פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
01 דצמבר 2014, 23:18
טיוס חושב שהוא סטיב נאש
01 דצמבר 2014, 23:21
לנדסברג אגואיסט משו פחד..
01 דצמבר 2014, 23:21
היינס גרוע אפילו בגארבאג'
01 דצמבר 2014, 23:22
אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
01 דצמבר 2014, 23:22
סלבי = אנקראם (השחקן) - כשרון
01 דצמבר 2014, 23:23
איכס!! כולם מחפשים לשפר סטט' במקום לתת כדורים לילדים.
01 דצמבר 2014, 23:23
"לאנסדברג והיינס לא משתפים צעירים" מעצבן שזה נכון
01 דצמבר 2014, 23:24
נראה לי מכבי שברה את שיא הריבאונד...56!!!
01 דצמבר 2014, 23:25
גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
כי גם הם שחקני ספסל... בגלל זה אני תמיד אומר שאסור לשים ביחד את כל שחקני הספסל. אם רוצים לתת זמן מועיל לשחקן צעיר, צריך להכניס אותו בזמן אמת עם 4 שחקני חמישיה
01 דצמבר 2014, 23:27
felix_r כתב:גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק
כי גם הם שחקני ספסל... בגלל זה אני תמיד אומר שאסור לשים ביחד את כל שחקני הספסל. אם רוצים לתת זמן מועיל לשחקן צעיר, צריך להכניס אותו בזמן אמת עם 4 שחקני חמישיה
עכשיו תחשוב שוב על מה שאמרתה...
01 דצמבר 2014, 23:28
מה לעזאזל היה הקטע של פארגו עכשיו בראיון עם סמית'?
זה היה ניסיון להשיג צומי?
my man כתב:נראה לי מכבי שברה את שיא הריבאונד...56!!!
טעות שלי! השיא של מגדל-70
שיחנקו איתו
אביהוא כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק

מה לא בסדר?
01 דצמבר 2014, 23:32
felix_r כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:אי לאנדסברג והיינס פשוטט הטריפו אותי עכשיווו כל כךךךךךך למה לא לשתף צעירים למהההההה לאנדסברג האגואיסט הזה רק מקבל כדור זורק

מה לא בסדר?

כי גם החמישייה הם שחקני ספסל
01 דצמבר 2014, 23:51
rc4991 כתב:מה לעזאזל היה הקטע של פארגו עכשיו בראיון עם סמית'?
זה היה ניסיון להשיג צומי?
דווקא אהבתי את זה.
תמיד שהיו דברים כאלה בקבוצות הגדולות שלנו זה הראה על חדר הלבשה בריא (מי לא זוכר את ה-אושר,יושר כושר וכו' של דריק ובורשטיין). אחרי הרבה זמן שהשפת גוף של פארגו היתה שלילית סוף סוף הרגשתי שהוא "מתחבר" למכבי שוב.
עיצבן אותי ירידת ההילוך בסוף (מ28 נגמר 16).
שואלים פה למה לא לשתף את הצעירים? כי יש לא מעט שחקנים שחייבים את הבטחון כדי להיכנס לקבוצה. (סילבן בערב מחריד מבחינת קליעות אבל נהדר בריב' ולא בפעם הראשונה העונה, היינס דווקא היה בסדר אבל הוא עדיין לא נותן תרומה שמצופה מזר)- יותר קריטי להחדיר להם בטחון מאשר שלאומי ואלטיט יקלעו כמה נקודות לדעתי. (ולאומי לקח כמה ריבאונדים בצורה מפתיעה לילד בגילו)
הקבוצה הזאת יכולה לשחק כדורסל נהדר אבל הכל מתחיל ונגמר בריב' לדעתי, ברגע שנהיה בטוחים שם נוכל לראות דברים מאוד יפים בהתקפה.
02 דצמבר 2014, 00:11
האוזמן עכשיו בחדשות הספורט - ''בדרך כלל מי שמדבר על משבר מנטלי זה מי שלא יודע מה הבעיה המקצועית''
02 דצמבר 2014, 00:29
Holiday_Armadillo כתב:האוזמן עכשיו בחדשות הספורט - ''בדרך כלל מי שמדבר על משבר מנטלי זה מי שלא יודע מה הבעיה המקצועית''
כמו שאני רואה את זה-בד"כ המנטלי נוצר בגלל המקצועי אבל אז המנטלי משפיע על המקצועי...סוג של גלגל שמזין את עצמו..
02 דצמבר 2014, 09:41
my man כתב:לנדסברג אגואיסט משו פחד..
כן. וגם השמיים כחולים, השמש זורחת במזרח והכדור הוא עגול.
02 דצמבר 2014, 09:49
מה שאפשר לקחת מהמשחק הזה הוא שדווין לוקח את הקבוצה על הגב שלו , רנדל חוזר אט אט לעניינים , שסופו הראה שהוא רוצה הוא יכל לשמור ולקחת ריבאונד ושבלייזר ממש לא בכיוון.
חוץ מזה , פארגו עדיין אנוכי מדי ומקבל החלטות רעות מדי , שיוגב מנהל את המשחק טוב אבל סובל מקליעה רעה מאד , שסילבן אנוכי ומעצבן , שהמושג מסירה או שמירה היא סינית בשבילו.
שהיינס עדיין זורק זריקות שטוחות מה3, שכהן יקלע שלשות פעם כן 5 משחקים לא ושטיוס הראה שהוא רוצה הוא יכול לתרום הרבה מעבר למה שהוא תרם עד עכשיו.
מילה בנושא טיוס , גם הוא גם סופו , וגם כהן , פשוט לא משותפים במשחק ההתקפה , למעט הכנסת הכדורים לסופו , למכבי כמעט ואין שחקן פיק נ רול יותר מגרוע שיוכל לנצל את התנועה הפאנטסטית של טיוס לטבעת.
היו עשרות מקרים שטיוס חסם , התגלגל , היה חופשי מתחת לסל לשנייה שתיים , אבל לא קיבל כדור , זה יכול מאד לתסכל , אני לא מבין איך פיני וגודס לא מטפלים בזה.