הלך ליהיות שם רכז מחליף לאוקיץ' בשביל 10-15 דקות.. ממש לא בקליבר של מקאלב ופארגו
אין דבר כזה שלא רוצים לבוא. אין שום סיכוי שאין שחקן טוב משאראס ומשחקן מכללות כזה או אחר שמוכן לבוא. אולי הרוב לא רוצים, אבל אין שום סיכוי שאף אחד לא רוצה לבוא. מכבי יכולה למצוא אחד כזה. העיקוב לדעתי זה בגלל בלאט שהראש שלו כרגע באליפות אירופה (שנגמרה לו אתמול), ולראות מה קורה עם השיחות בין הצדדים בשביתה, שאולי יהיה פיצוץ ושחקן כמו בראון, ברוקס או תורנטון שדובר עליהם יסכימו לבוא
17 ספטמבר 2011, 15:58
LIAV10 כתב:כרמל, נראה לי הבוס שלך דופק למכבי עיסקאות עם הפירסומים שלו..
תגידו לו להוריד פרופיל
17 ספטמבר 2011, 16:37
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:חזרתי בי, לא ידעתי שהוא הוביל ככה את לובליאנה, קאמינגס אני יודע שלא היה אנונימי..
ג'רלס מאוד בינוני. קלעי שלשות איום, מאבד לא מעט, ונגד מכבי אני זוכר שאת רוב הנקודות קלע בגארבג' טיים. הוא כולה הלך ליהיות שם רכז מחליף לאוקיץ' בשביל 10-15 דקות.. ממש לא בקליבר של מקאלב ופארגו
אין דבר כזה שלא רוצים לבוא. אין שום סיכוי שאין שחקן טוב משאראס ומשחקן מכללות כזה או אחר שמוכן לבוא. אולי הרוב לא רוצים, אבל אין שום סיכוי שאף אחד לא רוצה לבוא. מכבי יכולה למצוא אחד כזה. העיקוב לדעתי זה בגלל בלאט שהראש שלו כרגע באליפות אירופה (שנגמרה לו אתמול), ולראות מה קורה עם השיחות בין הצדדים בשביתה, שאולי יהיה פיצוץ ושחקן כמו בראון, ברוקס או תורנטון שדובר עליהם יסכימו לבוא
לא נכון, הם רצו את קארטיס כדי שיוביל אותם, הם רצו אותו מההתחלה אבל הוא רצה NBA, אז הם החתימו את לאפייט, וכשג'ראלס לא התקבל הם העיפו את אוליבר לאפייט והביאו אותו..
אמן בסוף יגיע מישהו בלבל של בראון..יהיה מדהים לראות אותו מטביע בנוקיה..
17 ספטמבר 2011, 16:48
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:חזרתי בי, לא ידעתי שהוא הוביל ככה את לובליאנה, קאמינגס אני יודע שלא היה אנונימי..
לא נכון, הם רצו את קארטיס כדי שיוביל אותם, הם רצו אותו מההתחלה אבל הוא רצה NBA, אז הם החתימו את לאפייט, וכשג'ראלס לא התקבל הם העיפו את אוליבר לאפייט והביאו אותו..
מה לא נכון??? מה אני מדבר מה אתה מדבר... מה הקשר מה היה בפרטיזן? אני מדבר על הרמה של השחקן, הוא שחקן מחליף נחמד, לא יותר. כולה הביאו אותו כמחליף של אוקיץ'. אל תשים אותו בכלל ברשימה הזאת
17 ספטמבר 2011, 16:54
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:חזרתי בי, לא ידעתי שהוא הוביל ככה את לובליאנה, קאמינגס אני יודע שלא היה אנונימי..
מה לא נכון??? מה אני מדבר מה אתה מדבר... מה הקשר מה היה בפרטיזן? אני מדבר על הרמה של השחקן, הוא שחקן מחליף נחמד, לא יותר. כולה הביאו אותו כמחליף של אוקיץ'. אל תשים אותו בכלל ברשימה הזאת
אהה, לא שמתי לב שרשמת אוקיץ'..
אם אתה לא יודע הו פצוע לטווח די ארוך..
17 ספטמבר 2011, 17:03
לא די ארוך. לא משהו כמו פרקינס.. יחזור בקרוב (או שכבר חזר, אני לא ממש יודע, אבל אני יודע שזה לא איזה פציעה שתשבית אותו לזמן ארוך)
17 ספטמבר 2011, 17:07
17 ספטמבר 2011, 17:15
LIAV10 כתב:לא די ארוך. לא משהו כמו פרקינס.. יחזור בקרוב (או שכבר חזר, אני לא ממש יודע, אבל אני יודע שזה לא איזה פציעה שתשבית אותו לזמן ארוך)
הוא לא שבר משהו? (ברגל)..
17 ספטמבר 2011, 17:16
שחף כתב:שאראס בעונה האחרונה רשם 6.1 נקודות למשחק ו-2.9 אסיסטים. בטופ 16 הוא צנח ליחס שלילי של 2 איבודים על כל אסיסט ואחוזים רעים מהשדה. יש לו רקורד מרשים ועבר מפואר, אבל אם הייתי צריך להמר, הייתי שם את הכסף על שחקן כמו דאודל שפיזית מסוגל לעמוד במעמסה של 3 מסגרות ולא שאראס ששיחק בממוצע 17 דקות בעונה שעברה.
17 ספטמבר 2011, 17:20
17 ספטמבר 2011, 17:40
17 ספטמבר 2011, 17:43
שמשון הגיבור כתב:מי כרגע לדעתכם הוא ה-2 הפותח של מכבי?
17 ספטמבר 2011, 17:44
שמשון הגיבור כתב:מי כרגע לדעתכם הוא ה-2 הפותח של מכבי?
17 ספטמבר 2011, 17:46
17 ספטמבר 2011, 19:02
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי שאם שייר לא ימצא את היד שלו בטורניר בצרפת..או אפילו יראה סימנים של היד שהייתה לו בדיוק אז יקרה בדיוק מה שאמרת..סמית' ל-2 ופניני ל-3..
למרות שאני מאמינה שבלאט רוצה לנצל את השמירה של סמית' על עמדה 3 ולא על עמדה 2..
17 ספטמבר 2011, 19:07
17 ספטמבר 2011, 19:17
קודי כתב:אתם מדברים כאן על לחכות ועל כך שאולי יגיע לכאן מישהו מצויין באמצע העונה - תגידו, חאם ראיתם את מכבי בעשרים השנים האחרונות? מתי שחקן שהגיע סאמצע העונה הצליח כאן? מכיוון שזה לא קרה מעולם אין שום סיבה שזה יקרה העונה, במיוחד שהפעם יש עוד פחות אימונים מתמיד בגלל צפיפות המשחקים.