במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 16:50

יאווווו, אין לך טיפת גמישות...
אני לא מתכוון להמשיך את הדיון הזה איתך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 16:57

LIAV10 כתב:יאווווו, אין לך טיפת גמישות...

:?
מה הקשר גמישות? אתה מדבר שטויות (סלח לי..) אז אתה מקבל תגובות בהתאם
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 17:00

asafb96 כתב:

אני מדבר בטיפשות?
אני אומר שהוא צריך להוכיח את עצמו באימונים אז אתה אומר שהוא לא שחקן אימונים..אז אני לא זה שמדבר בטיפשות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2011, 17:04

אסף,
אני דווקא חושב שהוא לא מדבר שטויות.
בלו כרגע הוא שחקן מוכח, שמקומו בהרכב מוכח. הוא הקלע הכי טוב בקבוצה, וכל עוד ישמור על כושר קליעה טוב, הוא ימשיך לקבל את הקרדיט.

הרי לא סתם שני מאמנים אירופאיים גדולים כמו פיני ודייויד נותנים לו כ"כ הרבה קרדיט.

מילאן לדעתי יהיה הפאוור המוביל של מכבי באדריאטית. בהתאם ליכולת ולכושר שיראה שם, הוא יתחיל להיות גם חלק משמעותי יותר ביורוליג.

כולנו צריכים להיות סבלניים מאוד בעניין הזה, וזה כולל גם את מילאן עצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 17:12

jol9 כתב:אסף,
אני דווקא חושב שהוא לא מדבר שטויות.
בלו כרגע הוא שחקן מוכח, שמקומו בהרכב מוכח. הוא הקלע הכי טוב בקבוצה, וכל עוד ישמור על כושר קליעה טוב, הוא ימשיך לקבל את הקרדיט.

הרי לא סתם שני מאמנים אירופאיים גדולים כמו פיני ודייויד נותנים לו כ"כ הרבה קרדיט.

מילאן לדעתי יהיה הפאוור המוביל של מכבי באדריאטית. בהתאם ליכולת ולכושר שיראה שם, הוא יתחיל להיות גם חלק משמעותי יותר ביורוליג.

כולנו צריכים להיות סבלניים מאוד בעניין הזה, וזה כולל גם את מילאן עצמו.

את הקרדיט הוא יקבל, אבל כרול פלייר. בלו שחקן שרוב משחקו מתבסס על השלשות. עם כל הכבוד, זה לא השחקן שאתה בונה עליו. הוא לא ממש מביא משהו מעבר. זה בדיוק שחקן שמתאים ליהיות רול פלייר. בקוו הקידמי של היום, לא צריך לקבל יותר מ10-15 דקות כ4, אין מה לעשות. אין לו את הכישרון הדרוש ליהיות שחקן מוביל בעמדתו שהוא מתמודד עם אליהו ומאצ'בן.
מאצ'בן יהיה הפורוורד המוביל באדריאטית, אבל גם פורוורד שצריך לקבל דקות יורוליג. בשביל מה הביאו אותו? בשביל שישחק מול ריגה? הוא אחד הפורוורדים המוכשרים באירופה, וצריך לקבל דקות יורוליג. כל הזמן אומרים "הוא לא מוכח", אז אם הוא לא יקבל דקות ביורוליג, איך הוא יהיה מוכח?
הוא צריך לקבל צ'אנס, כי יש לו את הכישרון ליהיות שחקן טוב מבלו, גם כבר השנה הזאת.
להגיד שהוא יקנה את הדקות שלו באימונים זה טיפשות
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 17 ספטמבר 2011, 17:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 17:12

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אני מדבר בטיפשות?
אני אומר שהוא צריך להוכיח את עצמו באימונים אז אתה אומר שהוא לא שחקן אימונים..אז אני לא זה שמדבר בטיפשות..

כן מה שתגיד..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 ספטמבר 2011, 17:41

לא יודע באיזה תחום מצ'אבאן מתמחה כרגע. בלו לפחות הוא רול פלייר מצויין שמביא קליעה אבסולוטית והגנה טובה בעמדה 4 .
אבל לא רק בלו, גם שאר המתחרים שלו מביאים דברים ספציפיים - אליהו מביא התקפת אינסטנט יוצאת דופן עם התמצאות והוצאה לפועל מתחת לסל , הנדריקס ריבאונד, הגנה וקשיחות, שון ג'יימס חסימות והגנה.
מילאן יהיה חייב להביא איזה משהוא ספציפי לשולחן כדי לקבל דקות משחק משמעותיות, כרגע אין לו את זה לצערי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 17:47

yarinsaky כתב:לא יודע באיזה תחום מצ'אבאן מתמחה כרגע. בלו לפחות הוא רול פלייר מצויין שמביא קליעה אבסולוטית והגנה טובה בעמדה 4 .
אב לא רק בלו, גם שאר המתחרים שלו מביאים דברים ספציפיים - אליהו מביא התקפת אינסטנט יוצאת דופן עם התמצאות והוצאה לפועל מתחת לסל , הנדריקס ריבאונד, הגנה וקשיחות, שון ג'יימס חסימות והגנה.
מילאן יהיה חייב להביא איזה משהוא ספציפי לשולחן כדי לקבל דקות משחק משמעותיות, כרגע אין לו את זה לצערי.

יש לו ועוד איך. שחקן התקפי מושלם. ראיית משחק של רכז (ביורוקאפ, לפני שבא למכבי, היה לו משהו כמו 4 אסיסטים למשחק). קליעה מכל טווח, גב לסל, חכמה, שחקן פאסט-ברייק טוב מאוד (לא שמים לב לזה אצלו משום מה). אין לו תחום שהוא חלש בו בהתקפה. בהגנה הוא מראה שיפור. הוא לא סטופר, אבל הוא לא בור. הוא מוכשר מבלו, עם כל הכבוד, והגיע זמנו לקבל דקות ולתת פריצה.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 ספטמבר 2011, 17:50

שחקן התקפי מושלם לרמות יורוקאפ, בזה אתה צודק. כדי להגיע לרמות האלו ביורוליג יש לו עוד דרך ארוכה.

אני די משוכנע שעדיף לו להשתפשף בקבוצה אחרת ולא להתייבש אצלנו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 17:57

yarinsaky כתב:שחקן התקפי מושלם לרמות יורוקאפ, בזה אתה צודק. כדי להגיע לרמות האלו ביורוליג יש לו עוד דרך ארוכה.

אבל זה הנקודה, שאם הוא לא יקבל צ'אנס, איך הוא "יעבור את הדרך הארוכה"?!?!
הוא עושה דברים יפים מאוד באליפות אירופה מול שחקנים טובים יותר ממה שיתקל בהם ביורוליג. הוא שחקן מוכשר מאוד, תנו לו צ'אנס, ראבק. אני לא יכול לשמוע את ה"הוא לא מוכח" "הוא צריך לעבור דרך ארוכה" וכל זה... לא יהיה מספיק טוב העונה? לא קרה שום דבר, למכבי יש קוו קידמי עמוק מאוד שבקלות יחפה על זה.
ואם הוא ילך לקאחה, שם הוא לא יתייבש? מילא היה מושאל לאיזה פרטיזן או לובליאנה, אבל מה הטעם להשאיל אותו לקבוצה שהוא בקושי יראה מגרש?
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 ספטמבר 2011, 18:05

מה אתה מתרגש כל כך ? :) בסך הכול מדובר כאן על בחור צעיר מאוד, 21 ! בגיל הזה שחקנים גבוהים אפילו לא מתקרבים לשיא היכולת שלהם ובארה"ב הם רק בעונה השנייה במכללות, אף אחד לא אומר שהוא צריך כבר להבריק במכבי שהיא הקבוצה הכי לחוצה באירופה אולי.

אני רק אומר שלא יזיק לו ואולי גם לא יזיק למכבי שהוא יתקדם במקום אחר ויבוא מוכן יותר, זה הכול. יהיה קשה לתת לו דקות בשנה הבאה עם קו קדמי כל כך עמוס וזה עשוי גם לפגוע בו בראייה עתידית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2011, 18:18

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:שחקן התקפי מושלם לרמות יורוקאפ, בזה אתה צודק. כדי להגיע לרמות האלו ביורוליג יש לו עוד דרך ארוכה.

הוא עושה דברים יפים מאוד באליפות אירופה מול שחקנים טובים יותר ממה שיתקל בהם ביורוליג. הוא שחקן מוכשר מאוד, תנו לו צ'אנס, ראבק. אני לא יכול לשמוע את ה"הוא לא מוכח" "הוא צריך לעבור דרך ארוכה" וכל זה... לא יהיה מספיק טוב העונה? לא קרה שום דבר, למכבי יש קוו קידמי עמוק מאוד שבקלות יחפה על זה.
ואם הוא ילך לקאחה, שם הוא לא יתייבש? מילא היה מושאל לאיזה פרטיזן או לובליאנה, אבל מה הטעם להשאיל אותו לקבוצה שהוא בקושי יראה מגרש?

תראה, הסיפור של בלו מזכיר לי קצת את לבאן מרסר בזמנו. כל הזמן חיפשו להביא גבוה שיהיה מוביל, וכל פעם מרסר דחק אותם לספסל. למה? כי הוא פשוט היה טוב מדי.

בלו הוא שחקן מיוחד. הוא רול פלייר קלאסי, אבל הוא גם כוכב. הוא שחקן שלא מפחד לקחת אחריות ואת הזריקה האחרונה, הוא נותן תחת בהגנה, ולא מפחד משחקנים גדולים ופיזיים.
יש לו את היכולת להיכנס ולשנות את המשחק בשנייה.

אני כן חושב שדייויד צריך להכניס את מילאן לעניינים ולצמצם קצת את הדקות של בלו, אבל קח בחשבון שזה לא יהיה פשוט, ובטח ובטח לא אוטומטי כמו שאתה מתאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 18:30

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אני מדבר בטיפשות?

כן מה שתגיד..

אם אין לך משהו חכם לרשום אז אל תרשום כלום..
היחס שלך מאוד מזלזל..שמתי לזה לב מאז שהצטרפתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 ספטמבר 2011, 18:39

מה נהיה מהפורום כאן...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 18:58

yarinsaky כתב:מה אתה מתרגש כל כך ? :) בסך הכול מדובר כאן על בחור צעיר מאוד, 21 ! בגיל הזה שחקנים גבוהים אפילו לא מתקרבים לשיא היכולת שלהם ובארה"ב הם רק בעונה השנייה במכללות, אף אחד לא אומר שהוא צריך כבר להבריק במכבי שהיא הקבוצה הכי לחוצה באירופה אולי.

אני רק אומר שלא יזיק לו ואולי גם לא יזיק למכבי שהוא יתקדם במקום אחר ויבוא מוכן יותר, זה הכול. יהיה קשה לתת לו דקות בשנה הבאה עם קו קדמי כל כך עמוס וזה עשוי גם לפגוע בו בראייה עתידית.

*יהיה בן 23 העונה
*בגיל הזה זה השנה ה3 בקולג'..
אני סך הכל אומר, שהוא שחקן מוכשר וטוב, שיכול לתת היום תפוקה טובה במכבי. הוא צריך לקבל צ'אנס.
אם יושאל לקבוצה שיקבל בה 20 דקות ויותר, אין לי בעיה, אבל לקאחה זה פשוט טעות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 19:05

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

תראה, הסיפור של בלו מזכיר לי קצת את לבאן מרסר בזמנו. כל הזמן חיפשו להביא גבוה שיהיה מוביל, וכל פעם מרסר דחק אותם לספסל. למה? כי הוא פשוט היה טוב מדי.

בלו הוא שחקן מיוחד. הוא רול פלייר קלאסי, אבל הוא גם כוכב. הוא שחקן שלא מפחד לקחת אחריות ואת הזריקה האחרונה, הוא נותן תחת בהגנה, ולא מפחד משחקנים גדולים ופיזיים.

אני כן חושב שדייויד צריך להכניס את מילאן לעניינים ולצמצם קצת את הדקות של בלו, אבל קח בחשבון שזה לא יהיה פשוט, ובטח ובטח לא אוטומטי כמו שאתה מתאר.

אבל בלו הוא לא טוב מדי, ולא כוכב. הוא רול פלייר נחמד מאוד. לא יותר.
עם כל הכבוד, אני לא חושב שהוא צריך לקבל את ה20 דקות בערב בעמדה 4. 10-15 בעמדה 4 + כמה דקות כ3 זה מספיק. מאצ'בן שחקן מוכשר מאוד, שכן יכול להפוך לכוכב בקנה מידה אירופי.
יש לו יכולת לשנות משחק, אבל כמו תמיד, כולם שוכחים (שרוצים) את הדברים הפחות טובים. גם את התקופות שהוא לא פגע מה3, במיוחד בעונת פיני לפני שנתיים, הבליגו לו. הוא לא שחקן שלם, הוא שחקן שמביא סט תכונות מיוחד ומצומצם, ועושה אותו על הצד הטוב ביותר. זה ההגדרה לרול פלייר. בלו הוא כזה. זה לא אומר שהוא לא טוב, הוא אחלה שחקן, אבל מאצ'בן שחקן מוכשר יותר, שצריך לקבל צ'אנס. גם אם לא יפרוץ השנה ויצליח, זה בסדר, יש למכבי לא מעט גיבויים. אבל את הצ'אנס והדקות הוא צריך לקבל, במקום כל ה"הוא לא מוכח" "קודם שיוכיח את עצמו ואז יראה דקות". כל שחקן צריך להתחיל מאיפשהו. אף אחד לא בא לקבוצה בגיל 18 ויש מוכתר לכוכב של הקבוצה. הוא צריך לקבל דקות בשביל שהוא "יוכיח את עצמו"
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2011, 19:20

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מה אתה מתרגש כל כך ? :) בסך הכול מדובר כאן על בחור צעיר מאוד, 21 ! בגיל הזה שחקנים גבוהים אפילו לא מתקרבים לשיא היכולת שלהם ובארה"ב הם רק בעונה השנייה במכללות, אף אחד לא אומר שהוא צריך כבר להבריק במכבי שהיא הקבוצה הכי לחוצה באירופה אולי.

*יהיה בן 23 העונה
*בגיל הזה זה השנה ה3 בקולג'..
אני סך הכל אומר, שהוא שחקן מוכשר וטוב, שיכול לתת היום תפוקה טובה במכבי. הוא צריך לקבל צ'אנס.
אם יושאל לקבוצה שיקבל בה 20 דקות ויותר, אין לי בעיה, אבל לקאחה זה פשוט טעות

מצ'באן נולד בנובמבר 89'..
הוא כרגע בן 21 ויהיה בן 22..
זה לפחות מה שכתוב בויקי ובאתר של מכבי :thumbup
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2011, 19:26

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אני מדבר בטיפשות?

כן מה שתגיד..

אם אין לך משהו חכם לרשום אז אל תרשום כלום..
היחס שלך מאוד מזלזל..שמתי לזה לב מאז שהצטרפתי..

ליאב, אתה חייב קצת להרגיע ופחות לשבת לאנשים.
מותר לא להסכים איתך, ומותר לך לא להסכים עם אחרים, אבל לא צריך להפוך כמעט כל דיון שאתה משתתף בו לדיון פרטי של פינג פונג
כי זה פורום ולא צ'אט.
אל תיתן לעצמך להפוך למשתמש שלא קוראים את הפוסטים שלו.
אפשר לזכות בתשומת לב גם בדרכים אחרות ולא רק במריבות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 19:30

ליאב, אתה חייב קצת להרגיע ופחות לשבת לאנשים.
מותר לא להסכים איתך, ומותר לך לא להסכים עם אחרים, אבל לא צריך להפוך כמעט כל דיון שאתה משתתף בו לדיון פרטי של פינג פונג
כי זה פורום ולא צ'אט.
אל תיתן לעצמך להפוך למשתמש שלא קוראים את הפוסטים שלו.
אפשר לזכות בתשומת לב גם בדרכים אחרות ולא רק במריבות.

ובכל זאת פינג פונג אי אפשר לשחק לבד, יש גם צד שני..
אני לא רואה סיבה למה לא לקיים דיונים ארוכים, אבל סבבה..
דווקא יותר מעצבן שלא מסכימים אז רושמים "כן, מ'שתגיד"..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2011, 19:34

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אבל בלו הוא לא טוב מדי, ולא כוכב. הוא רול פלייר נחמד מאוד. לא יותר.
עם כל הכבוד, אני לא חושב שהוא צריך לקבל את ה20 דקות בערב בעמדה 4. 10-15 בעמדה 4 + כמה דקות כ3 זה מספיק. מאצ'בן שחקן מוכשר מאוד, שכן יכול להפוך לכוכב בקנה מידה אירופי.
יש לו יכולת לשנות משחק, אבל כמו תמיד, כולם שוכחים (שרוצים) את הדברים הפחות טובים. גם את התקופות שהוא לא פגע מה3, במיוחד בעונת פיני לפני שנתיים, הבליגו לו. הוא לא שחקן שלם, הוא שחקן שמביא סט תכונות מיוחד ומצומצם, ועושה אותו על הצד הטוב ביותר. זה ההגדרה לרול פלייר. בלו הוא כזה. זה לא אומר שהוא לא טוב, הוא אחלה שחקן, אבל מאצ'בן שחקן מוכשר יותר, שצריך לקבל צ'אנס. גם אם לא יפרוץ השנה ויצליח, זה בסדר, יש למכבי לא מעט גיבויים. אבל את הצ'אנס והדקות הוא צריך לקבל, במקום כל ה"הוא לא מוכח" "קודם שיוכיח את עצמו ואז יראה דקות". כל שחקן צריך להתחיל מאיפשהו. אף אחד לא בא לקבוצה בגיל 18 ויש מוכתר לכוכב של הקבוצה. הוא צריך לקבל דקות בשביל שהוא "יוכיח את עצמו"

ממני לא תשמע את העניין של ה"לא מוכח". אני חסיד של מתן הזדמנויות לשחקנים צעירים ומוכשרים.
אבל אני פשוט חושב שזה לא יהיה כ"כ אוטומטי כמו שאתה חושב ואומר.

ד"א מה שאמרו כאן לגבי האימונים זה דבר נכון. מילאן יישחק מול ליאור ומול בלו באימונים, ואחת הדרכים לזכות באמונו של המאמן היא להוכיח את עצמך באימונים.

אני גם לא הייתי מזלזל באדריאטית. מילאן הוא שחקן שכן צריך בטחון בשביל לשחק טוב. האדריאטית יכולה לתת לו בדיוק את הביטחון שהוא צריך. ביורוליג אין הרבה זמן
ומספר משחקים רעים, עלולים לדרדר את הסיפור מבחינתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים