19 ספטמבר 2011, 16:08
לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב.
19 ספטמבר 2011, 16:11
Holiday_Armadillo כתב:לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב.
שום ''התקדמות'' לא תקעה את המצב..
גם עכשיו כשהכל תקוע ואין עוד שיחות באופק השחקנים האלה לא מוכנים להגיע לאירופה בלי סעיף כזה..ותאמין לי שנעשו שיחות..
בלאט יושב לשחקנים על הראש והם לא מתגמשים..
19 ספטמבר 2011, 16:13
19 ספטמבר 2011, 16:24
yarinsaky כתב:חביב, מה שטוב לקבוצות אחרות לא בהכרח טוב למכבי. זה שאנדרסון היה לא רע בברצלונה זה נכון, אני בסך הכול מסתכל היסטורית על החתמות אמצע העונה של מכבי ובד"כ זה הסתיים בצורה די עגומה.
19 ספטמבר 2011, 16:30
19 ספטמבר 2011, 16:33
yarinsaky כתב:זה כל העניין, אחרי שהשביתה תסתיים לא ישארו שחקנים איכותיים שצריך לשלם עליהם יותר ממליון דולר וסביר שמכבי תלך על שחקנים של 300
אלף דולר.
ההזדמנות הגדולה היא עכשיו ורק עכשיו.
19 ספטמבר 2011, 16:34
19 ספטמבר 2011, 16:37
Holiday_Armadillo כתב:לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב.
שום ''התקדמות'' לא תקעה את המצב..
גם עכשיו כשהכל תקוע ואין עוד שיחות באופק השחקנים האלה לא מוכנים להגיע לאירופה בלי סעיף כזה..ותאמין לי שנעשו שיחות..
בלאט יושב לשחקנים על הראש והם לא מתגמשים..
19 ספטמבר 2011, 16:38
yarinsaky כתב:אוקיי, חודש - חודשיים זה באמת המכסימום. יש הסכמה.
19 ספטמבר 2011, 17:06
Chen כתב:זה תקע את המצב כי השמועות על ההתקדמות גרמו לו להאמין שיש לו סיכוי לNBA ולבקש גם סעיף יציאה.
לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב. לשלם לו 3 מיליון זה לא כזה הרבה בהתחשב בכל ההכנסות מהספונסרים ומשחרור פארגו, וזה בלי לדעת אם נקבל את הפיצוי שמגיע לנו.
19 ספטמבר 2011, 17:15
19 ספטמבר 2011, 18:19
yarinsaky כתב:יש הבדל בין 3 מיליון דולר במושגים של נ.ב.א ל 3 מיליון דולר באירופה. ה QO שפניקס יכולה להציע לברוקס עומד אכן על 3 מיליון דולר, אבל זה ברוטו.
במושגים של אירופה זה יוצא בערך 1.8 או 1.5 מיליון דולר נטו וזה הבדל משמעותי מאוד. אבל זה לא רלוונטי לדעתי, אלא אם כן מכבי תהיה נואשת ותחתים אותו עם סעיף יציאה, מה שקבוצות באירופה עושות יותר ויותר. ( לא חושב שהוא יסכים לחתום בלי סעיף יציאה ).
19 ספטמבר 2011, 18:31
19 ספטמבר 2011, 18:31
20 ספטמבר 2011, 04:43
20 ספטמבר 2011, 04:44
Ido_Maccabi כתב:לדעתי עדיף לחכות לשחקן טוב מאשר להתפשר עכשיו. זה לא שחסר גארד באופן נואש, צריך עוד גארד אבל עדיף לחכות מאשר להחתים שחקן בינוני
20 ספטמבר 2011, 05:26
קודי כתב:Ido_Maccabi כתב:לדעתי עדיף לחכות לשחקן טוב מאשר להתפשר עכשיו. זה לא שחסר גארד באופן נואש, צריך עוד גארד אבל עדיף לחכות מאשר להחתים שחקן בינוני
רק אל תשכח שמעולם לא הצליח במכבי שחקן שהגיע באמצע העונה ולכן הייתי עושה כל מאמץ כדי להביא מישהו בשבוע-שבועיים הקרובים, גם אם הוא לא המועמד המושלם.
20 ספטמבר 2011, 05:29
20 ספטמבר 2011, 05:35
חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:Ido_Maccabi כתב:לדעתי עדיף לחכות לשחקן טוב מאשר להתפשר עכשיו. זה לא שחסר גארד באופן נואש, צריך עוד גארד אבל עדיף לחכות מאשר להחתים שחקן בינוני
רק אל תשכח שמעולם לא הצליח במכבי שחקן שהגיע באמצע העונה ולכן הייתי עושה כל מאמץ כדי להביא מישהו בשבוע-שבועיים הקרובים, גם אם הוא לא המועמד המושלם.
אתה רק מתעלם מעובדה שהשחקנים שהגיעו למכבי באמצע העונה בשנים עברו, לא הצליחו במכבי לא בגלל שהם הצטרפו בשלב מאוחר, אלא מהעבודה הפשוטה, שהם פשוט היו שחקנים בינוניים.
אתה באמת חושב ששחקנים כמו ת'ונטון או ברוקס יכשלו במכבי אם אחד מהם יגיע לכאן עוד חודש? אתה באמת חושב ששאראס מסוגל היה לתרום יותר מהם אם היה מצטרף למכבי עכשיו?
אתה גם מאמין ששחקנים כמו יירטין וצ'רלי גיינס היו הופכים להצלחה מסחררת אם הם היו פותחים את העונה במכבי ולא מצטפרים באמצע העונה?
בכלל, גם לא חסרים שחקנים שפתחו את העונה במכבי ונכשלו. אני לא באמת בטוח ששחקנים כמו ג'ייסון ווליאמס ורודני וויט, הצליחו במכבי הרבה יותר מדיויד בנואה ודי בראון שהגיעו באמצע עונה.
הסיבה להצלחה או לכשלון של שחקן כלשהו תלויה בראש ובראשונה באיכותו של השחקן ובהתאמתו לקבוצה, ולא בתאריך אליו הוא הצטרף לקבוצה.
20 ספטמבר 2011, 05:39
קובי כתב:אני עם חביב בעניין הזה. הפעם דווקא ישיבה על הגדר היא הדבר הנכון לעשות. כמובן שיש לבדוק ולנסות שחקנים כל הזמן, אבל אני חושב שזה עדיף מאשר להביא שחקן פשרה.
לתפיסתי, מכבי בכלל לא צריכה להחתים שחקנים המיועדים לשנה בלבד. כאלה שהחתימו כברירת מחדל, ו"אם ישתפרו, אז נחתים לעוד עונה".
משמע, ללא קשר לכל סאגת ה-NBA הקיץ, אין צורך להביא שחקן, רק בשביל להביא שחקן. הישיבה על הגדר הפעם נראית לי פשוט מושכלת יותר נוכח המצב ב-NBA.