המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אז זהו שגם פארקר וגם ניקולה ויתרו על הרבה מאוד כסף כדי להישאר במכבי , גם סופו אגב יכול היה לקבל יותר במקומות אחרים אבל העדיף את החממה שיש לו במכבי שמוכנה לקבל אותו עם מצבי רוח משתנים וכל החבילה .
אני מאמין שסמית ישאר במכבי עם הצעה טובה גם אם תהיה לו הצעה גבוהה יותר מקבוצה אחרת כל עוד ההצעה תהיה ראויה .
itai7 כתב:נבחר לשחקן החודש של היורוליג!![]()
קלע 20.7 נקודות בממוצע בחודש האחרון, הוריד 6.7 ריבאונדים, מסר ארבעה אסיסטים וחטף שני כדורים, מה שהוביל למדד של 25.7
ו הפעם השנייה שהוא זוכה בתואר (הראשונה הייתה במרץ 2013). הוא השחקן העשירי בלבד בתולדות המפעל שזוכה בתואר פעמיים.
http://www.euroleague.net/news/i/148041
תותח!!
my man כתב:itai7 כתב:נבחר לשחקן החודש של היורוליג!![]()
קלע 20.7 נקודות בממוצע בחודש האחרון, הוריד 6.7 ריבאונדים, מסר ארבעה אסיסטים וחטף שני כדורים, מה שהוביל למדד של 25.7
ו הפעם השנייה שהוא זוכה בתואר (הראשונה הייתה במרץ 2013). הוא השחקן העשירי בלבד בתולדות המפעל שזוכה בתואר פעמיים.
תותח!!
יאמר לזכותו של פליקס שהוא חזה את זה מראש שהוא ייבחר..
felix_r כתב:my man כתב:itai7 כתב:נבחר לשחקן החודש של היורוליג!![]()
תותח!!
יאמר לזכותו של פליקס שהוא חזה את זה מראש שהוא ייבחר..
זה היה די קל לנחש. הנוסחא לבחירת שחקן החודש היא די פשוטה.
לוקחים את הקבוצה עם הכי הרבה נצחונות בחודש הזה,
ואז מתוך הקבוצה הזאת לוקחים את השחקן הבולט.
roy1000 כתב:אסור לשכוח שהחוזה הבא יהיה האחרון הגדול של סמית', ולכן הוא פחות יהיה מוכן לוותר על כסף. אני חושב שמכבי ישאירו אותו לעוד שנתיים אחרונות, גם אם זה יהיה כרוך בשדרוג של עוד 200-300 אלף. משהו כמו 2.4 מליון לשנתיים.
ומה עם צסקא?
my man כתב:roy1000 כתב:אסור לשכוח שהחוזה הבא יהיה האחרון הגדול של סמית', ולכן הוא פחות יהיה מוכן לוותר על כסף. אני חושב שמכבי ישאירו אותו לעוד שנתיים אחרונות, גם אם זה יהיה כרוך בשדרוג של עוד 200-300 אלף. משהו כמו 2.4 מליון לשנתיים.
זו לא האופציה הזולה-לפי האלגוריתם שלך-הוא ישוחרר(שזה ייפול כמובן על 30 אלף דולר) ויביאו עונה הבאה את לינהארט שידפוק עונה בנהריה..
התנין כתב:אני חייב לציין שהפריחה המטורפת של סמית' השנה מוכיחה לי כמה בלאט סירס אותו. לא מפתיע שברגע שהגיע מאמן אחר שמעניק יותר חופש פעולה לשחקנים שלו, שחקנים כמו סמית' פתאום מוכיחים שהם טובים בהרבה ממה שחשבנו. אין דרך אחרת להסביר את השיפור המטורף הזה, כי שחקן בן 31 לא ממציא את עצמו, תוך קיץ אחד, מחדש. גם לגביי טייריס רייס בעונה שעברה - הוא הופיע לשלבים המתקדמים של העונה למרות בלאט ולא בזכותו.
roy1000 כתב:התנין כתב:אני חייב לציין שהפריחה המטורפת של סמית' השנה מוכיחה לי כמה בלאט סירס אותו. לא מפתיע שברגע שהגיע מאמן אחר שמעניק יותר חופש פעולה לשחקנים שלו, שחקנים כמו סמית' פתאום מוכיחים שהם טובים בהרבה ממה שחשבנו. אין דרך אחרת להסביר את השיפור המטורף הזה, כי שחקן בן 31 לא ממציא את עצמו, תוך קיץ אחד, מחדש. גם לגביי טייריס רייס בעונה שעברה - הוא הופיע לשלבים המתקדמים של העונה למרות בלאט ולא בזכותו.
הוא פשוט נותן עונה טובה והוא בריא, מה שלא היה נכון בשלוש השנים האחרונות. לדעתי חלק גדול אם לא כל השיפור שלו בא מהשיפור בבריאות.
אפשר לקחת את הדוגמא ההפוכה של פארגו שהיה הרבה יותר טוב תחת בלאט לעומת גודס ומה עם טיוס וסופו?
roy1000 כתב:התנין כתב:אני חייב לציין שהפריחה המטורפת של סמית' השנה מוכיחה לי כמה בלאט סירס אותו. לא מפתיע שברגע שהגיע מאמן אחר שמעניק יותר חופש פעולה לשחקנים שלו, שחקנים כמו סמית' פתאום מוכיחים שהם טובים בהרבה ממה שחשבנו. אין דרך אחרת להסביר את השיפור המטורף הזה, כי שחקן בן 31 לא ממציא את עצמו, תוך קיץ אחד, מחדש. גם לגביי טייריס רייס בעונה שעברה - הוא הופיע לשלבים המתקדמים של העונה למרות בלאט ולא בזכותו.
הוא פשוט נותן עונה טובה והוא בריא, מה שלא היה נכון בשלוש השנים האחרונות. לדעתי חלק גדול אם לא כל השיפור שלו בא מהשיפור בבריאות.
אפשר לקחת את הדוגמא ההפוכה של פארגו שהיה הרבה יותר טוב תחת בלאט לעומת גודס ומה עם טיוס וסופו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים