07 דצמבר 2014, 02:47
Holiday_Armadillo כתב:צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:צ'שר כתב:אני יודע בוודאות שדנטה סמת' היה מעשן ירוק בחיפה על ימין ועל שמאל...
אבל למען האמת אני לא מאחל לאף אחד לגמור את הקריירה שלו על השטות הזו, גם לא לשחקניה השנואים של מגדל.
זה שאין בדיקות סמים על בסיס קבוע בליגה שלנו זה פארסה אז מה זה משנה איך תפסו אותם? עשו משהו נגד חוקי הספורט וצריכים להיענש בהתאם (כן, גם אם זה השחקנים שלנו)
כי זה לא סם שמשפיע על התוצאות הספורטיביות באיזה שהו אופן והוא נצרך על ידי אחוז עצום באוכלוסיה על אף היותו כביכול לא חוקי. לאדם מן השורה לא פותחים על זה תיק אפילו...לכן זה שטות, ולכן חבל לי ששחקן יגמור תקרירה על זה.
זה לא משנה נגד החוק האזרחי או לא, אסור לפי החוקים של פיבא לקחת סמים
חתכו על זה את ביופורד יחתכו על זה כל מי שיעשה את זה כי זה נגד החוקים של פיבא, לקבוצות אפילו אין מילה פהmy man כתב:מה אתם לא רואים שזה שחקן לבן?
אגב מה זה האתר חדשות הזה...?
אתה רציני? רואים שהוא שחור
07 דצמבר 2014, 02:49
07 דצמבר 2014, 02:49
צ'שר כתב:אגב, עכשיו הכתבה כבר לא מופיע בפייסבוק שלהם יותר...הם הורידה אותה. מוזר.
07 דצמבר 2014, 02:50
Roni1 כתב:נחמד לראות שכל מה שצריך זה קצת רכילות כדי לגרום לכולכם לכתוב בפורום בשתיים בלילה
07 דצמבר 2014, 02:51
07 דצמבר 2014, 02:51
אדם כתב:ווו??
אין לך חדשות להרגיע אותננו ,כל המקושרים פה בלי מידע?
07 דצמבר 2014, 02:53
Roni1 כתב:נחמד לראות שכל מה שצריך זה קצת רכילות כדי לגרום לכולכם לכתוב בפורום בשתיים בלילה
07 דצמבר 2014, 02:58
07 דצמבר 2014, 02:59
07 דצמבר 2014, 03:00
אדם כתב:או נחכה למוצא פיך
זה טוב לא??
אם היה קשור למכבי בטח כבר היית יודעת
07 דצמבר 2014, 03:02
07 דצמבר 2014, 03:03
07 דצמבר 2014, 03:07
Holiday_Armadillo כתב:צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:צ'שר כתב:אני יודע בוודאות שדנטה סמת' היה מעשן ירוק בחיפה על ימין ועל שמאל...
אבל למען האמת אני לא מאחל לאף אחד לגמור את הקריירה שלו על השטות הזו, גם לא לשחקניה השנואים של מגדל.
זה שאין בדיקות סמים על בסיס קבוע בליגה שלנו זה פארסה אז מה זה משנה איך תפסו אותם? עשו משהו נגד חוקי הספורט וצריכים להיענש בהתאם (כן, גם אם זה השחקנים שלנו)
כי זה לא סם שמשפיע על התוצאות הספורטיביות באיזה שהו אופן והוא נצרך על ידי אחוז עצום באוכלוסיה על אף היותו כביכול לא חוקי. לאדם מן השורה לא פותחים על זה תיק אפילו...לכן זה שטות, ולכן חבל לי ששחקן יגמור תקרירה על זה.
חתכו על זה את ביופורד יחתכו על זה כל מי שיעשה את זה כי זה נגד החוקים של פיבא, לקבוצות אפילו אין מילה פהmy man כתב:מה אתם לא רואים שזה שחקן לבן?
07 דצמבר 2014, 03:16
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:צ'שר כתב:אני יודע בוודאות שדנטה סמת' היה מעשן ירוק בחיפה על ימין ועל שמאל...
כרמל, נראה לי שבדיקות השתן אמורות לעלות על חומרים משפרי ביצועים, ולא על גראס. אם זה נכון, אז זה באמת לא יעזור.
מצד שני כמובן כל אחד שנתפס צריך להיענש ע"פ חוקי האיגודים כמו פיב"א, יול"ב, איגוד הכדורסל וכו'.
07 דצמבר 2014, 03:21
07 דצמבר 2014, 08:53
Holiday_Armadillo כתב:
100% אפשר למצוא שרידי מריחואנה בבדיקות שתן
07 דצמבר 2014, 09:28
07 דצמבר 2014, 10:32
07 דצמבר 2014, 10:45
er79 כתב:השניים הם ג'ף אלן ודמונטז סמית. פורסם הרגע בספורט5. צפויים להיזרק. לא יודע למה, הייתה לי תחושה שאלן הוא אחד מהם.
07 דצמבר 2014, 11:01