21 דצמבר 2014, 20:35
התנין כתב:דווקא היום יש את הסרטים האלה בגרסה יותר מודרנית (טרילוגיה חדשה להבנתי), אבל בשניה שאני רואה חרב לייזר אני מכבה את הטלוויזיה. זה יותר מידי בשבילי.
21 דצמבר 2014, 20:40
שמואל1 כתב:התנין כתב:דווקא היום יש את הסרטים האלה בגרסה יותר מודרנית (טרילוגיה חדשה להבנתי), אבל בשניה שאני רואה חרב לייזר אני מכבה את הטלוויזיה. זה יותר מידי בשבילי.
קודם כל, הטרילוגייה החדשה לא מהווה חידוש של הסרטים הישנים. הסרטים הישנים שיצאו בסוף שנות ה 70 - תחילת 80 הם פרקים 4,5,6. הטרילוגייה החדשה כוללת את פרקים 1,2,3 (ז"א מבחינה כרונולוגית מתרחשים לפני הטרילוגייה הישנה).
קצת מוזר אבל זה ג'ורג לוקאס והוא עשה מזה מיליונים.
את הטרילוגייה החדשה אפשר לראות, לדעתי, רק אם ראית את הישנה. זאת טעות להתחיל הפוך.
דרך אגב, למרות כל האפקטים, הטרילוגייה החדשה די בינונית לטעמי וגם לטעם חובבי STAR WARS. זה הקונצנזוס היום (אולי חוץ מהסרט השלישי שהיה מעולה לפרקים).
21 דצמבר 2014, 20:55
שמואל1 כתב:התנין כתב:דווקא היום יש את הסרטים האלה בגרסה יותר מודרנית (טרילוגיה חדשה להבנתי), אבל בשניה שאני רואה חרב לייזר אני מכבה את הטלוויזיה. זה יותר מידי בשבילי.
קודם כל, הטרילוגייה החדשה לא מהווה חידוש של הסרטים הישנים. הסרטים הישנים שיצאו בסוף שנות ה 70 - תחילת 80 הם פרקים 4,5,6. הטרילוגייה החדשה כוללת את פרקים 1,2,3 (ז"א מבחינה כרונולוגית מתרחשים לפני הטרילוגייה הישנה).
את הטרילוגייה החדשה אפשר לראות, לדעתי, רק אם ראית את הישנה. זאת טעות להתחיל הפוך.
דרך אגב, למרות כל האפקטים, הטרילוגייה החדשה די בינונית לטעמי וגם לטעם חובבי STAR WARS. זה הקונצנזוס היום (אולי חוץ מהסרט השלישי שהיה מעולה לפרקים).
21 דצמבר 2014, 21:06
התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:דווקא היום יש את הסרטים האלה בגרסה יותר מודרנית (טרילוגיה חדשה להבנתי), אבל בשניה שאני רואה חרב לייזר אני מכבה את הטלוויזיה. זה יותר מידי בשבילי.
מה הקטע שייצרו את הסדרה ברצף כרונולוגי כזה?
24 דצמבר 2014, 00:59
felix_r כתב:סופסוף ראיתי סרט חדש שאני באמת יכול להמליץ עליו בלי הסתייגות!![]()
"I Origins" סרטו החדש של הבמאי הצעיר והמוכשר מייק קהיל (הבמאי של Another Earth).
סרט המשלב בצורה יפה שני סגנונות: סיפור אהבה ומדע בדיוני.
ממליץ בחום! שווה.
24 דצמבר 2014, 08:24
24 דצמבר 2014, 08:29
rc4991 כתב:בסוף קוריאה עשתה להם אחלה יח"צ
28 דצמבר 2014, 13:09
התנין כתב:לכל המתלבטים לגביי ''אקסודוס'': עזבו אתכם מכל הביקורות, פשוט לכו לראות את הסרט הזה. נהניתי מכל רגע.
28 דצמבר 2014, 13:15
29 דצמבר 2014, 00:57
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:סופסוף ראיתי סרט חדש שאני באמת יכול להמליץ עליו בלי הסתייגות!![]()
"I Origins" סרטו החדש של הבמאי הצעיר והמוכשר מייק קהיל (הבמאי של Another Earth).
ממליץ בחום! שווה.
לקחתי את ההמלצה שלך ו...''השגתי'' את הסרט
מקווה שיצא לי לראות אותו בקרוב
ו-breaking news מה שנקרא - סוני החליטה כן לשחרר לבתי הקולנוע את הסרט של סת' רוגן וג'יימס פרנקו שמראה התנקשות בשליט צפון קוריאה
נראה לי שהולכת להיות לזה פתיחה מטורפת גם בלי קשר להאם הסרט טוב או לא (ורוב הסיכויים שהוא סרט עם הומור נמוך)
29 דצמבר 2014, 00:58
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:סופסוף ראיתי סרט חדש שאני באמת יכול להמליץ עליו בלי הסתייגות!![]()
ממליץ בחום! שווה.
לקחתי את ההמלצה שלך ו...''השגתי'' את הסרט
מקווה שיצא לי לראות אותו בקרוב
ו-breaking news מה שנקרא - סוני החליטה כן לשחרר לבתי הקולנוע את הסרט של סת' רוגן וג'יימס פרנקו שמראה התנקשות בשליט צפון קוריאה
נראה לי שהולכת להיות לזה פתיחה מטורפת גם בלי קשר להאם הסרט טוב או לא (ורוב הסיכויים שהוא סרט עם הומור נמוך)
אהבת את הסרט? או שלא כל כך?
29 דצמבר 2014, 01:02
29 דצמבר 2014, 01:07
felix_r כתב:אה... בסדר. חשבתי שאת לא אומרת כלום כי לא אהבת
29 דצמבר 2014, 01:16
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אה... בסדר. חשבתי שאת לא אומרת כלום כי לא אהבת
אני מבטיחה להגיד גם אם אני שונאת ולהאשים אותך
14 ינואר 2015, 01:27
17 ינואר 2015, 21:26
27 ינואר 2015, 20:56
27 ינואר 2015, 22:49
28 ינואר 2015, 01:02
felix_r כתב:כרמל, עוד לא ראית את הסרט שהמלצתי לך?
28 ינואר 2015, 02:31
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:כרמל, עוד לא ראית את הסרט שהמלצתי לך?
רציתי לראות לפני כמה ימים ומשום מה לא יצא
אני מניחה שאני אראה בקרוב מאוד כי נגמרים לי הדברים לראות
ד''א - הודיעו על הקאסט החדש ל-ghostbusters והפעם כולן נשים!
קריסטן וויג, מליסה מקארת'י, קייט מקינון(!!!!), ולסלי ג'ונס