יורוליג: פאנתנייקוס נגד מכבי - שלישי 21:45 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: פאנתנייקוס נגד מכבי - שלישי 21:45 ערוץ 10

הודעהעל ידי my man » 31 דצמבר 2014, 11:46

roy1000 כתב:
my man כתב:
roy1000 כתב:
my man כתב:אני מריח התחלה של משבר...

לא יהיה שום משבר. יש משחק מאוד נוח בשבוע הבא בהיכל והדברים יסתדרו.

אתה קורא למשחק מול הכוכב נוח? שמע אתה תופתע...

אני לא חושב שלכוכב יש כלים להתמודד עם מכבי בנוקיה. בטח שלא מול מכבי בהרכב מלא עם סמית' ובטח שלא כשמכבי באה אחרי הפסד ולפני משחק מול ברצלונה.

דווקא בגלל שברצלונה שבוע אחרי, אני חושש מאד מהמשחק שבוע הבא כי הוא יהווה המשך של תחילת המשבר מהשבוע וימשיך להתגלגל לשבוע נוסף מול בארסה...
זה נראה ומרגיש כמו משבר בהתהוות...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 31 דצמבר 2014, 12:23

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:פעם ראשונה שפיני מתראיין -
במשחקים כאלה, בעיקר בחוץ, צריך לדעת לנצח וצריך ניסיון. יש הבדל כשבצד אחד נמצא דיאמנטידיס ובצד השני יש שחקנים שאולי לא יודעים לשמור על הכדור ולעשות את הנקודות שצריך לעשות. התחלנו לא טוב את המחצית השנייה, לא הלכנו מספיק לקו. במשחק כזה מנצחים משחקים מהקו, בעיקר בחוץ. סבלנו מחוסר ניסיון וחוסר ריכוז, איבדנו כדורים שטותיים, לא שהכנסנו כדורים פנימה ומישהו שמר גדול כדי לקחת את זה. בשלושה רבעים הראשונים השחקנים השקיעו המון והיינו עייפים. כל המאמץ של כל המשחק בלי שחקן וחצי, בלי דווין סמית', זה פגע בנו בסיום.

"לינהארט נתן את התפוקה של דווין ואפילו היה במשחק טוב. לפני המשחק חששנו מהעובדה שאנחנו משחקים בלי דווין יכולה לגרום לנו לחטוף תבוסה שתשפיע עלינו לאורך כל הטופ 16. ההפרשים הם חשובים. העובדה ששיחקנו טוב, בלי דווין, אומרת שיש פה שחקנים מספיק טובים שיכולים לקחת אותנו לשלב הבא. אנחנו צריכים ללמוד מהטעויות שעשינו היום.

"באלמנטים הטקטיים, עשינו עבודה טובה, גיא הכין את הקבוצה יוצא מן הכלל. הכתבנו לשחקנים הרבה דברים והם עשו אותם בצורה טובה. בסוף מפסידים ומנצחים משחקים כאלה על הקו, על הניסיון, על איבודי כדור. עובדה שדיאמנטידיס לא איבד כדור ואנחנו כן איבדנו כדורים. המשחק לא נגמר בתוצאה שיכולה לגרום לנו לנזק בהמשך. אם הייתם אומרים לי לפני המשחק שנפסיד בחמש-שבע נקודות, הייתי קונה את זה.

על לינהארט אמר גרשון: "אנחנו צריכים לחשוב טוב טוב, הוא יקבל יחס כמו היכולת שלו היום. לוקח זמן להיכנס למועדון כמו מכבי תל אביב ולהשתלב. הוא היה טוב באימון וגיא הרגיש שהוא הולך לתת תפוקה. גיא אמר גם לפני המשחק שהוא הולך לקלוע לפחות 15 נקודות. יש לפעמים כימיה ותחושה של מאמן שמרגיש דברים כאלה. לינהארט נתן משחק טוב, מפתיע אפילו. אבל אני לא יכול להגיד שנשאיר אותו".

אבל היינס משום מה..קונצנזוס

לא נראה לי שהוא קונצנזוס או אפילו קרוב לזה. ראית שגם הוא נמצא במועמדים להחלפה (בלי קשר שזה לא יקרה).
באמת לא רואים ממנו שום דבר, וזה חבל מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2014, 12:43

my man כתב:דווקא בגלל שברצלונה שבוע אחרי, אני חושש מאד מהמשחק שבוע הבא כי הוא יהווה המשך של תחילת המשבר מהשבוע וימשיך להתגלגל לשבוע נוסף מול בארסה...

אם יקרה משהו מוזר מאוד ומכבי תפסיד בשבוע הבא, יהיה אפשר לחפש את כפתור הפאניקה. כרגע, אני עדיין רגוע.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 31 דצמבר 2014, 12:57

מהטור של האוזמן:

פחות כרגע, גם עם דווין סמית', מכבי נראית כמו קבוצה של כמעט. קחו את תצוגת הקליעה של לינהארט מאמש ותארו לעצמכם מה היה קורה לו היה למכבי עוד גארד שאפשר לסמוך עליו. שייתן לה קליעה יציבה. לחילופין, שייתן לה אופציה של הובלת כדור יציבה לצידו של פארגו. ולא דיברנו על ערך מוסף הגנתי.

עם מה שיש לה כרגע, מכבי עדיין להשיג את היעד של מקום שלישי בטופ 16. בסופו של יום, ההפסד לפנאתינייקוס במשחק חוץ הוא ממש לא נורא. סביר להניח שכבר מעכשיו הוא מסמן חץ שיביא בסופו של יום את מכבי לקרב ראש בראש מול היוונים על המקום השלישי, והפרש 7 הוא לחלוטין מחיק, בטח מול הקבוצה הזאת.

העניין הוא שעם חיזוקים נכונים, אפשר היה לחלום כאן על הרבה מעבר להדחה צפויה בשלב ההצלבה.
itai7

הודעהעל ידי my man » 31 דצמבר 2014, 16:34

roy1000 כתב:
my man כתב:דווקא בגלל שברצלונה שבוע אחרי, אני חושש מאד מהמשחק שבוע הבא כי הוא יהווה המשך של תחילת המשבר מהשבוע וימשיך להתגלגל לשבוע נוסף מול בארסה...

אם יקרה משהו מוזר מאוד ומכבי תפסיד בשבוע הבא, יהיה אפשר לחפש את כפתור הפאניקה. כרגע, אני עדיין רגוע.

אני לא מבין אי אתה ממשיך לומר שזה יהיה מוזר?!
אנחנו נראים ממש רע!- וכל מי שאמר שהליגה זה לא היורוליג ושם אין חוק רוסי- ראה אתמול את אותן הבעיות שהיו ברבע הגמר מול עכברושיה גם מול פאו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 דצמבר 2014, 16:39

my man כתב:
roy1000 כתב:

אני לא מבין אי אתה ממשיך לומר שזה יהיה מוזר?!
אנחנו נראים ממש רע!- וכל מי שאמר שהליגה זה לא היורוליג ושם אין חוק רוסי- ראה אתמול את אותן הבעיות שהיו ברבע הגמר מול עכברושיה גם מול פאו...

שמע, הפסדנו לפאו בחוץ אחרי משהו כמו 28-30 דקות טובות+. המצב כרגע רחוק מלהיות כל כך חמור.
כמובן שהיינו צריכים לנצח, וכמובן שאנחנו עוד נצטער על ההפסד הזה, אבל ההצלבה ממש לא בסכנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2014, 17:12

my man כתב:אני לא מבין אי אתה ממשיך לומר שזה יהיה מוזר?!

מכבי שיחקו אתמול בלי השחקן הכי טוב של הקבוצה, ובכל זאת היו יותר טובים יותר מפאו באוקקה למשך 35 דקות. מכבי אמורים לסיים את הבית הזה במקום השלישי בלי יותר מדי מאמץ. הכוכב פחות טובים, בטח שבנוקיה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 31 דצמבר 2014, 19:27

itai7 כתב:מהטור של האוזמן:

פחות כרגע, גם עם דווין סמית', מכבי נראית כמו קבוצה של כמעט. קחו את תצוגת הקליעה של לינהארט מאמש ותארו לעצמכם מה היה קורה לו היה למכבי עוד גארד שאפשר לסמוך עליו. שייתן לה קליעה יציבה. לחילופין, שייתן לה אופציה של הובלת כדור יציבה לצידו של פארגו. ולא דיברנו על ערך מוסף הגנתי.

עם מה שיש לה כרגע, מכבי עדיין להשיג את היעד של מקום שלישי בטופ 16. בסופו של יום, ההפסד לפנאתינייקוס במשחק חוץ הוא ממש לא נורא. סביר להניח שכבר מעכשיו הוא מסמן חץ שיביא בסופו של יום את מכבי לקרב ראש בראש מול היוונים על המקום השלישי, והפרש 7 הוא לחלוטין מחיק, בטח מול הקבוצה הזאת.

העניין הוא שעם חיזוקים נכונים, אפשר היה לחלום כאן על הרבה מעבר להדחה צפויה בשלב ההצלבה.

עדיין עם סמית' בריא היינו לוקחים את המשחק, אין לי ספק בכך. פשוט אחרי עזיבתו של בלו בקייץ, ואחרי פציעתו של פניני, ועד אשר פארגו ימצא את היד שהוא איבד, סמית' הוא הקלאטצ'ר היחידי בקבוצה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 01 ינואר 2015, 15:52

er79 כתב:פאו קבוצה זוועתית, לא מבין את ההפסד הזה. מכבי פשוט קבוצה מטומטמת. אין הסבר אחר. פארגו חזר לעשות שטויות ולחרב את המשחק במו ידיו. וגודס מאמן מטומטם וטירון. למה להחליט כמה שניות לסוף להמר על 4 הפרש כשכל כך שקוף שתקבל בומבה מחוץ לקשת? יש לך 10 שניות, במקרה הגרוע תעשה עבירה ותפסיד 5 או 6, במקרה הטוב לפחות יהיו לך 10 שניות לנסות לקלוע 2 או 3. מקווה מאוד שננצח את הפחונים האלה ב-8, כי התחרות על המקום השלישי צפויה להיות איתם לדעתי. לא רואה את גאלא או הכוכב האדום מגיעות למיקום הזה

אתה צודק לגבי הסל האחרון , הוא באמת היה מרגיז אבל השחקן שקלע אותו יצא מניאק לא פחות . הוא כידרר כאילו הוא מעביר את הזמן עד הסוף ולא מתכוון לזרוק ואז כשלא שמרו עליו אז הוא זרק....
ברור שהשומר שלו היה צריך לזכור שההפרש חשוב ולא לעזוב אותו אבל בכל זאת...
בכל מקרה זה הפרש שמכבי יכולה לסגור בבית בלי הרבה בעיות עם סגל מלא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 02 ינואר 2015, 22:53

אני רואה פה שכולם פנטזים על המקום השלישי... אז ככה. גם אם נגיע לשם,
נצטלב מול פנר או צסק״א. מי שפוי ויהמר עלינו במצב הזה?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 02 ינואר 2015, 22:56

Allan Turing כתב:אני רואה פה שכולם פנטזים על המקום השלישי... אז ככה. גם אם נגיע לשם,
נצטלב מול פנר או צסק״א. מי שפוי ויהמר עלינו במצב הזה?

אותם אלה שהימרו עלינו מול מילאנו שנה שעברה?
את הדברים האלה צריך לקחת משחק אחרי משחק. קודם כל ננצח את הכוכב בשבוע הבא, אחר כך נדבר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 03 ינואר 2015, 17:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2015, 14:38

ברור לכם שאיבדנו סיכוי למקום שלישי, כן?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2015, 15:01

LIAV10 כתב:ברור לכם שאיבדנו סיכוי למקום שלישי, כן?

נו באמת! אחרי משחק אחד? לא איבדנו כלום.
אולי איבדנו סיכוי למקום שני, זה איכשהו אפשר לומר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ינואר 2015, 16:24

אחרי הפסד חוץ במחזור הראשון לא הייתי אומר שאין סיכוי למקום ראשון או כל מקום אחר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 03 ינואר 2015, 17:18

yzafrir כתב:אחרי הפסד חוץ במחזור הראשון לא הייתי אומר שאין סיכוי למקום ראשון או כל מקום אחר...

צפריר, סיכוי תמיד יש, אבל בשביל מקום ראשון תצטרך לנצח לפחות 6 מ- 7 המשחקים הנותרים, וזה אומר לשחק ברמה אחרת לגמרי ממה שמכבי שיחקה בשלב הראשון, וזה גם אומר להישאר בריא לאורך כל הסיבוב. יש סיכוי, הוא לא גדול במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ינואר 2015, 17:51

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אחרי הפסד חוץ במחזור הראשון לא הייתי אומר שאין סיכוי למקום ראשון או כל מקום אחר...

צפריר, סיכוי תמיד יש, אבל בשביל מקום ראשון תצטרך לנצח לפחות 6 מ- 7 המשחקים הנותרים, וזה אומר לשחק ברמה אחרת לגמרי ממה שמכבי שיחקה בשלב הראשון, וזה גם אומר להישאר בריא לאורך כל הסיבוב. יש סיכוי, הוא לא גדול במיוחד.

מסכים איתך , ולכן אני לא מסכים עם הקביעה שאיבדנו סיכוי למקום ראשון...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2015, 17:57

לפיינל פור לא נגיע, תהיו בטוחים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי sunshine » 03 ינואר 2015, 18:48

LIAV10 כתב:לפיינל פור לא נגיע, תהיו בטוחים.

ואוו ליאב,לא הגעת לסדיר ואתה כבר בשביזות של סמל ג'ובניק P;
אם ננצח שני משחקים בהצלבה זה יהיה שיא בקבוצה הנוכחית.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2015, 20:01

המטרה של מכבי היא לסיים במקומות 1-3. אבל ביננו, המקומות 1-2 הם לא ריאליים עבור הסגל שלנו. כולנו ראינו את מכבי העונה,
ראינו את המשחקים מול צסקא, ואת המשחק מול פאו שבוע שעבר. הקבוצה הזאת לא מספיק טובה כרגע, אבל התקווה היא ששחקנים יישפרו
את הכושר האישי שלהם, ושהפצועים יבריאו, כדי שנוכל גם להצליח מקצועית וגם להנות מהדרך.

המשחק בחמישי הוא חשוב מאוד למאמץ הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ינואר 2015, 23:42

כל כך חבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, עידן ו־13 אורחים