my man כתב:מסכן מויאל...
עצוב לראות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מסכן מויאל...
MTA2311 כתב:משחק הרגל של ברק השתפר משמעותית בשנה האחרונה. יותר טוב מחואן פבלו בכל אספקט.
my man כתב:מויאל יורד עם סוג של קיבוע קרח על הברך...אני שונא לראות כאלה תמונות עושה לי רע על הלב...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מויאל יורד עם סוג של קיבוע קרח על הברך...אני שונא לראות כאלה תמונות עושה לי רע על הלב...
מעניין איך שלמה שרף מרגיש עכשיו עם מה שהוא אמר עליו כשהוא נפצע
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מויאל יורד עם סוג של קיבוע קרח על הברך...אני שונא לראות כאלה תמונות עושה לי רע על הלב...
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מויאל יורד עם סוג של קיבוע קרח על הברך...אני שונא לראות כאלה תמונות עושה לי רע על הלב...
אני על מיוט מה הוא אמר?
MTA2311 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד