הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 23:42

התנין כתב:כישלון בכלכלה, כישלון בביטחון (עמוד ענן ובייחוד צוק איתן הוכיחו זאת מעבר לכל ספק סביר). איתו אזרחי ישראל צריכים ללכת לישון בפחד מתמיד ובחוסר ביטחון מוחלט, הן בתחום הכלכלי ובן בתחום הצבאי והביטחוני. כשבחרתי בשלי אמנם לא חשבתי שהיא תביא את הבשורה הגדולה בתחום הביטחוני, אבל כן היתה בי תקווה קטנה שהיא תוביל למס' רפורמות שיביאו לירידת יוקר המחיה במדינת קרטליסטן בה אנו חיים.

תנין, על מה אתה מדבר? הקשבת לשלי פעם? היא נגד הורדת יוקר המחיה. היא בעד שישלמו יותר בקופה כדי שהיצרנים ישלמו לעובדים יותר (והיא גם נגד ייבוא). כן, היא עד כדי ככה חסרת מושג.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 06 דצמבר 2014, 00:59

ואכן כפי שציינתי, הבנתי בדיעבד שזו היתה טעות. אבל עדיין, אנחנו כבר עכשיו בתחתית, ולא בטוח שאיתה זה היה גרוע יותר.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2014, 02:01

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי
שכל עניין הפנייה של לפיד לחרדים לא היה ולא נברא

אמרו, שמישהו בעילום שם אמר את זה. כל הבכירים שם אמרו את זה באופן מפורש. אם הם המציאו את זה, אז הם שקרנים גדולים, ואני מקווה שהם ישלמו על זה.

לא היה ברור לך שזה שקר? לפיד יכול לשבת עם החרדים?

ז"א אתה יוצא מנקודת מוצא שלפיד לעולם לא משקר...

אני חושב שהם כן פנו לחרדים לבדוק את השטח. אולי לא הכל היה ביודעין, אבל קשה לי להאמין שמישהו המציא את זה סתם
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2014, 06:15

jol9 כתב:ז"א אתה יוצא מנקודת מוצא שלפיד לעולם לא משקר...

אני חושב שהם כן פנו לחרדים לבדוק את השטח. אולי לא הכל היה ביודעין, אבל קשה לי להאמין שמישהו המציא את זה סתם

ברור שכולם משקרים כשצריך, אבל אין שום סיכוי שלפיד יכל לשהת עם חרדים בממשלה בלי לבצע התאבדות פוליטית מוחלטת.

זה נראה לי כמו תרגיל קלאסי של החרדים שרצו לפרק את הממשלה. סתם המצאה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2014, 06:17

התנין כתב:ואכן כפי שציינתי, הבנתי בדיעבד שזו היתה טעות. אבל עדיין, אנחנו כבר עכשיו בתחתית, ולא בטוח שאיתה זה היה גרוע יותר.

אנחנו ממש לא בתחתית. יש עוד דרך ארוכה למטה וקרוב לוודאי שתראה את זה בשנים הקרובות. ביבי עוד לא סיים את מלאכתו.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 06 דצמבר 2014, 07:56

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי

אמרו, שמישהו בעילום שם אמר את זה. כל הבכירים שם אמרו את זה באופן מפורש. אם הם המציאו את זה, אז הם שקרנים גדולים, ואני מקווה שהם ישלמו על זה.

אולי כדאי לקחת את מה שאברמוביץ׳ והחברים שלו אומרים בערבון מוגבל בחודשים הקרובים. ככה עושים תעמולת בחירות באולפנים כבר שנים.
לפני כמה שבועות כל הכתבים הפוליטיים רמזו שתוך כמה ימים הולכת להיות רעידת אדמה פוליטית ומהפך, אחרי יומיים היה את הפיגוע בבית הכנסת. ליצמן אמר בפירוש שחלק מהדברים כבר היו סגורים, לא דרך גם גורמים בעילום שם שאמרו את זה למישהו מחבריו לשעבר לעבודה של יאיר לפיד. עם כמות האנשים שמאמינים לכל מה שמספרים באולפן של רינה מצליח ושאר הבהמות התקשורתיות, מפתיע שמרץ לא מפלגת שלטון.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2014, 09:29

Roni1 כתב:
jol9 כתב:

אולי כדאי לקחת את מה שאברמוביץ׳ והחברים שלו אומרים בערבון מוגבל בחודשים הקרובים. ככה עושים תעמולת בחירות באולפנים כבר שנים.
לפני כמה שבועות כל הכתבים הפוליטיים רמזו שתוך כמה ימים הולכת להיות רעידת אדמה פוליטית ומהפך, אחרי יומיים היה את הפיגוע בבית הכנסת. ליצמן אמר בפירוש שחלק מהדברים כבר היו סגורים, לא דרך גם גורמים בעילום שם שאמרו את זה למישהו מחבריו לשעבר לעבודה של יאיר לפיד. עם כמות האנשים שמאמינים לכל מה שמספרים באולפן של רינה מצליח ושאר הבהמות התקשורתיות, מפתיע שמרץ לא מפלגת שלטון.

דווקא אצל רינה מצליח ועמית סגל אני לא מזהה תעמולה פוליטית. כנראה בגלל שהם כתבים פוליטיים, הם יותר מכבדים את כללי המשחק.

תעמולה אמיתית נשמעת בדר"כ מפי אברמוביץ', אודי סגל, ערד ניר והחבר'ה האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2014, 11:50

http://news.walla.co.il/item/2808158

איזה איש פתטי... כן, אתה וציפי לבני זאת הבשורה הגדולה. אם הם לוקחים יותר מ-13 מנדטים אני מאוד אופתע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2014, 14:26

jol9 כתב:http://news.walla.co.il/item/2808158

איזה איש פתטי... כן, אתה וציפי לבני זאת הבשורה הגדולה. אם הם לוקחים יותר מ-13 מנדטים אני מאוד אופתע.

קשה לי להאמין שהם יצליחו במיוחד. הבעיה של מפלגת העבודה היא שרוב הרשימה שלהם חלשה מאוד. מרב מיכאלי, שלי יחימוביץ', בוז'י, סתיו שפיר, שמולי - המון אנשים קיצוניים וברמה אישית מאוד נמוכה שמהותם היא בעיקר פרובוקציה, מעט מאוד אנשים רציניים.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 06 דצמבר 2014, 19:28

jol9 כתב:
Roni1 כתב:
jol9 כתב:

דווקא אצל רינה מצליח ועמית סגל אני לא מזהה תעמולה פוליטית. כנראה בגלל שהם כתבים פוליטיים, הם יותר מכבדים את כללי המשחק.

תעמולה אמיתית נשמעת בדר"כ מפי אברמוביץ', אודי סגל, ערד ניר והחבר'ה האלה.

לא רק שרינה מצליח לא מכבדת את כללי המשחק, היא גם מטומטמת ומביכה. והיא עומדת בראש התועמלנים שציינת.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2014, 19:44

בעיקר מטומטמת ומביכה.
לא מבין איך דמות כזאת מגיעה לעמדה כל כך בכירה בעיתונאות הישראלית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2014, 21:53

אני לא חושב כמוכם, אבל זכותכם...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2014, 19:05

מאוד מוזר מה שקורה ביום יומיים האחרים. ציפי לבני הפכה להיות פוליטיקאית מחוזרת. לא סתם מחוזרת, אומרים שהיא תקבע את כיוון
הבחירות.
אני בשוק שאיתה, העבודה מגיעים בסקרים ל-20 מנדטים, אם להאמין למה שאומרים.

דעתי האישית היא שהמהלך הזה דווקא טוב לימין. לבני גם ככה לא מביאה קולות מהימין, ולכן ההליכה שלה לשמאל תעביר (אם בכלל), מנדטים
אולי מלפיד לעבודה, אבל לא בין גושית.

דווקא שטרן ודוד צור, הם אנשים איכותיים שיתפצלו ממנה, ולהערכתי יגיעו ללפיד או לליברמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2014, 21:00

jol9 כתב:מאוד מוזר מה שקורה ביום יומיים האחרים. ציפי לבני הפכה להיות פוליטיקאית מחוזרת. לא סתם מחוזרת, אומרים שהיא תקבע את כיוון
הבחירות.

דעתי האישית היא שהמהלך הזה דווקא טוב לימין. לבני גם ככה לא מביאה קולות מהימין, ולכן ההליכה שלה לשמאל תעביר (אם בכלל), מנדטים

דווקא שטרן ודוד צור, הם אנשים איכותיים שיתפצלו ממנה, ולהערכתי יגיעו ללפיד או לליברמן.

ציפי ליבני היא הורסת מפלגות סדרתית. היא תהרוס גם את מפלגת העבודה אם תצטרף אליה. לימין יש את הסערה המושלמת. אני מקווה שיהיה נצחון בנוק-אאוט לגוש הימני.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 09 דצמבר 2014, 21:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 09 דצמבר 2014, 21:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מאוד מוזר מה שקורה ביום יומיים האחרים. ציפי לבני הפכה להיות פוליטיקאית מחוזרת. לא סתם מחוזרת, אומרים שהיא תקבע את כיוון
הבחירות.

ציפי ליבני היא הורסת מפלגות סדרתית. היא תהרוס גם את מפלגת העבודה אם תצטרף אליה. לימין יש את הסערה המושלמת. אינ מקווה שיהיה נצחון בנוק-אאוט לגוש הימני.

אתה מקווה או לא? אבא שלי שהצביע תמיד למפלגת העבודה לא יצביע לאיחוד שלהם עם הזגזגנית. 4 מפלגות בעשור.
מספר המנדטים של לבני והרצוג בסקרים הוא פחות או יותר כמו שיש להם עכשיו ביחד, לא הבנתי מה הכותרות המתלהבות של ערוץ 10.
גם בשאלת ההתאמה לראשות הממשלה, בוז׳י 22% וביבי 23%, הכותרת שלהם היא שבוז׳י מצמצם את הפער ב13% בערך. האמת היא שלראשונה הכניסו בסקר גם את גדעון סער שזכה ב..13% התאמה. עושים צחוק מהצופים שלהם.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2014, 21:55

Roni1 כתב:אתה מקווה או לא? אבא שלי שהצביע תמיד למפלגת העבודה לא יצביע לאיחוד שלהם עם הזגזגנית. 4 מפלגות בעשור.
מספר המנדטים של לבני והרצוג בסקרים הוא פחות או יותר כמו שיש להם עכשיו ביחד, לא הבנתי מה הכותרות המתלהבות של ערוץ 10.
גם בשאלת ההתאמה לראשות הממשלה, בוז׳י 22% וביבי 23%, הכותרת שלהם היא שבוז׳י מצמצם את הפער ב13% בערך. האמת היא שלראשונה הכניסו בסקר גם את גדעון סער שזכה ב..13% התאמה. עושים צחוק מהצופים שלהם.

אני מקווה מאוד שגוש ביבי-בנט-ליברמן-חרדים יקבל לפחות 70 מנדטים. הגיע הזמן לממשלה ימנית "טהורה" שתנסה להגשים את האג'נדה של ביבי ובנט ובוגי ללא שום הפרעה. בלי כל מיני נודניקים שידברו על יוקר המחיה ועל תקציב ביטחון מנופח ועל מעמד הביניים. אני רוצה ממשלה שלא תשחק בכאילו וששר האוצר בכאילו יריב עם שר הבטחון רק כדי שיפטרו אותו ושנלך לעוד בחירות. שילכו עם האג'נדה עד הסוף ויקנו עוד 100 חמקנים ויעלו משכורות ופנסיות לאנשי קבע ויחלקו עוד כמה עשרות מליארדים להתנחלויות ושיבנו כבישים ומחלפים בגדה והכל בלי אף אחד שיטריד אותם, ובלי דאגות של משילות ובלי ויתורים. בלי שתהיה ממשלה כזו ושכולם כולל כולם יבינו מה התוצאות שלה, לעולם לא נוכל להתקדם.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 09 דצמבר 2014, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2014, 22:00

roy1000 כתב:
הבחירות.

ציפי ליבני היא הורסת מפלגות סדרתית. היא תהרוס גם את מפלגת העבודה אם תצטרף אליה. לימין יש את הסערה המושלמת. אני מקווה שיהיה נצחון בנוק-אאוט לגוש הימני.

אני מקווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2014, 22:01

Roni1 כתב:
roy1000 כתב:
הבחירות.

ציפי ליבני היא הורסת מפלגות סדרתית. היא תהרוס גם את מפלגת העבודה אם תצטרף אליה. לימין יש את הסערה המושלמת. אינ מקווה שיהיה נצחון בנוק-אאוט לגוש הימני.

אתה מקווה או לא? אבא שלי שהצביע תמיד למפלגת העבודה לא יצביע לאיחוד שלהם עם הזגזגנית. 4 מפלגות בעשור.

אני חושב שסקרים ראשוניים נמוכים לליכוד ולביבי דווקא טובים לו. הדרך הבטוחה שלו לאבד מנדטים היא כשלכולם ברור מה התוצאה הסופית, ואז אנשים מתחילים
לזלוג למפלגות אופנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 09 דצמבר 2014, 22:06

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:אתה מקווה או לא? אבא שלי שהצביע תמיד למפלגת העבודה לא יצביע לאיחוד שלהם עם הזגזגנית. 4 מפלגות בעשור.

אני מקווה מאוד שגוש ביבי-בנט-ליברמן-חרדים יקבל לפחות 70 מנדטים. הגיע הזמן לממשלה ימנית "טהורה" שתנסה להגשים את האג'נדה של ביבי ובנט ובוגי ללא שום הפרעה. בלי כל מיני נודניקים שידברו על יוקר המחיה ועל תקציב ביטחון מנופח ועל מעמד הביניים. אני רוצה ממשלה שלא תשחק בכאילו וששר האוצר בכאילו יריב עם שר הבטחון רק כדי שיפטרו אותו ושנלך לעוד בחירות. שילכו עם האג'נדה עד הסוף ויקנו עוד 100 חמקנים ויעלו משכורות ופנסיות לאנשי קבע ויחלקו עוד כמה עשרות מליארדים להתנחלויות ושיבנו כבישים ומחלפים בגדה והכל בלי אף אחד שיטריד אותם, ובלי דאגות של משילות ובלי ויתורים. בלי שתהיה ממשלה כזו ושכולם כולל כולם יבינו מה התוצאות שלה, לעולם לא נוכל להתקדם.

אז אתה לא מקווה, או שאתה יודע שגם אצל ממשלת ועדי עובדים של כבל, בוז׳י ומירב מיכאלי הכסף לא יגיע לאן שהוא צריך והמקסימום שנקבל זה חיבוקים חמימים עם הפרטנר שקורא ליהודים טמאים.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2014, 22:25

Roni1 כתב:אז אתה לא מקווה, או שאתה יודע שגם אצל ממשלת ועדי עובדים של כבל, בוז׳י ומירב מיכאלי הכסף לא יגיע לאן שהוא צריך והמקסימום שנקבל זה חיבוקים חמימים עם הפרטנר שקורא ליהודים טמאים.

אם זה עוזר, אז אני מאמין בדרך של בוז'י/כבל/מיכאלי/גלאון/זועבי וכו' בדיוק באותה מידה שאני מאמין בדרך של בנט. בנט הוא לפחות אדם אינטילגנטי, מה שאי אפשר להגיד על החבורה המהצד שני.

אני אומר בשיא הרצינות שעד שלא תהיה ממשלת ביבי-בנט-חרדים לא נוכל להתקדם לשום מקום. בדיוק שכמו שבלי ממשלת שמיר, לעולם לא היינו מתקדמים לשום מקום.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים