Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם יש קשר, אבל לברון יהיה בן 30 בשלישי.
30? וואו, זה זקן
תאר לך אם אתה בן 30 ואפילו לא נשוי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם יש קשר, אבל לברון יהיה בן 30 בשלישי.
30? וואו, זה זקן
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם יש קשר, אבל לברון יהיה בן 30 בשלישי.
30? וואו, זה זקן
jol9 כתב:הכל שאלה של מה מפחיד אותך יותר זומבים מהלכים אוכלי בשר אדם, המבט של דייל או וופי גולדברג...
jol9 כתב:הכל שאלה של מה מפחיד אותך יותר זומבים מהלכים אוכלי בשר אדם, המבט של דייל או וופי גולדברג...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הכל שאלה של מה מפחיד אותך יותר זומבים מהלכים אוכלי בשר אדם, המבט של דייל או וופי גולדברג...
פייר? חני אחרי ההערה שלי חחחחחחח
rc4991 כתב:jol9 כתב:הכל שאלה של מה מפחיד אותך יותר זומבים מהלכים אוכלי בשר אדם, המבט של דייל או וופי גולדברג...
ואפשר גם סתם לפחד רק מכרמל
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הכל שאלה של מה מפחיד אותך יותר זומבים מהלכים אוכלי בשר אדם, המבט של דייל או וופי גולדברג...
פייר? חני אחרי ההערה שלי חחחחחחח
אני מניח שזה מה שעשית אחרי שלחץ "שלח"...
חנו'ש כתב:יש לי איזו דיסלקציית גיפים.
לא מסתדרת עם זה.
אז כרמל, בקרוב אצלך.....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:יש לי איזו דיסלקציית גיפים.
לא מסתדרת עם זה.
התגובה איחרה להגיע כי ניסית לשים גיף ולא הצלחת? זה כל כך עצוב אבל אל תדאגי, אני לא אצחק עלייך, קשה למבוגרים להסתדר עם טכנולוגיות חדשות
אפרופו מכבי נגד פאו - רשום ב-ONE שמכבי מקווים שסמית', סופו ולאנדסברג יהיו כשירים למשחק
אז סמית' אנחנו יודעים מה קרה אבל מה הבעיה של השניים האחרים?
my man כתב:זה מה שעולה לי מכל הדיון פה בין כרמל חני ואור /יוני תחליטו אתם מי זה מי...
אביהוא כתב:אלופת היורוליג בדרך לעבור אבן דרך נוספת במסורת הנהדרת,25,000 נקודות כשכרגע אנחנו עם 24,936,היחידות שעשו זאת עד כה אלו לבוראל וברצלונה.
כולם יודעים שאירופה צהובה!
felix_r כתב:אביהוא כתב:אלופת היורוליג בדרך לעבור אבן דרך נוספת במסורת הנהדרת,25,000 נקודות כשכרגע אנחנו עם 24,936,היחידות שעשו זאת עד כה אלו לבוראל וברצלונה.
כולם יודעים שאירופה צהובה!
לא קלענו 25,000 נקודות תוך עונה אחת עם שאראס ופרקר?
yzafrir כתב:יוני , אתה לא ממש רחוק מאיתנו...
Holiday_Armadillo כתב:אפרופו מכבי נגד פאו - רשום ב-ONE שמכבי מקווים שסמית', סופו ולאנדסברג יהיו כשירים למשחק
אז סמית' אנחנו יודעים מה קרה אבל מה הבעיה של השניים האחרים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים