02 דצמבר 2014, 11:02
roy1000 כתב:er79 כתב:הסכמנו שלא הסכמנו. אגב, וואלה מיישרים קו עם הגולש הדי אמין מתפוז (היה הראשון לחשוף את פרשת אוחיון) לגבי בייקס. בעיניי זו טעות. השילוב שלו עם פארגו יהיה אפילו קשה יותר לצפייה מזה של היינס. מה קורה עם מקל?
להביא את Buycks במקום היינס זה סופר מהלך רוחבי. גם ישלמו להיינס פיצוי על עוד שנה של חוזה וגם יביאו שחקן עם לא פחות סימני שאלה. לדעתי זה לא יקרה והיינס יישאר עד סוף העונה.
02 דצמבר 2014, 11:12
02 דצמבר 2014, 12:49
jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
אין משהו אחד שאפשר להגיד שהוא עושה באמת טוב, וזאת בעיה.
אפילו אצל היקמן, גם השונאים הגדולים שלו יכולים להודות שהבחור יודע לשים נקודות על הלוח ולסחוט עבירות ברמה גבוהה. על היינס אי אפשר להגיד
שום דבר בסגנון הזה.
02 דצמבר 2014, 12:59
roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
אפילו אצל היקמן, גם השונאים הגדולים שלו יכולים להודות שהבחור יודע לשים נקודות על הלוח ולסחוט עבירות ברמה גבוהה. על היינס אי אפשר להגיד
שום דבר בסגנון הזה.
ומה תענה לדני פדרמן שיגיד לך שזה סיפור טייריס רייס עוד פעם ושהיינס עוד יביא למכבי גביע אירופה?
02 דצמבר 2014, 13:16
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
שום דבר בסגנון הזה.
ומה תענה לדני פדרמן שיגיד לך שזה סיפור טייריס רייס עוד פעם ושהיינס עוד יביא למכבי גביע אירופה?
הוא לא צריך להגיד את זה לי, אלא למאמן שלו שכנראה לא ממש חושב ככה...
02 דצמבר 2014, 16:08
roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
שום דבר בסגנון הזה.
02 דצמבר 2014, 16:11
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
שום דבר בסגנון הזה.
הוא לא צריך להגיד את זה לי, אלא למאמן שלו שכנראה לא ממש חושב ככה...
ומי בדיוק סופר את גודס? הרי את בלאט בקושי ספרו.
02 דצמבר 2014, 17:52
ankram כתב:אני אשמח אם יום אחד , מאמן של מכבי יבוא ויספר , איך בדיוק מקבלים זרים במכבי.
02 דצמבר 2014, 18:20
02 דצמבר 2014, 23:37
ankram כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
שום דבר בסגנון הזה.
אם הוא היה שואל אותי הייתי עונה לו ששני המקרים אינם דומים , שטייריס רייס הראה יכולות אישיות גבוהות מאד ברמת יורוליג והבעיה איתו (בהתחלה) היתה החוק הרוסי הארץ , ואי התאמה למשחק ההגנה ולתרגילים שמשחקת הקבוצה.
ואילו במקרה של היינס מדובר בשחקן פרווה , שלא מראה שום דבר ברמה גבוהה , אבל שום דבר , ולפיכך יש יותר מתאימים ממנו.
הייתי גם אומר לו , ששנה שעברה אולי ההימור הצליח , אבל רוב השנה היה כדורסל שלילי במכבי , ושהשנה כמו שקרה עם רוב ההחתמות של ההנהלה בשנים האחרונות (מדלי,פלאניניץ',תומאס,גרגמל, מאריץ',לינהרט ועוד), ההימור כשל.
הייתי גם אומר לו , שמועדון רציני לא לוקח את מה שקרה שנה שעברה והופך אותה לנורמה , שהנהלה רצינית היתה מבינה שמה שהביא אותה להישג אשתקד , זה טונה של מזל ,קצת מלי והרבה חריאפה , ושלא היה לזה קשר למשחק כדורסל.
הייתי גם אומר לו , שמשנה לשנה ההימורים של ההנהלה שלנו הופכים להיות יותר ויותר מופרכים ויותר מסוכנים , שההנהלה לא דואגת לשמר פה שחקנים , ושזה לא רציני לאלופת אירופה להחליף כל שנה את הקו האחורי שלה ולצפות שכל הימור יצליח.
03 דצמבר 2014, 10:25
yzafrir כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הבעיה היא לא בשילוב בין היינס לפארגו, אלא בכך שהיינס כרגע הוא שחקן פרווה. לא קולע, לא חודר, לא מנהל משחק, לא ממש שומר, לא מתפקד בלחץ.
שום דבר בסגנון הזה.
אם הוא היה שואל אותי הייתי עונה לו ששני המקרים אינם דומים , שטייריס רייס הראה יכולות אישיות גבוהות מאד ברמת יורוליג והבעיה איתו (בהתחלה) היתה החוק הרוסי הארץ , ואי התאמה למשחק ההגנה ולתרגילים שמשחקת הקבוצה.
ואילו במקרה של היינס מדובר בשחקן פרווה , שלא מראה שום דבר ברמה גבוהה , אבל שום דבר , ולפיכך יש יותר מתאימים ממנו.
הייתי גם אומר לו , ששנה שעברה אולי ההימור הצליח , אבל רוב השנה היה כדורסל שלילי במכבי , ושהשנה כמו שקרה עם רוב ההחתמות של ההנהלה בשנים האחרונות (מדלי,פלאניניץ',תומאס,גרגמל, מאריץ',לינהרט ועוד), ההימור כשל.
הייתי גם אומר לו , שמועדון רציני לא לוקח את מה שקרה שנה שעברה והופך אותה לנורמה , שהנהלה רצינית היתה מבינה שמה שהביא אותה להישג אשתקד , זה טונה של מזל ,קצת מלי והרבה חריאפה , ושלא היה לזה קשר למשחק כדורסל.
הייתי גם אומר לו , שמשנה לשנה ההימורים של ההנהלה שלנו הופכים להיות יותר ויותר מופרכים ויותר מסוכנים , שההנהלה לא דואגת לשמר פה שחקנים , ושזה לא רציני לאלופת אירופה להחליף כל שנה את הקו האחורי שלה ולצפות שכל הימור יצליח.
רייס הראה יכולות ברמת יורוליג לפני מכבי ? היינס הראה יכולות גבוהים ממנו בקבוצות טובות יותר ממה שרייס שיחק . ראיתי אותו עוד ששיחק בצרפת ואחרכך בספרד וזה ממש לא דומה לשחקן שרואים עכשיו . לפני פחות משנה בסיינה הוא היה נראה הרבה הרבה יותר טוב כך שאני יודע שיש לו את הפוטנציאל . אתה כל הזמן מסתכל מה הוא עשה עד עכשיו במכבי ושופט אותו לפי זה . אותו דבר בדיוק עשית שנה שעברה לרייס ואני מאמין שאם נלך יותר אחורה לתחילת שנות האלפיים אז בטח גם על פארקר חשבת אותו דבר כשלא התחיל בצורה טובה את העונה...זה כבר לא עניין של האם הוא שחקן טוב או לא אלא פשוט לתת זמן לשחקן להוכיח את עצמו .
מה שעשו שנה שעברה זה מה שעושים כבר יותר מחמש שנים . מהמרים על שחקנים זולים ומקווים לטוב . סטטיסטית זה הביא לתוצאות טובות מאוד . מקום ראשון אחד , מקום שני אחד והשאר טופ 8 . יחסית להשקעה זה לא רע בכלל...זה לא שההנהלה לא רוצה להשקיע זה פשוט שאין להם. מה לעשות ? זה כבר סיפור אחר..
03 דצמבר 2014, 16:00
03 דצמבר 2014, 16:37
03 דצמבר 2014, 16:39
מקאדו 3 כתב:לפי וואלה יאן ואיוקס מועמד .
03 דצמבר 2014, 18:25
03 דצמבר 2014, 19:11
03 דצמבר 2014, 19:40
אביהוא כתב:וגם לפי ההבנה וההיכרות האישית עם מקל של משמו ממגרש פתוח , הוא יעדיף להיות בקבוצות אחרות בארץ מאשר מכבי.
הפרויקט התקשורתי ל"האהדת" ירושלים וכול דבר שמתמודד נגד מכבי(כולל בלאט),פשוט רדוד..ואומרים לי שאותו הדבר עושים על ברצלונה.
באמת שכבר אין טעם להעלות פה (ולקרוא בכלל)ניתוחים,דעות,ידיעות ושאר קשקשת שצצים בתשקורת ..ככול שאני מצמצם אני מוצא את עצמי אוהד מכבי יותר שמח..ממליץ!!!
03 דצמבר 2014, 19:44
jol9 כתב:אביהוא כתב:וגם לפי ההבנה וההיכרות האישית עם מקל של משמו ממגרש פתוח , הוא יעדיף להיות בקבוצות אחרות בארץ מאשר מכבי.
הפרויקט התקשורתי ל"האהדת" ירושלים וכול דבר שמתמודד נגד מכבי(כולל בלאט),פשוט רדוד..ואומרים לי שאותו הדבר עושים על ברצלונה.
באמת שכבר אין טעם להעלות פה (ולקרוא בכלל)ניתוחים,דעות,ידיעות ושאר קשקשת שצצים בתשקורת ..ככול שאני מצמצם אני מוצא את עצמי אוהד מכבי יותר שמח..ממליץ!!!
אם מקל רוצה לקבל חשיפה ולנסות לחזור לNBA, הוא לא יעשה את זה ממגדל או מחיפה. הוא יהיה חייב לשחק בבמה המרכזית באירופה.
03 דצמבר 2014, 19:46
jol9 כתב:אביהוא כתב:וגם לפי ההבנה וההיכרות האישית עם מקל של משמו ממגרש פתוח , הוא יעדיף להיות בקבוצות אחרות בארץ מאשר מכבי.
אם מקל רוצה לקבל חשיפה ולנסות לחזור לNBA, הוא לא יעשה את זה ממגדל או מחיפה. הוא יהיה חייב לשחק בבמה המרכזית באירופה.
03 דצמבר 2014, 19:48