המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:בכ"מ קצת רצינות...
יש לו מחלה בבטן שהוא סוחב עוד מהעונה שעברה והוא אמר שהוא בטיפולים אינטנסיביים עד עכשיו...יכול להיות שזה קשור...
לי זה נראה כמו הטיץ הזה של נייק שיש לו ריפוד בכל מיני מקומות למקרה שנופלים
אולי הוא מפחד שתהיה לו...לא יודעת איך זה נקרא בעברית אבל באנגלית זה anal leakage חחחחח
חנו'ש כתב:זה לא משה שקשור למגן הביצים??
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:בכ"מ קצת רצינות...
יש לו מחלה בבטן שהוא סוחב עוד מהעונה שעברה והוא אמר שהוא בטיפולים אינטנסיביים עד עכשיו...יכול להיות שזה קשור...
לי זה נראה כמו הטיץ הזה של נייק שיש לו ריפוד בכל מיני מקומות למקרה שנופלים
אולי הוא מפחד שתהיה לו...לא יודעת איך זה נקרא בעברית אבל באנגלית זה anal leakage חחחחח
לא, את היום בzone ....
Asf כתב:פעם שניה הערב שאת מדברת על קקי.
I salute you.
חנו'ש כתב:מאיפה אני יודעת איך נראה מגן ביצים??![]()
מה יש בדר"כ בחלק האחורי שלו??
my man כתב:לא זה אין לתאר הדיון הזה...
אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אנחנו פורום קטן ומסכן
מותר לדבר על דברים ומותר לצחוק על דברים, בטח שכולם יודעים עד כמה אנחנו אוהבים את יוגב ולא באים לצחוק עליו אבל אין מה לעשות, לפעמים יש דיונים מצחיקים
לשחרר לחץ, להוציא אוויר, לנשום
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אנחנו פורום קטן ומסכן
מותר לדבר על דברים ומותר לצחוק על דברים, בטח שכולם יודעים עד כמה אנחנו אוהבים את יוגב ולא באים לצחוק עליו אבל אין מה לעשות, לפעמים יש דיונים מצחיקים
לא נכון
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אנחנו פורום קטן ומסכן
לא נכון
הכי נכון שיש וזאת מבחינתי המחמאה הכי גדולה בעולם
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אנחנו פורום קטן ומסכן
לא נכון
הכי נכון שיש וזאת מבחינתי המחמאה הכי גדולה בעולם
להיות קטן ומסכן זו מחמאה?
אה שכחתי שאת פולנייה...
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אנחנו פורום קטן ומסכן
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:חבר'ה אפילו בONE לא מראים תתמונה ככה..יש מצב אנחנו עורכים ואני לא יוצא בן אדם זבלל??
אנחנו פורום קטן ומסכן
חס וחלילה לצחוק עליו, להפך, מעריכים אותו מאוד. זה לא קל לשחק כדורסל בזמן המחזור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, JarJarBinx, yon1 ו־15 אורחים