הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות?

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2014, 17:48

jol9 כתב:איזה ביטחון? ביטחון שיש לך עדיפות מוחלטת על כל צבא או ארגון באיזור.

אני מניח שאתה לא חושב שביבי מעוניין להקריס את הכלכלה לטובה הביטחון, נכון? מה שאתה יודע, אני מניח שגם הוא וסוללת היועצים שלו יודעים.
אתה גם מפריז בסכומים - מדובר בתקציב של 51 מיליארד לפני התוספת, שהתוספת עצמה היא 5-6 מיליארד.
המלחמה לא היתה בחינם כמו שאתה מבין, וצריך להעביר תקציבים בשביל למלא את המלאים של כיפת הברזל ודברים אחרים.

אני לא חושב שתהיה עלייה של מיסים, או לפחות לא של מס ההכנסה

אבל לא עומד מולך שום צבא אז עליונות מול מי? מול חמאס וחיזבאללה? אתה חושב שהמטוסים החמקנים יתנו לך איזשהו ייתרון מולם? ממש לא ברור לי איך מטוסים חמקניים ב- 50 מליארד שקל נותנים לנו בטחון כשכבר יש לנו 800 מטוסים שעולים מליארדים ואין אף כוח באזור שיכול לעשות גם ככה משהו מולם. אלא אם כן ביבי יודע משהו על חוצנים שצפויים לתקוף את מדינת ישראל, המהלך הזה אבסורדי וגם חברי ועדת ההצטיידות יצאו נגד זה. אני ממש לא אופתע אם יש פה הרבה מאוד אנשים שגוזרים קופון סטייל אהוד ברק מלוקהיד מרטין בעסקה הזו.

ביבי רצה להעביר תקציב בטחון של 70 מליארד ל- 2015 שכלל 10 מליארד תוספת ללקחי צוק איתן ועוד 6 מליארד תוספת להצטיידות. זה מעבר ל- 10 מליארד שקיבל הצבא ב- 2014 לכיסוי עלויות צוק איתן. זו השתוללות חסרת תקדים.

לדעתי לא יהיה מנוס מהעלאת מיסים, בין אם זה יהיה מע"מ או מס הכנסה. מי שרוצה תקציב בטחון של אימפריה צריך לממן את זה איכשהו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2014, 18:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:איזה ביטחון? ביטחון שיש לך עדיפות מוחלטת על כל צבא או ארגון באיזור.

אני מניח שאתה לא חושב שביבי מעוניין להקריס את הכלכלה לטובה הביטחון, נכון? מה שאתה יודע, אני מניח שגם הוא וסוללת היועצים שלו יודעים.
אתה גם מפריז בסכומים - מדובר בתקציב של 51 מיליארד לפני התוספת, שהתוספת עצמה היא 5-6 מיליארד.
המלחמה לא היתה בחינם כמו שאתה מבין, וצריך להעביר תקציבים בשביל למלא את המלאים של כיפת הברזל ודברים אחרים.

אני לא חושב שתהיה עלייה של מיסים, או לפחות לא של מס ההכנסה

אבל לא עומד מולך שום צבא אז עליונות מול מי? מול חמאס וחיזבאללה? אתה חושב שהמטוסים החמקנים יתנו לך איזשהו ייתרון מולם? ממש לא ברור לי איך מטוסים חמקניים ב- 50 מליארד שקל נותנים לנו בטחון כשכבר יש לנו 800 מטוסים שעולים מליארדים ואין אף כוח באזור שיכול לעשות גם ככה משהו מולם. אלא אם כן ביבי יודע משהו על חוצנים שצפויים לתקוף את מדינת ישראל, המהלך הזה אבסורדי וגם חברי ועדת ההצטיידות יצאו נגד זה. אני ממש לא אופתע אם יש פה הרבה מאוד אנשים שגוזרים קופון סטייל אהוד ברק מלוקהיד מרטין בעסקה הזו.

ביבי רצה להעביר תקציב בטחון של 70 מליארד ל- 2015 שכלל 10 מליארד תוספת ללקחי צוק איתן ועוד 6 מליארד תוספת להצטיידות. זה מעבר ל- 10 מליארד שקיבל הצבא ב- 2014 לכיסוי עלויות צוק איתן. זו השתוללות חסרת תקדים.

לדעתי לא יהיה מנוס מהעלאת מיסים, בין אם זה יהיה מע"מ או מס הכנסה. מי שרוצה תקציב בטחון של אימפריה צריך לממן את זה איכשהו.

תשים לב שאתה חוזר על דברים שלדעתך יקרו בעתיד, וכשאומרים לך משהו שסותר את זה, אתה מתעלם וחוזר על אותם הדברים.

מה זאת הפעם הראשונה שהצבא רוכש מטוסים? טנקים? חמקנים? צוללות? מה, כולם נהיו פתאום מומחי ביטחון גדולים שפוסלים בהנף יד כל
החלטה של הצבא? בזמנו גם כולם היו נגד כיפות ברזל, כי קראו לקסאמים ולגראדים צינורות מעופפים, ועובדה שההשקעה העצומה בזה,
חסכה המון נפגעים.

לגבי מה רצה ומי רצה, אני לא יכול להיכנס לראש של נתניהו - אתמול או שלשום הראו צילום של ספר התקציב עם תקציב הביטחון. זה אפילו
לא קרוב למספר 70, ככה שאני לא יודע מאיפה אתה יודע מה הוא רצה ומה לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2014, 19:23

jol9 כתב:תשים לב שאתה חוזר על דברים שלדעתך יקרו בעתיד, וכשאומרים לך משהו שסותר את זה, אתה מתעלם וחוזר על אותם הדברים.

מה זאת הפעם הראשונה שהצבא רוכש מטוסים? טנקים? חמקנים? צוללות? מה, כולם נהיו פתאום מומחי ביטחון גדולים שפוסלים בהנף יד כל
החלטה של הצבא? בזמנו גם כולם היו נגד כיפות ברזל, כי קראו לקסאמים ולגראדים צינורות מעופפים, ועובדה שההשקעה העצומה בזה,
חסכה המון נפגעים.

לגבי מה רצה ומי רצה, אני לא יכול להיכנס לראש של נתניהו - אתמול או שלשום הראו צילום של ספר התקציב עם תקציב הביטחון. זה אפילו

אבל לא אמרת שום דבר שסותר. מה שראיתי בספר התקציב זה התקציב של לפיד שלא היה מוכן לתת תוספות לצבא. בוגי דרש עוד 10 מליארד ללקחי צוק איתן עוד 6 מליארד להצטיידות מעבר למה שראית בספר התקציב של לפיד. לזה ביבי הסכים ועל זה נפלה הממשלה.

לא רק אני פוסל את ההצטיידות המוגוכחת הזו (ולא צריך להיות גאון בטחוני בשביל להבין שבשביל להילחם בעזה ובלבנון לא צריך חמקנים ב- 50 מליארד שקל), גם שטייניץ ויאיר שמיר (טייס במיל) שהם חברי ועדת ההצטיידות יצאו נגד ההחלטה הזו. אחרי שכבר שמענו את ההקלטות של אולמרט על שיטת ברק, אתה עדיין חושב שבוגי ושות' פועלים פה ממניעים טהורים? אתה באמת לא חושב שבוגי מקבל כסף מלוקהיד מרטין בדיוק מכו שברק קיבל לפניו?

אתה באמת משווה את כיפת ברזל שעלתה אולי 2% מהעלות של החמקנים המגלומניים האלה? הרי מי שיצא נגד כיפת ברזל זה חיל האוויר שרצה את הכסף הזה בשבילו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2014, 19:38

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תשים לב שאתה חוזר על דברים שלדעתך יקרו בעתיד, וכשאומרים לך משהו שסותר את זה, אתה מתעלם וחוזר על אותם הדברים.

חסכה המון נפגעים.

אבל לא אמרת שום דבר שסותר. מה שראיתי בספר התקציב זה התקציב של לפיד שלא היה מוכן לתת תוספות לצבא. בוגי דרש עוד 10 מליארד ללקחי צוק איתן עוד 6 מליארד להצטיידות מעבר למה שראית בספר התקציב של לפיד. לזה ביבי הסכים ועל זה נפלה הממשלה.

לא רק אני פוסל את ההצטיידות המוגוכחת הזו (ולא צריך להיות גאון בטחוני בשביל להבין שבשביל להילחם בעזה ובלבנון לא צריך חמקנים ב- 50 מליארד שקל), גם שטייניץ ויאיר שמיר (טייס במיל) שהם חברי ועדת ההצטיידות יצאו נגד ההחלטה הזו. אחרי שכבר שמענו את ההקלטות של אולמרט על שיטת ברק, אתה עדיין חושב שבוגי ושות' פועלים פה ממניעים טהורים? אתה באמת לא חושב שבוגי מקבל כסף מלוקהיד מרטין בדיוק מכו שברק קיבלה לפניו?

אתה באמת משווה את כיפת ברזל שעלתה אולי 2% מהעלות של החמקנים המגלומניים האלה? הרי מי שיצא נגד כיפת ברזל זה חיל האוויר שרצה את הכסף הזה בשבילו.

כיפות ברזל זה לא רק הברזלים. מה עם הפיתוח?
אתה מחליט שהממשלה נפלה על תקציב הביטחון, כשבפועל כולם אומרים שזה בכלל לא קשור לתקציב הביטחון.
הממשלה הזאת נפלה בגלל שלא היתה בה משילות, כי לפיד החליט שלא בא לו לשחק במשחק הפוליטי וכי ביבי לא הצליח להשתלט על הממשלה שלו.

יכול להיות שחלק מהדברים שקונים הוא מיותר, אבל גם לא צריך להיות קיצוניים כמו שאתה מנסה להיות. אתה לא נמצא בגבול בין שוויץ לאוסטריה, כשרק יש לך איזה
ארגון גרילה שמציק. אתה נמצא בתוך איזור ששונא אותך ורוצה למחוק אותך מהמפה, וכן אתה צריך להראות עליונות, גם אם זה למראית עין.
ברגע שלא יהיה לנו כוח צבאי עדיף עשרות מונים על כל מדינה באיזור, תתחיל לראות כל מיני מטוסים וספינות איראניים מסתובבים פה באיזור.

האויבים שלנו לצערי זה לא רק החמאס והחיזבאללה, ואתה יודע את זה מצויין.

ד"א להסתמך על מה שאהוד אולמרט אומר כאיזשהי אמת מוחלטת, זה אחד הדברים בפחות נבונים לעשות בעת הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2014, 20:16

jol9 כתב:כיפות ברזל זה לא רק הברזלים. מה עם הפיתוח?
אתה מחליט שהממשלה נפלה על תקציב הביטחון, כשבפועל כולם אומרים שזה בכלל לא קשור לתקציב הביטחון.
הממשלה הזאת נפלה בגלל שלא היתה בה משילות, כי לפיד החליט שלא בא לו לשחק במשחק הפוליטי וכי ביבי לא הצליח להשתלט על הממשלה שלו.

יכול להיות שחלק מהדברים שקונים הוא מיותר, אבל גם לא צריך להיות קיצוניים כמו שאתה מנסה להיות. אתה לא נמצא בגבול בין שוויץ לאוסטריה, כשרק יש לך איזה
ארגון גרילה שמציק. אתה נמצא בתוך איזור ששונא אותך ורוצה למחוק אותך מהמפה, וכן אתה צריך להראות עליונות, גם אם זה למראית עין.
ברגע שלא יהיה לנו כוח צבאי עדיף עשרות מונים על כל מדינה באיזור, תתחיל לראות כל מיני מטוסים וספינות איראניים מסתובבים פה באיזור.

האויבים שלנו לצערי זה לא רק החמאס והחיזבאללה, ואתה יודע את זה מצויין.

ד"א להסתמך על מה שאהוד אולמרט אומר כאיזשהי אמת מוחלטת, זה אחד הדברים בפחות נבונים לעשות בעת הזאת.

הפיתוח שעשתה רפא"ל לכיפת ברזל היה סופר זול. פחות ממליארד שקל אם אני לא טועה.
בכל מקרה, אני פשוט לא מסכים שישראל צריכה להחזיק צבא של אימפריה. הסתדרנו בעבר עם צבא הרבה יותר קטן מול איומים הרבה יותר גדולים.

בשורה התחתונה, הצבא שרוצים בוגי וביבי גדול בכמה מספרים על המדינה. בפעם האחרונה שניסו להחזיק צבא בסדר גודל כזה זה נגמר בקריסה הכלכלית של שנות ה- 80.
לאיראן אין חיל אוויר או חיל ים שיכול לאיים על מדינת ישראל. לאיראן אין צבא נייד. יש להם טילים. זה הכל.
roy1000

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2014, 21:57

הפיתוח לא היה של רפאל בלבד, ואני ממש לאבטוח שזה היה כזה זול.

אני לא אומר שמה שאתה אומר זה בהכרח לא נכון, אלא רק שאף אחד לא יודע מה יהיה וגם אף אחד מאתנו לא באמת מכיר את הפרטים הקטנים

התפקיד של הממשלה הוא לדאוג לזה שגם אלה שרוצים למחוק אותנו מהמפה, אפילו לא יעיזו לחשוב בכיוון הפרקטי, ומה לעשות שזה עולה כסף.

זה קצת כמו מכבי. אתה לא צריך להחזיק את הישראלים הכי טובים בשביל לזכות באליפות, אבל אתה כן רוצה להרתיע ולהוציא לכל היריבות שלך את
כל המחשבות מהראש שהן יכולות לנצח. ככה מכבי היתה מתנהלת במשך שנים, וזה עבד, וככה גם ישראל מתנהלת עד היום, ולכן כל הלחימות שלה ב-40
השנים האחרונות הן מול ארגונים ולא מול מדינות וצבאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 03 דצמבר 2014, 22:26

איך בוז׳י קורא לעצמו מרכז?
מסתבר שהקרן החדשה הקימה ארגון שמטרתו היחידה היא להעלות את השמאל לשלטון, החברים בארגון הזה הם שמאלנים רדיקלים, בינהם:
ח"כ לשעבר אברום בורג, עורך-הדין של עמותות הקרן מיכאל ספרד, פרופ' אלון הראל, פרופ' חיים גנז ורבים נוספים. את השורות מאיישים פעילים צעירים יותר כמו אסף שרון ואבנר ענבר, לשעבר ממקימי הארגון האנרכיסטי 'סולידריות שייח' ג'ראח'; המנכ"ל, מיכאל מנקין, שניהל בעבר את 'שוברים שתיקה'; והדוברת שרון שחף, שעבדה בעבר עם ארגוני הסיוע לפליטים, 'רופאים לזכויות אדם', המחאה החברתית ואף ניהלה את קמפיין הבחירות האחרון של חד"ש.

הארגון הזה, עוד דרך של הקרן החדשה ושל מדינות אירופה להחליש את המדינה ולהעמיד פה סוכנים וארגוני קש שישנו את המציאות בשטח לפי רצונם, עומד מאחורי הקמפיין של מפלגת העבודה. זה לא מרכז, זה שמאל קיצוני. שיתאחד עם זהבה ולא עם לפיד.
http://mida.org.il/2014/12/02/%d7%97%d7 ... %90%d7%9c/
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2014, 07:28

Roni1 כתב:איך בוז׳י קורא לעצמו מרכז?
מסתבר שהקרן החדשה הקימה ארגון שמטרתו היחידה היא להעלות את השמאל לשלטון, החברים בארגון הזה הם שמאלנים רדיקלים, בינהם:
ח"כ לשעבר אברום בורג, עורך-הדין של עמותות הקרן מיכאל ספרד, פרופ' אלון הראל, פרופ' חיים גנז ורבים נוספים. את השורות מאיישים פעילים צעירים יותר כמו אסף שרון ואבנר ענבר, לשעבר ממקימי הארגון האנרכיסטי 'סולידריות שייח' ג'ראח'; המנכ"ל, מיכאל מנקין, שניהל בעבר את 'שוברים שתיקה'; והדוברת שרון שחף, שעבדה בעבר עם ארגוני הסיוע לפליטים, 'רופאים לזכויות אדם', המחאה החברתית ואף ניהלה את קמפיין הבחירות האחרון של חד"ש.

הארגון הזה, עוד דרך של הקרן החדשה ושל מדינות אירופה להחליש את המדינה ולהעמיד פה סוכנים וארגוני קש שישנו את המציאות בשטח לפי רצונם, עומד מאחורי הקמפיין של מפלגת העבודה. זה לא מרכז, זה שמאל קיצוני. שיתאחד עם זהבה ולא עם לפיד.

נראה לי שנעמי חזן ושות' סתם גונבים את הכסף של ממשלות שבדיה/בלגיה בלי לתת הרבה. התמיכה בגוש השמאל רק הלכה וירדה מאז שהחברה האלה נכנסו לפעולה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2014, 09:55

ארה"ב כבר מתחילה לבחוש בבחירות בארץ. יש שמועות על סנקציות אמריקאיות כנגד ההתנחלויות.
די ברור שהלחץ מהעולם יגבר באופן משמעותי עד הבחירות בארץ.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 04 דצמבר 2014, 10:03

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:איך בוז׳י קורא לעצמו מרכז?

נראה לי שנעמי חזן ושות' סתם גונבים את הכסף של ממשלות שבדיה/בלגיה בלי לתת הרבה. התמיכה בגוש השמאל רק הלכה וירדה מאז שהחברה האלה נכנסו לפעולה.

בדוחות שמפרסמים הארגונים עצמם יש פירוט של כמה כסף (המון) הגיע מכל מדינה, גם ארה״ב במשחק הזה.
ברור שהתמיכה בשמאל ירדה, בשנים האחרונות הם התחילו להתייצב אוטומטית לצד כל מיני זועביז וארגוני חרם בשם הדמוקרטיה והם לא נותנים לישראל שום סיכוי להתגונן מפני התעמולה הזאת. אני מקווה שגם הנושא הזה יצוף בבחירות הקרובות כי זה לא משהו שזוכרים לבד בדרך לקלפי.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2014, 10:44

Roni1 כתב:בדוחות שמפרסמים הארגונים עצמם יש פירוט של כמה כסף (המון) הגיע מכל מדינה, גם ארה״ב במשחק הזה.
ברור שהתמיכה בשמאל ירדה, בשנים האחרונות הם התחילו להתייצב אוטומטית לצד כל מיני זועביז וארגוני חרם בשם הדמוקרטיה והם לא נותנים לישראל שום סיכוי להתגונן מפני התעמולה הזאת. אני מקווה שגם הנושא הזה יצוף בבחירות הקרובות כי זה לא משהו שזוכרים לבד בדרך לקלפי.

הקרן החדשה זה שבדיה/בלגיה. יש עוד כל מיני כספים שזורמים לאירוגנים אחרים, אבל הכסף הגדול מגיע משתי המדינות האלה.
הבעיה עם לקחת מימון ממדינות אנטי-ציוניות זה שאתה צריך לשרת את התורמים שלך גם אם אתה פוגע בעצמך בדרך וזה בדיוק מה שקורה לאנשים האלה. הרי מרצ מאז ומתמיד הייתה מפלגה ציונית - היו שם אנשים כמו אורון ורובינשטיין, ועכשיו היא הפכה לקריקטורה שמאלנית קיצונית, עם כל מיני אנשים הזויים כמוו זנדברג וזהבה גלאון. אותו דבר קורה גם למפלגת העבודה - הכסף האירופאי הזיז אותה שמאלה וגם לשם נכנסו כל מיני אנשים הזויים כמו מרב מיכאלי ושלי יחימוביץ' ושות'.

אני חושב שפשוט צריך למסות ב- 50% את כל התרומות הפוליטיות (מעל סכום של 10,000 ש"ח). זה יפתור כמה בעיות, כולל את הסיפור הזה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 04 דצמבר 2014, 12:18

אני לומד תקשורת- ואחד הדיונים היותר נפוצים ונדושים זה האם התקשורת מוטה שמאלה...
השבוע הזה סוגר סופית את הדיון שאפילו אם יטענו שהיא לא שמאל אלא רק נגד הימין אז סבבה...
הבמה שמתמודדי השמאל/אנטי ביבי קיבלו ומקבלים בכל ערוצי ואפשרויות התקשורת הם פסיכים. לבני מעולם לא הייתה כלכ כך הרבה בכותרות כמו גם לפיד ובוזי..
אגב עם בוזי זה היה שיא השיאים(משפט זקן יצא לי) בעוד ראש הממשלה מדבר במסיבת העיתונאים השתיקו אותו בחדשות 2 והביאו את בוז'י לדבר באולפן. המסך המפוצל עם ביבי במיוט עבר את גבולות הבושה..
ליברמן, בנט כאילו לא חלק מהמפה הפוליטית אם אתם שואלים אנשי תקשורת...פשוט חוצפה.

נ.ב
הדבר היחיד טוב שיוצא מהבחירות האלה שאני חושב עליו זה שחוק ישראל-היום ייתיבש לו קצת עד אחרי הבחירות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2014, 21:03

פואד (חבר הכנסת, לא הנבלה מהכדורגל) פונה לבית החולים במצב קשה, ב-0404 טוענים שכנראה עבר אירוע לב
נקווה שייצא מזה

עריכה:
ח״כ פואד בן אליעזר מאושפז בבית החולים בשל מחלת חום. בן אליעזר מאושפז במצב קל ויציב, בהכרה מלאה ומשתף פעולה עם רופאיו.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 דצמבר 2014, 22:51

גדעון סהר אולי ייקח יוזמה ויתמודד מול ביבי בליכוד. יש לי תחושה שאם הוא מנצח, זה יחזיר את הליכוד קצת לחיים,
ויוריד את הקמפיינים של האנטי ביבי.

האמת סהר כראש ממשלה זה די מרענן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 04 דצמבר 2014, 22:55

jol9 כתב:גדעון סהר אולי ייקח יוזמה ויתמודד מול ביבי בליכוד. יש לי תחושה שאם הוא מנצח, זה יחזיר את הליכוד קצת לחיים,

גם את גלעד ארדן אני אוהבת. חבל שביבי מחכה שיפילו אותו בעוד כמה שנים כשהוא יפיל איתו את כל גוש הימין ולא פורש בצורה מכובדת כבר עכשיו.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2014, 22:56

jol9 כתב:גדעון סהר אולי ייקח יוזמה ויתמודד מול ביבי בליכוד. יש לי תחושה שאם הוא מנצח, זה יחזיר את הליכוד קצת לחיים,

שונאת אותו
שיישאר עם הילד שלו בפארק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 דצמבר 2014, 23:10

Holiday_Armadillo כתב:

שונאת אותו
שיישאר עם הילד שלו בפארק

למה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2014, 23:20

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שונאת אותו
שיישאר עם הילד שלו בפארק

למה?

דבר ראשון דברים שהוא עשה בחייו שאני לא אזכיר אותם פה כי אני לא יודעת אם מותר או לא
דבר שני החוק המטופש בתל אביב שנועד..או לשרת את האינטרסים האישיים שלו בשביל שהוא ירגיש טוב בגלל התהליך שהוא עובר או לשרת את האינטרסים הפוליטיים שלו בשביל להתחנף לחרדים - בכל מקרה לא מקובל עליי
דבר שלישי, לא אהבתי את החזון שלו כשהיה שר החינוך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 דצמבר 2014, 23:23

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שונאת אותו
שיישאר עם הילד שלו בפארק

למה?

דבר ראשון דברים שהוא עשה בחייו שאני לא אזכיר אותם פה כי אני לא יודעת אם מותר או לא
דבר שני החוק המטופש בתל אביב שנועד..או לשרת את האינטרסים האישיים שלו בשביל שהוא ירגיש טוב בגלל התהליך שהוא עובר או לשרת את האינטרסים הפוליטיים שלו בשביל להתחנף לחרדים - בכל מקרה לא מקובל עליי

אני לא יודע לגבי הראשון, השני בקטנה נראה לי. זה לא שזה כ"כ פגע ביומיום התל אביבי ודווקא כשר החינוך הוא היה האחראי הראשי על זה שהתלוש
משכורת של אשתי נראה ראוי יותר לאשת חינוך בעלת תואר שני, ולא למחלקי ישראל היום בבוקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2014, 23:25

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שונאת אותו
שיישאר עם הילד שלו בפארק

למה?

אני לא יודע לגבי הראשון, השני בקטנה נראה לי. זה לא שזה כ"כ פגע ביומיום התל אביבי ודווקא כשר החינוך הוא היה האחראי הראשי על זה שהתלוש
משכורת של אשתי נראה ראוי יותר לאשת חינוך בעלת תואר שני, ולא למחלקי ישראל היום בבוקר.

''השני בקטנה''? זה עניין שצריך להיות משמעותי מאוד בפרינציפ שלו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד