המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:עם כל זה שאנחנו אומרים כל הזמן על יוגי שהוא לא טופ-יורוליג, אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ממנו והוא עצמו יודע למה הוא מסוגל ולמה לא
מודעות עצמית זה משהו שחסר לכמה שחקנים במכבי כרגע
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל זה שאנחנו אומרים כל הזמן על יוגי שהוא לא טופ-יורוליג, אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ממנו והוא עצמו יודע למה הוא מסוגל ולמה לא
אני אשבח את עצמי, ואזכיר, שאני תמיד הגנתי על אוחיון
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל זה שאנחנו אומרים כל הזמן על יוגי שהוא לא טופ-יורוליג, אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ממנו והוא עצמו יודע למה הוא מסוגל ולמה לא
אני משווה את השיבוח העצמי שלך ומעלה לך שיבוח עצמי שתמיד הגנתי על בלאט והייתי בעד סמית'
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל זה שאנחנו אומרים כל הזמן על יוגי שהוא לא טופ-יורוליג, אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ממנו והוא עצמו יודע למה הוא מסוגל ולמה לא
אני משווה את השיבוח העצמי שלך ומעלה לך שיבוח עצמי שתמיד הגנתי על בלאט והייתי בעד סמית'
אז אני אשבח את עצמי עוד קצת, ואזכיר שאני תמיד שיבחתי את ויקטור חריאפה, והוא באמת עזר לנו לנצח בפיינל פור
מכביסט30 כתב:סרט הקפטן הזיז אצלו משהו.. מאז הוא פשוט נפלא!
ולחשוב שכולנו רצינו לזרוק אותו לספסל כי פארגו הגיע.. פחחחח רציני.
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:יוגי![]()
בתור בחורה אני אומרת לכם שזה נראה כאילו ליוגי יש תחבושת היגיינית
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:יוגי![]()
בתור בחורה אני אומרת לכם שזה נראה כאילו ליוגי יש תחבושת היגיינית
my man כתב:בכ"מ קצת רצינות...
יש לו מחלה בבטן שהוא סוחב עוד מהעונה שעברה והוא אמר שהוא בטיפולים אינטנסיביים עד עכשיו...יכול להיות שזה קשור...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:בכ"מ קצת רצינות...
יש לו מחלה בבטן שהוא סוחב עוד מהעונה שעברה והוא אמר שהוא בטיפולים אינטנסיביים עד עכשיו...יכול להיות שזה קשור...
לי זה נראה כמו הטיץ הזה של נייק שיש לו ריפוד בכל מיני מקומות למקרה שנופלים
אולי הוא מפחד שתהיה לו...לא יודעת איך זה נקרא בעברית אבל באנגלית זה anal leakage חחחחח
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים