המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:וכעת בוסטון בדרך לסוויפ על הניקס. 82:72 בסוף הרבע השלישי.
jol9 כתב:פורטלנד מאזנת את הסדרה מול דאלאס ל2-2 עם ניצחון מטורף, אחרי שפיגרו כבר ב-23 במהלך המחצית השניה עם משחק גדול של רוי ברגעי הכרעה
שמואל1 כתב:בוסטון השלימה סוויפ על הניקס לאחר ניצחון 101:89. סיום עונה מאכזב לניקס, ציפיתי ליותר מסגל שכולל את כרמלו אנתוני ואמרה סטדומאייר.
שמואל1 כתב:כריס פול מנצח את הלייקרס עם טריפל דאבל מדהים ומביא את הסדרה ל 2:2.
אורלנדו בדרך החוצה לאחר הפסד לאטלנטה שעולה ל 3:1 בסדרה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:כריס פול מנצח את הלייקרס עם טריפל דאבל מדהים ומביא את הסדרה ל 2:2.
פול עצום - שחקן גדול שחזר לכושר מעולה בדיוק בזמן.
הלייקרס עדיין פייבוריטים. קובי לא ייתן לזה לברוח לו כבר בסיבוב הראשון. בסיבוב הבא זה יהיה לא יותר קל מול הטרנטולה והחבורה שלו, אבל אם הם יצלחו את שתי הסדרות האלה, אז בגמר המערב זה יהיה הרבה יותר קל להם.
לגבי אורלנדו - לא הייתי ממהר הספיד. בינתיים זה בסה"כ הבדל של ניצחון חוץ אחד ואורלנדו עדיין יכולה לחזור.
משה כתב: דרך אגב, סאן אנטוניו כנראה בחוץ, גם הלילה ממפיס ניצחה, ללא ספק אחת הסנסציות הגדולות אי פעם בליגה.
משה כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:כריס פול מנצח את הלייקרס עם טריפל דאבל מדהים ומביא את הסדרה ל 2:2.
פול עצום - שחקן גדול שחזר לכושר מעולה בדיוק בזמן.
הלייקרס עדיין פייבוריטים. קובי לא ייתן לזה לברוח לו כבר בסיבוב הראשון. בסיבוב הבא זה יהיה לא יותר קל מול הטרנטולה והחבורה שלו, אבל אם הם יצלחו את שתי הסדרות האלה, אז בגמר המערב זה יהיה הרבה יותר קל להם.
לגבי אורלנדו - לא הייתי ממהר הספיד. בינתיים זה בסה"כ הבדל של ניצחון חוץ אחד ואורלנדו עדיין יכולה לחזור.
הלייקרס יכולים לפגוש את את אוקלהומה רק בגמר, אם תעלה סיבוב כנראה שתפגוש את דאלאס שניצחה הלילה את פורטלנד. דרך אגב, סאן אנטוניו כנראה בחוץ, גם הלילה ממפיס ניצחה, ללא ספק אחת הסנסציות הגדולות אי פעם בליגה.
misha כתב:שיקגו סגרה עניין ותחכה למנצחת בין אורלנדו לאטלנטה, שם המג'יק הצליחו לצמק ל3-2. לייקרס שמרו על הבית.
הלילה: פילי, ספרס ונאגטס ינסו להימנע מהדחה.
jol9 כתב:misha כתב:שיקגו סגרה עניין ותחכה למנצחת בין אורלנדו לאטלנטה, שם המג'יק הצליחו לצמק ל3-2. לייקרס שמרו על הבית.
אני כבר מחכה לסיבוב השני.
הימור שלי לשאר הסדרות - מיאמי עולים, אורלנדו ימשכו את ההוקס למשחק שביעי וינצחו בו, גם הספרס יעשו את אותו הטריק לממפיס, הלייקרס יפסידו בחוץ אבל ינצחו במשחק השביעי בבית, דאלאס יסגרו סיפור במשחק השישי ואוקלהומה תסגור את הסדרה הלילה במשחק החמישי.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:misha כתב:שיקגו סגרה עניין ותחכה למנצחת בין אורלנדו לאטלנטה, שם המג'יק הצליחו לצמק ל3-2. לייקרס שמרו על הבית.
אני כבר מחכה לסיבוב השני.
הימור שלי לשאר הסדרות - מיאמי עולים, אורלנדו ימשכו את ההוקס למשחק שביעי וינצחו בו, גם הספרס יעשו את אותו הטריק לממפיס, הלייקרס יפסידו בחוץ אבל ינצחו במשחק השביעי בבית, דאלאס יסגרו סיפור במשחק השישי ואוקלהומה תסגור את הסדרה הלילה במשחק החמישי.
אני דווקא לא רואה את הצרעות לוקחים משחק נוסף עם כל הכבוד לניסים והנפלאות שפול עושה עם הקבוצה הזו .
גם במשחק האחרון שהם ניצחו בבית זה ממש לא הלך להם בקלות וכשהלייקרס מרגישים את השלב השני מתקרב הם ירימו הילוך בייחוד כשכמעט כל השחקנים נכנסים אט אט לכושר פלייאוף.
גם בסדרה ממפיס - ס"א אני לא רואה את התרחיש שהבאת קורם עור וגידים , את אחד המשחקים הקרובים הם ישמטו וימצאו את עצמם בחוץ מוקדם הרבה יותר משציפו .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים