19 דצמבר 2014, 23:53
roy1000 כתב:מקל פשוט יקר מדי למכבי. קשה לי להאמין שהוא יגיע.
20 דצמבר 2014, 00:19
20 דצמבר 2014, 00:42
jol9 כתב:אני באמת לא מבין את המהומה. אם מקל לא היה ישראלי, סבירלהניח שאף אחד לא היה מכיר אותו ואת הרזומה הלא מרשים שלו, ואם שם כזה היה עולה,
אז דני פדרמן היה נצלב ועורו היה נפשט לעיני ההמון הזועם.
אבל בגלל שהוא ישראלי, פתאום הוא הפך למושיע. מציעים להקפיץ אותו לחמישייה של אלופת היורוליג, טוענים שהוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביורוליג
וגם שהוא יקר מדי.
ואני חושב שההיסחפות פה עברה לגמרי את הגבול. השחקן נחתך משתי קבוצות NBA שונות, בתוך חודש, הוא לא שיחק כדורסל משמעותי כבר שנתיים,
עבר פציעה לא פשוטה ובאופן כללי לא מדובר בדיוק באיזה קווין ג'ונסון או משהו כזה.
הוא צריך לרצות להגיע למכבי, ואם הוא רוצה לחיות מחוזים של עשרה ימים בNBA, אז מכבי בכלל לא צריכה לגעת בו.
20 דצמבר 2014, 00:51
20 דצמבר 2014, 00:58
felix_r כתב:jol9 כתב:אני באמת לא מבין את המהומה. אם מקל לא היה ישראלי, סבירלהניח שאף אחד לא היה מכיר אותו ואת הרזומה הלא מרשים שלו, ואם שם כזה היה עולה,
אבל בגלל שהוא ישראלי, פתאום הוא הפך למושיע. מציעים להקפיץ אותו לחמישייה של אלופת היורוליג, טוענים שהוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביורוליג
וגם שהוא יקר מדי.
ואני חושב שההיסחפות פה עברה לגמרי את הגבול. השחקן נחתך משתי קבוצות NBA שונות, בתוך חודש, הוא לא שיחק כדורסל משמעותי כבר שנתיים,
הוא צריך לרצות להגיע למכבי, ואם הוא רוצה לחיות מחוזים של עשרה ימים בNBA, אז מכבי בכלל לא צריכה לגעת בו.
מסכים לגמרי. שלא יעשה לנו טובות. זה כבוד לשחק במכבי. לא מתאים לו? שיחפש מי ינענע אותו, גם כן כוכב NBA
20 דצמבר 2014, 01:02
felix_r כתב:jol9 כתב:אני באמת לא מבין את המהומה. אם מקל לא היה ישראלי, סבירלהניח שאף אחד לא היה מכיר אותו ואת הרזומה הלא מרשים שלו, ואם שם כזה היה עולה,
וגם שהוא יקר מדי.
מסכים לגמרי. שלא יעשה לנו טובות. זה כבוד לשחק במכבי. לא מתאים לו? שיחפש מי ינענע אותו, גם כן כוכב NBA
20 דצמבר 2014, 01:11
20 דצמבר 2014, 01:57
שמואל1 כתב:תראו, מקל לא שחקן אדיר והוא בטח לא סופרסטאר ביורוליג.
אבל, וזה אבל גדול- הוא הישראלי הטוב ביותר כיום, אחרי עומרי כספי, BY FAR.
הוא לקח 2 אליפויות של מכבי, תוך שהוא מפגין דומיננטיות מרשימה בזכיות.
הוא היה נפלא בנבחרת ישראל בקמפיין האחרון. הוא הגיע לליגה הטובה בעולם בזכות עבודה קשה וחסרת פשרות. למען האמת, הוא גם היה בכלל לא רע בדאלאס בליגת הקיץ ומשחקי ההכנה אבל נחתך בגלל חוסר מזל.
הוא לוחם והוא לא מוותר לעצמו (בשונה מישראלים אחרים).
זה חומר שאנחנו רוצים לראות במכבי.
כמו כן, בימים אלו, כאשר למצוא שחקן ישראלי איכותי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לוותר עליו. ובטח מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שהוא ינחת בטעות בהפועל ירושלים.
גל מקל הוא מהישראלים הבודדים שיכולים באמת לתרום ברמות הגבוהות. הוא עדיין צעיר, משתפר ועובד קשה, והוא יכול להיות הקטש או הגודס הבא של מכבי ת"א. רכז ישראלי שמכבי תרוץ איתו לשנים הבאות, כמו פעם.
20 דצמבר 2014, 02:29
שמואל1 כתב:תראו, מקל לא שחקן אדיר והוא בטח לא סופרסטאר ביורוליג.
הוא היה נפלא בנבחרת ישראל בקמפיין האחרון. הוא הגיע לליגה הטובה בעולם בזכות עבודה קשה וחסרת פשרות. למען האמת, הוא גם היה בכלל לא רע בדאלאס בליגת הקיץ ומשחקי ההכנה אבל נחתך בגלל חוסר מזל.
כמו כן, בימים אלו, כאשר למצוא שחקן ישראלי איכותי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לוותר עליו. ובטח מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שהוא ינחת בטעות בהפועל ירושלים.
גל מקל הוא מהישראלים הבודדים שיכולים באמת לתרום ברמות הגבוהות. הוא עדיין צעיר, משתפר ועובד קשה, והוא יכול להיות הקטש או הגודס הבא של מכבי ת"א. רכז ישראלי שמכבי תרוץ איתו לשנים הבאות, כמו פעם.
20 דצמבר 2014, 06:25
jol9 כתב:אני אומר משהו מאוד פשוט: שמקל ייראה נכונות ורצון לשחק במכבי, שיסכים לשחק עד סוף העונה בחוזה סביר ובלי הבטחות למקום כזה
או אחר בהיררכיה, ואז אפשר בהחלט ללכת על חוזה ארוך טווח ויוקרתי ובמידה ויוכיח את עצמו.
20 דצמבר 2014, 10:09
קובי כתב:שמואל1 כתב:תראו, מקל לא שחקן אדיר והוא בטח לא סופרסטאר ביורוליג.
הייתי יכול להתייחס ברצינות לפוסט שלך... אבל אז השווית בין מקל לקטש.
20 דצמבר 2014, 10:28
20 דצמבר 2014, 11:09
yzafrir כתב:שמואל בכלל לא השווה בין קטש למקל מבחינה מקצועית , בגלל זה הוא גם הזכיר את גודס. הכוונה הייתה שסוף סוף יהיה לנו רכז ישראלי בכיר כמו שהיה בתקופה של קטש או של גודס .
אני דווקא מסכים עם שמואל , מקל היום נמצא במעמד אחר לגמרי והוא לא צריך להוכיח כלום למכבי.
מה כבר קרלון בראון לדוגמה עשה בקריירה שלו שכולם פינטזו עליו בקיץ ? הרבה פחות ממקל
20 דצמבר 2014, 11:46
מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:שמואל בכלל לא השווה בין קטש למקל מבחינה מקצועית , בגלל זה הוא גם הזכיר את גודס. הכוונה הייתה שסוף סוף יהיה לנו רכז ישראלי בכיר כמו שהיה בתקופה של קטש או של גודס .
אני דווקא מסכים עם שמואל , מקל היום נמצא במעמד אחר לגמרי והוא לא צריך להוכיח כלום למכבי.
מה כבר קרלון בראון לדוגמה עשה בקריירה שלו שכולם פינטזו עליו בקיץ ? הרבה פחות ממקל
ומה כבר מקל עשה שהפך פה לאיזה כוכב על ? הגיע לאנ בי איי דיי במקרה ונזרק מכל קבוצה אחרי כמה משחקים ? או אולי ה 'אליפויות ' של גביע קופל הפכו אותו למחליף הפוטנציאלי של שאראס ?
20 דצמבר 2014, 11:52
20 דצמבר 2014, 12:21
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:שמואל בכלל לא השווה בין קטש למקל מבחינה מקצועית , בגלל זה הוא גם הזכיר את גודס. הכוונה הייתה שסוף סוף יהיה לנו רכז ישראלי בכיר כמו שהיה בתקופה של קטש או של גודס .
ומה כבר מקל עשה שהפך פה לאיזה כוכב על ? הגיע לאנ בי איי דיי במקרה ונזרק מכל קבוצה אחרי כמה משחקים ? או אולי ה 'אליפויות ' של גביע קופל הפכו אותו למחליף הפוטנציאלי של שאראס ?
שוב, בפעם האלף, אף אחד לא אומר שמקל הוא כוכב על.
הוא כן הישראלי השני בטיבו כיום, ישראלי שיכול להיות משמעותי במכבי וברמות הגבוהות של אירופה. שחקן שצריך ללבוש את המדים הצהובים.
דבר שני, זה בהחלט לא נכון לומר שהוא נזרק מכל קבוצה. בדאלאס הוא היה שחקן רוטציה עד הפציעה. בעונה הנוכחית לא באמת היה לו סיכוי- הוא שוחרר מדאלאס ממש ערב פתיחת הליגה, ובניו אורלינס הוא שיחק 4 משחקים לפי שחתכו אותו.
בכל אופן, אני חושב שגל לא מתאים לרמות ה- NBA, אבל זה פשוט לא נכון לומר שהוא נזרק מכל מקום. היו לו רגעים יפים שם, והרבה חוסר מזל. מקומו באירופה, אצל מכבי כמובן.
20 דצמבר 2014, 17:00
20 דצמבר 2014, 22:08
20 דצמבר 2014, 22:08