המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:יציבות זה הדבר האחרון שרייס נתן בטופ 16 . גם בסדרה נגד מילאנו הוא היה לא יציב. לצד משחקים טובים (ז'אלגיריס , פארטיזן ומינכן ) הוא נתן תצוגות נפל (ריאל צסקא וקובאן...)
מה שכן זה שהיו לו רגעים של התעלות כמו בנס מילאנו וכמובן שני המשחקים בפיינלפור....
זה שאהבתי את רייס מההתחלה זה ידוע אבל אני חושב באותה מידה שהוא אובר רייטד וההתעלות שלו שלו ברגעים האלו הם יותר עניין מנטאלי מיכולת מקצועית .
אני בספק אם הוא או הסגל של העונה שעברה יכול לשחזר את מה שקרה שם...
בכל מקרה , אני מקווה שגם היינס יתחיל להראות ניצוצות כי זה בהחלט יכול לשדרג אותנו מאוד אם יהיה עוד גארד שיצבור נקודות...
yzafrir כתב:אבל אנחנו עוד לא במאניטיים...
כל עוד הוא לא סרטן בחדר הלבשה ובאמת עובד קשה ו משתדל אז הוא צריך לקבל צ'אנס . העמדהנשהוא משחק בא חשובה מידי בשביל להפקיר אותה בידיים של שני שחקנים בלבד...
felix_r כתב:למרות שמהתחלה לא הבנתי את החתמתו של היינס, צריך לומר להגנתו, שמכבי היא קבוצה שקשה להשתלב בה, ולהציג יכולת גבוהה כבר בעונה הראשונה. כולנו זוכרים איך גם הנדריקס וגם ג'יימס לא תרמו הרבה בעונתם הראשונה במכבי. אפילו דווין סמית' בעונתו הראשונה נחשב על ידי רוב האנשים בפורום כשחקן לא רע, אבל די אנמי, סוג של רול-פלייר, שאף פעם לא יהיה הכוכב של הקבוצה. רייס היה אפסי לחלוטין במשך חצי עונה, והיה קרוב להחתך, ונשאר רק בגלל הקמצנות של פדרמנים
felix_r כתב:גם רייס קיבל המון הזדמנויות והיה גרוע בחצי העונה
אתה מוזמן לרעמן את זכרונך. רייס בעונה הרגילה קלע רק פעם אחת בדאבל-פיגרס, ורק פעם אחת היה לו מדד של 10+. וזה לפני שאני מזכיר את ים ההפסדים בליגה המקומית שהיו לנו בחצי הראשון של העונה שעברה
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
roy1000 כתב:felix_r כתב:גם רייס קיבל המון הזדמנויות והיה גרוע בחצי העונה
אתה מוזמן לרעמן את זכרונך. רייס בעונה הרגילה קלע רק פעם אחת בדאבל-פיגרס, ורק פעם אחת היה לו מדד של 10+. וזה לפני שאני מזכיר את ים ההפסדים בליגה המקומית שהיו לנו בחצי הראשון של העונה שעברה
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
היינס קיבל בממוצע 21 דקות למשחק מול 18 של רייס בשלב הראשון. בכל מקרה, רייס התחיל להשתפר קצת לפני הטופ 16 ונתן טופ 16 טוב. נראה אם היינס ייכנס לעניינים במשחקים הקרובים.
felix_r כתב:אני לא בא להגן פה על היינס. אני גם לא בא לומר, שהיינס יהפוך פתאום לרייס בהמשך הדרך. אני רק מציין את הקושי להשתלב בקבוצה כמו מכבי, בה מהרגע הראשון יש לחץ ודרישה לתוצאות מיידיות.
מכביסט30 כתב:27 נקודות ו-2 קליעות עונשין חשובות בסיום.
צריך להודות - הוא ופארגו הצילו לנו את התחת במשחק הזה..
roy1000 כתב:בכל המשחקים הטובים שלו הוא פגע משלוש. חוץ מזה הוא לא עושה כלום.
rc4991 כתב:שחקן ע-נ-ק
הגניבה הגדולה של השנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1, גל גל ו־26 אורחים