פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד מלפפונים חדש

21 דצמבר 2014, 00:44

מה שמוזר זה שאף אחד לא מזכיר את לאנגפורד כאופציה למרות ששוב הוא הודח עם הקבוצה שלו בשלב מוקדם...אני כבר מזמן הפנמתי לגביו שהוא לא שחקן שמסוגל להוביל את הקבוצה שלו לשלבים הגבוהים אלא רק את הסטט' שלו...

21 דצמבר 2014, 00:48

BIG sofo כתב:https://www.youtube.com/watch?v=8Mrd8Em8lPs

מה שבטוח אם הוא יגיע הוא מגיע בכושר מעולה . בהחלט שחקן שיכול לשדרג אותנו

21 דצמבר 2014, 01:06

yzafrir כתב:מה שמוזר זה שאף אחד לא מזכיר את לאנגפורד כאופציה למרות ששוב הוא הודח עם הקבוצה שלו בשלב מוקדם...אני כבר מזמן הפנמתי לגביו שהוא לא שחקן שמסוגל להוביל את הקבוצה שלו לשלבים הגבוהים אלא רק את הסטט' שלו...

אף אחד לא מזכיר אותו, כי אף אחד לא משחרר אותו. העונה לא נגמרה מבחינת קאזאן. הם ילכו עכשיו על היורוקאפ על מנת להבטיח השתתפות ביורוליג גם בעונה הבאה. חוץ מזה, יש VTB. אפשר להגיע ליורוליג גם דרך המקום השני ב VTB (כמו שניז'ני עשתה).

21 דצמבר 2014, 01:14

yzafrir כתב:מה שמוזר זה שאף אחד לא מזכיר את לאנגפורד כאופציה למרות ששוב הוא הודח עם הקבוצה שלו בשלב מוקדם...אני כבר מזמן הפנמתי לגביו שהוא לא שחקן שמסוגל להוביל את הקבוצה שלו לשלבים הגבוהים אלא רק את הסטט' שלו...

כולם מבינים שקבוצה שלא תשלם 300 אלף לסלוטר - ודאי לא תשלם 700 אלף ללאנגפורד

21 דצמבר 2014, 01:52

לאנגפורד שחקן אדיר
אנשים פה לא מזכירים אותו כי הוא לא ריאלי

21 דצמבר 2014, 01:54

אני לא יודע מה הסיכוי למהלך כזה אבל אולי כדאי לבדוק עם חימקי בנוגע להאניקאט
הוא די מזכיר לי את רנדל והוא יכול להיות גניבה גדולה ואני לא בטוח עד כמה מרוצים ממנו בחימקי

21 דצמבר 2014, 01:57

rc4991 כתב:אני לא יודע מה הסיכוי למהלך כזה אבל אולי כדאי לבדוק עם חימקי בנוגע להאניקאט
הוא די מזכיר לי את רנדל והוא יכול להיות גניבה גדולה ואני לא בטוח עד כמה מרוצים ממנו בחימקי

למה שלא יהיו מרוצים ממנו?
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2014

21 דצמבר 2014, 02:15

סלוטר כבר לא יגיע נשאר בריאל , הסכים לקצץ אך בכל זאת המו'מ נכשל , בקיצור אם יגיע בכלל חיזוק זה יהיה איזה שחקן דרג ז' בשקל וחצי , בושה וחרפה .

21 דצמבר 2014, 08:54

האמת, סלוטר לא אבידה גדולה, דווקא אני שמח שהוא לא בא, השאלה שצריכה להישאל פה היא האם מישהו בכלל יבוא?

21 דצמבר 2014, 09:02

אני הימרתי כבר לפני שבועיים שלא יגיע חיזוק ואני עדיין בדעה הזו ,משהו בדינמיקה ובמריחת הזמן גורם לתחושה שלא באמת מחפשים חיזוק

אלה מחכים שאולי יפול מהשמיים איזה זר ברבע שקל במקרה .

21 דצמבר 2014, 09:07

אם לא מגיע לפה חיזוק זה יהיה דוחה

21 דצמבר 2014, 09:13

פיק מצייץ שאינגליש ינצל את אופציית היציאה שלו ויעזוב את אא"ק. הוא לא מרחיב מעבר לכך, אבל עד כמה שהבנתי אופציית היציאה היא לקבוצת יורולג בלבד. מעניין לאן הוא הולך.

21 דצמבר 2014, 09:44

מקאדו 3 כתב:אני הימרתי כבר לפני שבועיים שלא יגיע חיזוק ואני עדיין בדעה הזו ,משהו בדינמיקה ובמריחת הזמן גורם לתחושה שלא באמת מחפשים חיזוק

אלה מחכים שאולי יפול מהשמיים איזה זר ברבע שקל במקרה .

אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.

אם השמועות נכונות, ופניני אמור לחזור כבר העונה, אז גם הסיפור הזה די סגור.

21 דצמבר 2014, 10:32

jol9 כתב:אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.

תמיד יבחרו באופציה הזולה ביותר. כל השאר זה רעש.
אני חושב שבזכות המשחקים הטובים של היינס, הסיכוי שיחליפו אותו הוא קלוש. מאריץ' ישוחרר, ואם יגיע לו מחליף, זה יהיה שחקן זול. אני מעריך שאם יהיה סווינג זול שיתאים, אז יביאו כתחליף ללינהרט. זה הכל.

21 דצמבר 2014, 10:35

השאלה איך פניני יחזור ? ברור שהוא לא יחזור בשיא הכושר וכבר לא יהיה לו זמן להיכנס לכושר כך שהעונה הזאת אבודה מבחינתו .
אם מאריץ' לא ימשיך עד סוף העונה אז סביר שיביאו גבוהה אחר אבל גארד לא נראה לי...

21 דצמבר 2014, 10:55

עדיף כלום על סלוטר.

21 דצמבר 2014, 12:13

yzafrir כתב:השאלה איך פניני יחזור ? ברור שהוא לא יחזור בשיא הכושר וכבר לא יהיה לו זמן להיכנס לכושר כך שהעונה הזאת אבודה מבחינתו .
אם מאריץ' לא ימשיך עד סוף העונה אז סביר שיביאו גבוהה אחר אבל גארד לא נראה לי...

בחיים שלי לא שמעתי על שחקן שחוזק מגיד אכילס פצוע תוך פחות מחצי שנה. אני לא מאמין שפניני יכול לחזרו ברצינות העונה, בטח לשא להיות אפקטיבי.

21 דצמבר 2014, 14:04

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.

אני חושב שבזכות המשחקים הטובים של היינס, הסיכוי שיחליפו אותו הוא קלוש. מאריץ' ישוחרר, ואם יגיע לו מחליף, זה יהיה שחקן זול. אני מעריך שאם יהיה סווינג זול שיתאים, אז יביאו כתחליף ללינהרט. זה הכל.

אני מודה שהאלגוריתם הזה שלך, הרבה יותר טוב ונכון מהאלגוריתם של המרוץ למליון...

21 דצמבר 2014, 14:10

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

שניהם עובדים ב- 80% דיוק לפחות...

21 דצמבר 2014, 14:14

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

שניהם עובדים ב- 80% דיוק לפחות...

בוא נראה... אם אלה ווובה יודחו, אז האלגוריתם שלך יכול להיזרק לפח.
נושא נעול