15 דצמבר 2014, 00:44
rc4991 כתב:טוב סיימתי עכשיו את המתים המהלכים
דווקא המוות של בת' לא ממש הזיז לי ואני עדיין אוהב את גלן (למה לא יכולים להרוג כבר את קארל המעצבן?)
יש שני דברים שהיו חסרים לי בסדרה וחיכיתי לשאול אותם עד שאני אסיים כדי שלא תעשו לי ספויילר:
1. מה הקטע שלא מראים בסדרה קטעים מהעבר? גם המעט שמראים שם לא ממש קשור לעלילה
אני רוצה לראות איך הכל התחיל? למה פרצה המגיפה, איך היא הגיעה למצב הזה, איך החבורה שלנו התאגדה ועל העבר של כל מי שהצטרף אליה בדרך
2. ממש קיוויתי שיעשו באיזשהו שלב בעונות המתקדמות שימצאו/יכינו נוגדן למחלה כך שיוכלו להזריק את זה למתים והם יחזרו לעצמם (מינוס כמה איברים)
אני מדבר על כמות קטנה שתספיק להם רק למספר קטן של אנשים וזה יכול להיות מאוד מעניין לראות פתאום את הבן אדם שמאחורי "המת", מה עבר עליו בתור מהלך וגם לראות אותם נקרעים למי אפשר/אי אפשר לתת את הנוגדן
מה דעתכם?
15 דצמבר 2014, 00:46
my man כתב:rc4991 כתב:טוב סיימתי עכשיו את המתים המהלכים
דווקא המוות של בת' לא ממש הזיז לי ואני עדיין אוהב את גלן (למה לא יכולים להרוג כבר את קארל המעצבן?)
יש שני דברים שהיו חסרים לי בסדרה וחיכיתי לשאול אותם עד שאני אסיים כדי שלא תעשו לי ספויילר:
אני רוצה לראות איך הכל התחיל? למה פרצה המגיפה, איך היא הגיעה למצב הזה, איך החבורה שלנו התאגדה ועל העבר של כל מי שהצטרף אליה בדרך
2. ממש קיוויתי שיעשו באיזשהו שלב בעונות המתקדמות שימצאו/יכינו נוגדן למחלה כך שיוכלו להזריק את זה למתים והם יחזרו לעצמם (מינוס כמה איברים)
אני מדבר על כמות קטנה שתספיק להם רק למספר קטן של אנשים וזה יכול להיות מאוד מעניין לראות פתאום את הבן אדם שמאחורי "המת", מה עבר עליו בתור מהלך וגם לראות אותם נקרעים למי אפשר/אי אפשר לתת את הנוגדן
מה דעתכם?
ממש תודה רוני...כולם הקטינו את הכתב חוץ ממך![]()
15 דצמבר 2014, 00:56
rc4991 כתב:טוב סיימתי עכשיו את המתים המהלכים (יוני, תודה רבה על הסבלנות והאזהרה מהספויילרים)
אני רוצה לראות איך הכל התחיל - למה פרצה המגיפה, איך היא הגיעה למצב הזה, איך החבורה שלנו התאגדה ועל העבר של כל מי שהצטרף אליה בדרך
מה דעתכם?
15 דצמבר 2014, 09:01
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:טוב סיימתי עכשיו את המתים המהלכים (יוני, תודה רבה על הסבלנות והאזהרה מהספויילרים)
אני רוצה לראות איך הכל התחיל - למה פרצה המגיפה, איך היא הגיעה למצב הזה, איך החבורה שלנו התאגדה ועל העבר של כל מי שהצטרף אליה בדרך
מה דעתכם?
בקשר לשני..זה נראה לי מאוד לא אפקטיבי
רוב המתים הם במצב ריקבון מתקדם
דבר כזה יעזור רק למי שהשתנה רק..כמה ימים לפני
גם הוירוס עצמו הורג את האנשים ואז מאתחל את גזע המוח שלהם ככה שרק האינסטינקטים שלהם עובדים, זה לא שזה שינה את הגנים שלהם לאיזה מפלצת
הרפואה המודרנית עוד לא הצליחה להחזיר בן אדם ממוות מוחי אז אני לא רואה דרך שיצליחו לעשות את זה בצורה אמינה בסידרה עם איזה ''חיסון''
15 דצמבר 2014, 21:31
16 דצמבר 2014, 23:19
16 דצמבר 2014, 23:24
rc4991 כתב:ועוד שאלה בנוגע למהלכים:
מי זה הבן אדם (השחור) שהופיע בסוף הפרק האחרון? (הוא הופיע עוד פעם במהלך העונה הזאת)
16 דצמבר 2014, 23:43
16 דצמבר 2014, 23:49
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ועוד שאלה בנוגע למהלכים:
מי זה הבן אדם (השחור) שהופיע בסוף הפרק האחרון? (הוא הופיע עוד פעם במהלך העונה הזאת)
זוכר בפרק הראשון של העונה הראשונה, ריק היה בבית עם מישהו שחור והבן שלו, שלא יכל להרוג את אשתו למרות שהיא הייתה זומבי? אז זה
16 דצמבר 2014, 23:53
jol9 כתב:לא לא... חברה זה לא הולך ככה.
מי שרואה עכשיו שלא ייכנס. אי אפשר לנהל דיונים עם הכתב הזה...
רוני, אני אוהב את הראש שלך. אל תתרגש מכרמל. היא תפסול כל דבר (ובצדק כנראה)...![]()
סה"כ הסדרה הזאת באמת סבבה. גם אותי המוות של בת' לא ממש ביאס. מבחינתי יש כמה nono כמו מישון ודריל, אבל חוץ מהם פחות.
הסדרה נכנסת קצת למקום מסוכן שבו הם צריכים להיות מאוד יצירתיים בשביל שזה לא יהיה more of the same מצד אחד, אבל גם חשוב
לא להגזים, כדי שזה לא יהפוך להיות מופרך כמו שהיה בזמנו בprison break
16 דצמבר 2014, 23:55
jol9 כתב:לא לא... חברה זה לא הולך ככה.
רוני, אני אוהב את הראש שלך. אל תתרגש מכרמל. היא תפסול כל דבר (ובצדק כנראה)...![]()
סה"כ הסדרה הזאת באמת סבבה. גם אותי המוות של בת' לא ממש ביאס. מבחינתי יש כמה nono כמו מישון ודריל, אבל חוץ מהם פחות.
הסדרה נכנסת קצת למקום מסוכן שבו הם צריכים להיות מאוד יצירתיים בשביל שזה לא יהיה more of the same מצד אחד, אבל גם חשוב
jol9 כתב:רוני, אני אוהב את הראש שלך. אל תתרגש מכרמל. היא תפסול כל דבר (ובצדק כנראה)...![]()
17 דצמבר 2014, 00:02
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לא לא... חברה זה לא הולך ככה.
למה אי אפשר?
אני חושבת שזאת פשרה טובה בין מי שרוצה לדבר על סדרות ובין מי שלא רוצה לדעת ספויילרים
jol9 כתב:רוני, אני אוהב את הראש שלך. אל תתרגש מכרמל. היא תפסול כל דבר (ובצדק כנראה)...![]()
זה כל מה שרציתי לשמוע
17 דצמבר 2014, 00:04
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לא לא... חברה זה לא הולך ככה.
למה אי אפשר?
אני חושבת שזאת פשרה טובה בין מי שרוצה לדבר על סדרות ובין מי שלא רוצה לדעת ספויילרים
זה כל מה שרציתי לשמוע
כי זה לא ממש נוח, אבל אני זורם עם מה שבא לכם. פשוט, מי שלא רוצה ספויילרים, שיחסוך לעצמו להיכנס לשרשור הזה
17 דצמבר 2014, 00:07
17 דצמבר 2014, 00:07
17 דצמבר 2014, 00:09
rc4991 כתב:אפשר גם לצבוע את הספויילר בלבן ואז כשגוררים עליו את העכבר (כשהטקסט מסומן בכחול) מי שרוצה יוכל לקרוא את הספויילר
לדוגמא: יוני מנסה למשוך בכח אנשים לת'רד הטניס המשעמם שלו
17 דצמבר 2014, 00:10
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אפשר גם לצבוע את הספויילר בלבן ואז כשגוררים עליו את העכבר (כשהטקסט מסומן בכחול) מי שרוצה יוכל לקרוא את הספויילר
![]()
![]()
ואני עוד חשבתי שאני המרושעת של הפורום
נראה לי שלבן זה רעיון טוב, זה עובד הרבה יותר טוב ממה שחשבתי כי הרקע לא בצבע לבן אז חשבתי שהלבן יהיה דיי ברור
17 דצמבר 2014, 00:12
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אפשר גם לצבוע את הספויילר בלבן ואז כשגוררים עליו את העכבר (כשהטקסט מסומן בכחול) מי שרוצה יוכל לקרוא את הספויילר
![]()
![]()
ואני עוד חשבתי שאני המרושעת של הפורום
נראה לי שלבן זה רעיון טוב, זה עובד הרבה יותר טוב ממה שחשבתי כי הרקע לא בצבע לבן אז חשבתי שהלבן יהיה דיי ברור
האמת שרציתי לכתוב משהו עלייך אבל אני כבר די מפחד
17 דצמבר 2014, 00:41
17 דצמבר 2014, 00:48
jol9 כתב:עשית בשכל רוני...
אני עדיין לא מצליח להבין איך כרמל לא אוהבת טניס. זה הרי כ"כ תפור עליה להיות אוהדת שרופה של אחד הכוכבים. היא לא מסוגלת
לראות משחק שלם של מכבי או של גולדן סטייט, וכאן האמוציות פי כמה יותר גבוהות... פיספוס.