yzafrir כתב:אני הייתי מביא את מיכה דאונס במקום לינהרט....
מתי? במרץ? כולכם מתעלמים נהעובדה שהדד-ליין להחתמות לסיבוב הראשון בטופ 16 כבר עבר ואני לא זוכר מצב שמכבי הביאה שחקן חדש לסיבוב השני. אני לא מאמין שייגעו שחקנים חדשים, אלא אם כן תהיה קטסטרופה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני הייתי מביא את מיכה דאונס במקום לינהרט....
ankram כתב:גם אם תהיה קטסטרופה לא יביאו.
צריך גם קצת ,common scense להביא שחקן חדש למערכת לחוצה כמו מכבי , שבדר"כ לוקח לשחקנים שלה במינימום חודש להבין מה בדיוק רוצים ממנו (הגנת מצ' אפ, תרגילי התקפה) , עבור הסיכוי התיאורתי שיצא מפה איזו בוננזה
נראה לי די מופרך , מה עוד שלשחקן כזה אין אפילו את שלב הבתים להסתגלות , ישר הוא קופץ ללבה הרותחת , 90% כשלון במקרה הטוב , ואולי איזה משחק אחד או שניים שאפשר לקבל ממנו משהו.
אין הדבר דומה לשחקן שמגיע עבור העתיד , סטייל מקל או מצ'באן (לפחות הכוונה) אלא לשחקן שבא להחליף שחקן מאכזב וצריך ממנו תרומה מיידית , לא פשוט.
ankram כתב:בחזרה לנושא , אהבתי מאד את הקלילות שלינהרט מפגין במשחק שלו , לצופה מין הצד זה יכול להתפרש כסוג של חוסר חיבור , אבל יש לו משהו טבעי בתנועה שמאד נעים לראות.
היו לו 2 חדירות מצויינות על פוטסיס ודיאמנטידיס (חבל שהוא לא עשה זאת יותר) , הוא הקריב עבירות בחילופים , וקלע נהדר שרוב הקליעות שלו לא נובעות מתרגיל אלא זריקות של סוף שעון או קרובות לסוף שעון.
היה מאד אקטיבי בהגנה , לחץ , בהתקפה היה די משוחרר , הלך לריבאונד.
וחוץ מזה שאני סאקר של שמאליים , יש משהו בתנועה שלהם שמאד מושך את העין.
jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
ד"א יש שמאליים, גם כאלה של 100% כמוני, יש דברים שהוא עושה יותר טוב ביד ימין. אצלי זה למשל השליטה בעכבר ולחתוך עם מספריים.
זה אומר שאני לא 100%, ובתקופת הרייך הרביעי בטח הייתי נחשב סוג ב' או ג' ביחס לגזע הטהור באמת.
ankram כתב:jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
ד"א יש שמאליים, גם כאלה של 100% כמוני, יש דברים שהוא עושה יותר טוב ביד ימין. אצלי זה למשל השליטה בעכבר ולחתוך עם מספריים.
זה אומר שאני לא 100%, ובתקופת הרייך הרביעי בטח הייתי נחשב סוג ב' או ג' ביחס לגזע הטהור באמת.
יצאת מהארון השמאלי?![]()
חמי נולד שמאלי ברומניה הקומוניסטית , וכל פעם שהוא העז לכתוב ביד שמאל הוא היה מקבל סרגל על היד , כדי להכריח את השמאלים להשתמש ביד ימין.
jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
לינהארט יסלח לי שמה שאני הולך לכתוב לא קשור לת'רד שבכיכובו, אבל פשוט הערת בי נושא שאני מאוד מחבב בעצמי![]()
אני נחשב ל״דו-צדדי״ מובהק. אני ימני לגמרי בכדרור, בעיטה, שליטה בעכבר ועוד, אבל מה שקשור לרוב במוטוריקה עדינה (כתיבה, מספריים, חיתוך בסכין וכד') אני שמאלי לחלוטין..
מעניין אותי אם יש עוד אנשים כמוני, אבל בינתיים כיף לי לדעת שאני מיוחד
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
לינהארט יסלח לי שמה שאני הולך לכתוב לא קשור לת'רד שבכיכובו, אבל פשוט הערת בי נושא שאני מאוד מחבב בעצמי![]()
אני נחשב ל״דו-צדדי״ מובהק. אני ימני לגמרי בכדרור, בעיטה, שליטה בעכבר ועוד, אבל מה שקשור לרוב במוטוריקה עדינה (כתיבה, מספריים, חיתוך בסכין וכד') אני שמאלי לחלוטין..
אני מכירה כמה שהם כאלה, באנגלית זה נקרא ambidextrous
אני היחידה במשפחה שלי שיצאה שמאלית
עובדה מעניינת - כשיש שני הורים ימנים, הסיכוי שיצא ילד שמאלי הוא בסביבות ה-2%
עם יד ימין שלי אני לא עושה הרבה בכלל..כמעט כלום, לפעמים זה נראה כאילו חוויתי שבץ והצד הימני שלי משותק חחח
מה שאני עושה זה..עכבר מחשב מתוך הרגל, הקלדה וסכין כי אני מחזיקה את המזלג ביד שמאל, אבל פה בערך זה נגמר, אני עושה את רוב הפעולות עם יד שמאל
אני לא יכולה לפתוח קופסאות שימורים למשל כי הפותחן מיועד לימנים
אני בועטת ברגל שמאל, אני זורקת ביד שמאל, בקפיצה לגובה באתי מצד שמאל ולא ימין, אני כותבת ביד שמאל..הצד הימני של העולם מיותר בשבילי
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
אני מכירה כמה שהם כאלה, באנגלית זה נקרא ambidextrous
אני היחידה במשפחה שלי שיצאה שמאלית
עובדה מעניינת - כשיש שני הורים ימנים, הסיכוי שיצא ילד שמאלי הוא בסביבות ה-2%
עם יד ימין שלי אני לא עושה הרבה בכלל..כמעט כלום, לפעמים זה נראה כאילו חוויתי שבץ והצד הימני שלי משותק חחח
מה שאני עושה זה..עכבר מחשב מתוך הרגל, הקלדה וסכין כי אני מחזיקה את המזלג ביד שמאל, אבל פה בערך זה נגמר, אני עושה את רוב הפעולות עם יד שמאל
אני לא יכולה לפתוח קופסאות שימורים למשל כי הפותחן מיועד לימנים
אני בועטת ברגל שמאל, אני זורקת ביד שמאל, בקפיצה לגובה באתי מצד שמאל ולא ימין, אני כותבת ביד שמאל..הצד הימני של העולם מיותר בשבילי
שני ההורים שלי ימנים גמורים, אחותי ואחי ימנים גמורים, ורק אני.. נו טוב, בגדול אני מגדיר את עצמי יותר כשמאלי למרות שהגפיים היותר דומיננטיות אצלי מבחינת חוזק הן הימניות.. אני נכלל ב-2%?
אגב לגבי הסכין, גם אני מחזיק את הסכין ביד ימין כשאני אוכל בגלל שאני שמאלי גמור במזלג, אז כשכתבתי חיתוך בסכין ביד שמאל התכוונתי כשאני לדוגמא חותך סלט, מכין דברים בחיתוך..
לגבי הפותחן שימורים, על איזה פותחן לימניים את מדברת? אני פותח קופסאות ביד שמאל מצוין עם פותחן פשוט..
מכביסט30 כתב:ערכתי את ההודעה שלי תקראי שוב
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:ערכתי את ההודעה שלי תקראי שוב
גרמת לי לחשוב שאני יותר עלובה ואני גם ככה במצב לא משהו מהבחינה הזאת
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:ערכתי את ההודעה שלי תקראי שוב
זה בסדר, אני מרגיש עלוב בעצמי על זה שהשתלטנו על הדיון של לינהארט עם השיט הזה![]()
זה הכי מתאים ל״דברים קטנים שלא..״
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:בהיותי שמאלי 100% מוצהר אני גם סאקר של שמאליים.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:ערכתי את ההודעה שלי תקראי שוב
זה בסדר, אני מרגיש עלוב בעצמי על זה שהשתלטנו על הדיון של לינהארט עם השיט הזה![]()
זה הכי מתאים ל״דברים קטנים שלא..״
אני בכלל יכולה לדבר על הדברים האלה דפים על דפים כי זה באמת נושא שמאוד מעניין אותי בתור בן אדם שמאלי
רציתי להגיד שעכשיו התחלתי למנות את כל השחקנים שהיו במכבי ואהבתי אבל אז התברר לי שאפשר להגיד עליי שאהבתי אותם בגלל שהם לבנים..ושרובם המוחלט גם לא היה כזה טוב
אידסון, אינגלס, לינהארט, קיינר מדלי..אני עדיין רוצה להאמין שלינהארט יצליח פה כי אני כן חושבת שיש לו מה לתת אבל אני לא חושבת שפיני או גודס מחזיקים ממנו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים