12 דצמבר 2014, 17:21
rc4991 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:הקטע זה שהשנה אולקר ממש מרשימה ואני לא בטוח שהיא נופלת מריאל, בארסה וצסקא
שנה שעברה, בשלב הזה, פנר נראתה לא פחות טוב אם לא יותר טוב מהעונה.
השנה הם נראים יותר טוב ונראה שגם האופי שלהם השתפר
נראה לי קצת מוזר לצעוק כל שניה שעדיף את ריאל ובארסה כשאנשים פה מזלזלים באולקר
אגב, זה לא שאני רוצה את הבית של השני או שאני בטוח שאולקר תיפול אבל עדיין אי אפשר לצעוק את זה בביטחון
12 דצמבר 2014, 19:53
12 דצמבר 2014, 22:16
13 דצמבר 2014, 00:01
13 דצמבר 2014, 00:27
roy1000 כתב:הניצחון של ניז'ני היום די מסבך את העניינים. כמו שאני מבין, אם ניז'ני מנצחת את קאזאן בשבוע הבא, וז'לגיריס מנצחת את ססארי, את ז'לגיריס נכנסת לבית של מכבי.
13 דצמבר 2014, 08:10
felix_r כתב:roy1000 כתב:הניצחון של ניז'ני היום די מסבך את העניינים. כמו שאני מבין, אם ניז'ני מנצחת את קאזאן בשבוע הבא, וז'לגיריס מנצחת את ססארי, את ז'לגיריס נכנסת לבית של מכבי.
מה רע בזה שז'לגיריס החלשה תהיה בבית של מכבי?
13 דצמבר 2014, 18:25
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:הניצחון של ניז'ני היום די מסבך את העניינים. כמו שאני מבין, אם ניז'ני מנצחת את קאזאן בשבוע הבא, וז'לגיריס מנצחת את ססארי, את ז'לגיריס נכנסת לבית של מכבי.
מה רע בזה שז'לגיריס החלשה תהיה בבית של מכבי?
רע זה בטח לא. אני מעדיף פי כמה את ז'לגיריס על קאזאן.
13 דצמבר 2014, 18:58
my man כתב:אני לא יודע על מה אתם מדברים ז'לגיריס ממש לא חלשה השנה- היא משחקת משוחרר ונראית ממש טוב- תראו את המשחקים שלהם מול ריאל...
13 דצמבר 2014, 19:14
13 דצמבר 2014, 19:15
חנו'ש כתב:רק אני חושבת שכדאי לנו לשקול הפסד למלאגה בשבוע הבא?
נראה לי שיהיה לנו נוח יותר עם אלבה בבית מאשר עם הספרדים....
13 דצמבר 2014, 19:45
roy1000 כתב:my man כתב:אני לא יודע על מה אתם מדברים ז'לגיריס ממש לא חלשה השנה- היא משחקת משוחרר ונראית ממש טוב- תראו את המשחקים שלהם מול ריאל...
יכול להיות, אבל קבוצות כמו ז'לגיריס זה קבוצות שמכבי אוכלת. לקאזאן אין נסיון, אבל יש להם הרבה יותר כשרון וגם אולם מאוד ביתי.
13 דצמבר 2014, 20:01
חנו'ש כתב:רק אני חושבת שכדאי לנו לשקול הפסד למלאגה בשבוע הבא?
13 דצמבר 2014, 20:10
felix_r כתב:חנו'ש כתב:רק אני חושבת שכדאי לנו לשקול הפסד למלאגה בשבוע הבא?
למכבי גם ככה כבר יש יותר מדי הפסדי בית העונה.
לא רואה מישהו שוקל הפסד ביתי נוסף בכוונה, אפילו לא אומן הקומבינות פיני גרשון
13 דצמבר 2014, 20:53
13 דצמבר 2014, 20:59
מקובי כתב:אז ככה:
בית א':
רק ניצחון טורקי במדריד יגרום לאפס לסיים במקום הראשון ולהצטרף אלינו.
מבחינת המקום השלישי המצב הוא פשוט: ניצחון של קאזאן בניז'ני והיא שלישית, הפסד וניצחון של ז'לגיריס (בבית נגד ססארי שאיבדה סיכוי) ואנחנו נפגוש את הליטאים. (יש לציין שניצחונה היחיד של ססארי העונה היה נגד...ז'לגיריס)
(המשחק של קאזאן- ניז'ני הוא של להיות או לחדול- המנצחת בשלב הבא- המפסידה ביורוקאפ- כמובן במידה וז'לגיריס תנצח את האיטלקים)
בית ב':
הפסד של מלאגה וניצחון של אלבה ואנחנו נפגוש פעמיים נוספות את מלאגה, בכל מקרה אחר ואלבה תהיה זו שניפגש איתה שוב.
בית ג':
ברצלונה (99%) ופאו. (רשמתי כבר אתמול)
בית ד':
הכוכב מארחת את לבוראל למשחק על המקום השני- המנצחת מצטרפת אלינו.
מבחינת המקום הרביעי- גלא תארח את אולימפיאקוס (שהבטיחה את המקום הראשון) נאפטונאס (שלא יכולה להשתחל למקום השלישי) בולנסיה (שאיבדה סיכוי)- במקרה והליטאים מפסידים והטורקים מנצחים גלא תשתחל למקום הרביעי, כל תסריט אחר והליטאים יהיו איתנו בבית.
13 דצמבר 2014, 21:26
my man כתב:מקובי כתב:אז ככה:
בית א':
מבחינת המקום השלישי המצב הוא פשוט: ניצחון של קאזאן בניז'ני והיא שלישית, הפסד וניצחון של ז'לגיריס (בבית נגד ססארי שאיבדה סיכוי) ואנחנו נפגוש את הליטאים. (יש לציין שניצחונה היחיד של ססארי העונה היה נגד...ז'לגיריס)
(המשחק של קאזאן- ניז'ני הוא של להיות או לחדול- המנצחת בשלב הבא- המפסידה ביורוקאפ- כמובן במידה וז'לגיריס תנצח את האיטלקים)
בית ב':
הפסד של מלאגה וניצחון של אלבה ואנחנו נפגוש פעמיים נוספות את מלאגה, בכל מקרה אחר ואלבה תהיה זו שניפגש איתה שוב.
בית ג':
בית ד':
מבחינת המקום הרביעי- גלא תארח את אולימפיאקוס (שהבטיחה את המקום הראשון) נאפטונאס (שלא יכולה להשתחל למקום השלישי) בולנסיה (שאיבדה סיכוי)- במקרה והליטאים מפסידים והטורקים מנצחים גלא תשתחל למקום הרביעי, כל תסריט אחר והליטאים יהיו איתנו בבית.
בנוגע לאפס אתם שוכחים שהפרש הסלים של ריאל הרבה יותר גבוה...הם עם 78+ בעוד אפס עם 47+
בשביל למנוע את זה הם צריכים לנצח ב3 נקודות ומעלה אם אני לא טועה...
13 דצמבר 2014, 21:34
מקובי כתב:my man כתב:מקובי כתב:אז ככה:
בית א':
בית ב':
בית ג':
בית ד':
בנוגע לאפס אתם שוכחים שהפרש הסלים של ריאל הרבה יותר גבוה...הם עם 78+ בעוד אפס עם 47+
בשביל למנוע את זה הם צריכים לנצח ב3 נקודות ומעלה אם אני לא טועה...
אתה טועה
במידה ואפס מנצחת הם יהיו מעל ריאל מהסיבה הפשוטה שהם ניצחו אותם פעמיים.
13 דצמבר 2014, 22:56
14 דצמבר 2014, 00:17
18 דצמבר 2014, 23:48