המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:רנדל , פארגו , ומקל לקחו אליפות עם גליל . זה אומר הרבה על הפוטנציאל שלהם .
קובי כתב:yzafrir כתב:רנדל , פארגו , ומקל לקחו אליפות עם גליל . זה אומר הרבה על הפוטנציאל שלהם .
הם לקחו את גביע האליפות, לא אליפות. אותה גליל לא הייתה לוקחת את מכבי ההיא בסדרה ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי אחרת.
yzafrir כתב:מה עם ניק קאלתס ? ראיתי שהוא משחק מעט מאוד , יש מצב שיחזור לאירופה ? לא שיש למכבי כסף בשבילו...

refael כתב:איך גוש דאנקן וקרלון בראון מתפקדים השנה בגרמניה?
שווה לשים עליהם עין שנה הבאה?
לדעתי שילוב של רנדל סופו טיוס ודאנקן יכול להיות מאוד מעניין כשדאנקן יהיה שחקן לשתי העמדות הפנים 4-5 שקולע מבחוץ
לגבי בראון אני גם חושב שמכבי עשתה טעות שלא הביאה אותו קומבו גארד גבוה מוביל כדור טוב מאוד הגנה טובה וגם נראה כמו אישיות טובה שיכול להשתלב טוב במכבי.ארז אדלשטיין מאוד מחזיק ממנו.
בכל אופן אם אפשר עוד השנה מאריץ לינהארט והיינס out
בראון ודאנקן in
jol9 כתב:אני חושב שלהביא שחקן כמו דאנקן כשיש לך את רנדל זאת טעות.
dod כתב:jol9 כתב:אני חושב שלהביא שחקן כמו דאנקן כשיש לך את רנדל זאת טעות.
דאנקן נותן לך קליעה מרחוק נגד כל הקבוצות כשרנדל קולע מרחוק רק נגד אלבה.
הוא גם הרבה פחות שביר.
זה נכון שכ-5 ביורוליג הוא לא ממש יסתדר כמו שרנדל לא יסתדר, אבל ודאי שהוא עדיף על פלניניצ'ים/זיזיצ'ים למינהם.
אם כל מה שהיא מספקת זה רק שחקנים שעברו בשלולית...my man כתב:תאמת שזה מתחיל להימאס עליי שאנחנו נהפכים להיות נבחרת ליגת העל...
בשביל מה יש לנו מחלקת סקאוטינג כ"כ טובהאם כל מה שהיא מספקת זה רק שחקנים שעברו בשלולית...
חסרים שחקנים על הגלובוס???
roy1000 כתב:my man כתב:תאמת שזה מתחיל להימאס עליי שאנחנו נהפכים להיות נבחרת ליגת העל...
בשביל מה יש לנו מחלקת סקאוטינג כ"כ טובהאם כל מה שהיא מספקת זה רק שחקנים שעברו בשלולית...
חסרים שחקנים על הגלובוס???
אז מחלקת הסקאוט האגדית שלך הביאה של היינס. לא היה עדיף לקחת את קרלון בראון מהביצה המקומית?
my man כתב:אתה רק מחזק את הטענה...אם זה מה שהמחלקה הזו יכולה לספק אז שיסגרו אותה ושכל שנה שנצטרך שחקנים שיביאו את הכי טובים מהליגה....כרגע אין למחלקה הזו זכות קיום....
yzafrir כתב:זו לא אותה מחלקת סקאוט שהביאה את רייס , היקמן , הנדריקס , פארגו , פרקינס ..... ??
בסוף העונה נדע יותר לגבי הכישלון/ההצלחה שלה העונה...אני גם רציתי את קרלון בקיץ אבל אי אפשר לדעת אם הוא היה נראה יותר טוב מהיינס או לא....
jol9 כתב:אני חושב שלמדנו בשנים האחרונות, שאין מה לזלזל בשחקנים שמשחקים בליגה הישראלית.
מצד אחד, בליגה הזאת לא נוכל לדוג שחקני על כמו פארקר, שאראס וניקולה, אבל בהחלט נוכל למצוא שחקנים מצויינים שכבר הזכרנו כאן.
באופן מפתיע, כל הזרים שהגיעו בשנים האחרונות מהליגה - הצליחו. אולי באמת צריך להמשיך בקו הזה.
yzafrir כתב:זו לא אותה מחלקת סקאוט שהביאה את רייס , היקמן , הנדריקס , פארגו , פרקינס ..... ??
בסוף העונה נדע יותר לגבי הכישלון/ההצלחה שלה העונה...אני גם רציתי את קרלון בקיץ אבל אי אפשר לדעת אם הוא היה נראה יותר טוב מהיינס או לא....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Cobra, Google [Bot], עידן ו־21 אורחים