הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2015, 12:52

תכלס, מה זה משנה מה היה לפני 20 שנה?
הדבר הרלוונטי היחיד, זה שאתה נהיית זקן יותר ב-20 שנה... :fuck

אני זוכר איך אריק שרון היה איש שאף אחד לא רצה לראות בשום תפקיד, ואחרי כמה שנים הוא פתאום נהיה המנהיג הכי גדול בישראל.
ואצלו הבעיות לא היו בגיל 22...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 05 ינואר 2015, 13:00

לא אני מסבירה, ציטטתי את הסמ״פ שהיה שם, נראה לי שהוא יודע קצת יותר ממך מה היה שם וזה אחד שקורא לסרבנות וחרמות ביומיום.
בהודעה הראשונה כתבת ״זכרתי שהיה מדובר בכח של מגלן שכביכול הלך לאיבוד״ ועכשיו אתה בכלל מי ששמע אותו בקשר.

אבל עזוב, אתה מרצה וחוקר והיית בכל מקום שקרה בו משהו ואתה כנראה היחיד בפורום הזה שלבש מדים ויש לו מושג לגבי כל נושא שקיים, אתה גם יודע הכל על מה שקורה במכבי ועל החתמות ובתוך המוח של דני פדרמן והדעות שלך הן בכלל לא דעות, הן עובדות. כנראה הבנאדם שהכי מיותר לנהל איתו דיון כלשהו בפורום.
הסיפור הזה לא רלוונטי לבחירות האלה, תדברו על התנחלויות ועל כספים או על הציבור שהוא מייצג ועל השחצנות שלו, הסיפור הזה לא רלוונטי לכלום. אתה בטח גם תומך בהליכים פליליים נגד עופר וינטר ולוחמי גבעתי על אירועי רפיח.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2015, 13:14

Roni1 כתב:לא אני מסבירה, ציטטתי את הסמ״פ שהיה שם, נראה לי שהוא יודע קצת יותר ממך מה היה שם וזה אחד שקורא לסרבנות וחרמות ביומיום.
בהודעה הראשונה כתבת ״זכרתי שהיה מדובר בכח של מגלן שכביכול הלך לאיבוד״ ועכשיו אתה בכלל מי ששמע אותו בקשר.

אבל עזוב, אתה מרצה וחוקר והיית בכל מקום שקרה בו משהו ואתה כנראה היחיד בפורום הזה שלבש מדים ויש לו מושג לגבי כל נושא שקיים, אתה גם יודע הכל על מה שקורה במכבי ועל החתמות ובתוך המוח של דני פדרמן והדעות שלך הן בכלל לא דעות, הן עובדות. כנראה הבנאדם שהכי מיותר לנהל איתו דיון כלשהו בפורום.
הסיפור הזה לא רלוונטי לבחירות האלה, תדברו על התנחלויות ועל כספים או על הציבור שהוא מייצג ועל השחצנות שלו, הסיפור הזה לא רלוונטי לכלום. אתה בטח גם תומך בהליכים פליליים נגד עופר וינטר ולוחמי גבעתי על אירועי רפיח.

לא שמעתי שום ציטוט של הסמ"פ של בנט וגם אין לי מושג מי זה, אבל שום ציטוט בעולם לא ישנה את העובדה שהם לא היו במקום שבו הם היו אמורים להיות.

מתי נולדת שוב? אם היה לך מושג וחצי מושג על איך דברים היו ב- 96 בצבא, היית יודעת שכל מי שהיה בטווח שמע את בנט בקשר. יחד איתי שמעו אותו לפחות עוד אלף אנשים אחרים. אבל זה יפה שאת מטיפה לי על מה היה שם כאילו יש לך מושג, כשאפילו אנשים שהיו במרחק לא כזה גדול משם לא יודעים (או לא ידעו) מה בדיוק קרה שם עד עכשיו. פשוט הזוי, אבל ממש לא מפתיע. הסיפור הזה רלוונטי בשבילי, לא שאת באמת יכולה לבין את זה.

מי שאחראי לאירועי רפיח כבר מת, אבל גם את זה את לא יכולה לבין.

עוד סתם שאלה - למדת באוניברסיטה? את יודעת בכלל מה זה איש סגל באוניברסיטה שאת מדברת כל כך הרבה?
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 05 ינואר 2015, 13:25

הסמ"פ כתב את זה בפייסבוק, יכול להיות ששמעת בקשר כמו מאה חיילים וקצינים אחרים ששמעו או עיתונאים ששמעו ממקור עלום שטוען ששמע ממישהו ששמע. זה לא הופך את מה שאתה כותב לעובדות חד משמעיות כל עוד יש גם אנשים שמספרים דברים אחרים. אולי זה רלוונטי עבורך באופן אישי, זה לא רלוונטי למערכת הבחירות ולתכונות שמנסים להדביק לו בעקבות התקרית.

לא למדתי, אני אלמד בשנה הבאה. ואני אזכור להביא שטיחון בתיק כדי להשתחוות לאנשי סגל אדירים שכמוך.
פתאט.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 05 ינואר 2015, 14:10

ובגלל שלא שמעת שום ציטוט של הסגן של בנט, הנה ראיון ועדות בקולו
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... t4nzVQ=EIK

אולי כדאי רק לעדכן את גיא זוהר שכל מה שנאמר שם זה שקר גס כי יש איזה חייל בסדיר שהשתתף בענבי זעם, רועי1000, והוא גם איש סגל באוניברסיטה אז הוא בטוח צודק.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2015, 14:20

Roni1 כתב:הסמ"פ כתב את זה בפייסבוק, יכול להיות ששמעת בקשר כמו מאה חיילים וקצינים אחרים ששמעו או עיתונאים ששמעו ממקור עלום שטוען ששמע ממישהו ששמע. זה לא הופך את מה שאתה כותב לעובדות חד משמעיות כל עוד יש גם אנשים שמספרים דברים אחרים. אולי זה רלוונטי עבורך באופן אישי, זה לא רלוונטי למערכת הבחירות ולתכונות שמנסים להדביק לו בעקבות התקרית.

לא למדתי, אני אלמד בשנה הבאה. ואני אזכור להביא שטיחון בתיק כדי להשתחוות לאנשי סגל אדירים שכמוך.
פתאט.

איפה בפייסבוק הוא בדיוק כתב את זה?
אבל יפה שאתה מתיימרת לדעת בדיוק מה קרה שם למרות שהיית בת כמה? שנתיים כזה קרה? את בטח גם יודעת אם התותחנים ירו מרקפת או משרייפה נכון?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2015, 14:41

Roni1 כתב:ובגלל שלא שמעת שום ציטוט של הסגן של בנט, הנה ראיון ועדות בקולו
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... t4nzVQ=EIK

אולי כדאי רק לעדכן את גיא זוהר שכל מה שנאמר שם זה שקר גס כי יש איזה חייל בסדיר שהשתתף בענבי זעם, רועי1000, והוא גם איש סגל באוניברסיטה אז הוא בטוח צודק.

דבר ראשון, זה מישהו שמזהה את עצמו כ- ג' ולא דוד זונשיין כפי שטענת מקודם. שמעתי את הראיון. הבנאדם מתחמק מלענות על השאלה של מה בדיוק קרה שם ולמה הם היו שם בכלל. בשום מקום בראיון הוא לא אמר שהם היו בעמדה שהם היו אמורים להיות בה. בשום מקום בראיון הוא לא מסביר אם הם הגיעו לאן שהגיעו בגלל שטעו בדרך או שהגיעו בגלל שרדפו אחרי חוליה של חיזבאללה ונפלו למארב. אז כן, זה שקר גס להגיד שהם היו בעמדה שבה הם היו אמורים להיות, אבל את בטח יודעת הפוך, כי הרי את היית בלבנון כל כך הרבה פעמים ואת הרי מכירה את רצועת הביטחון. את בטוח צודקת.

למה בנט בעצמו לא מסביר מה קרה שם? הבנו שהוא קיבל גיבוי מעמירם לוין, אבל למה בכלל הוא היה צריך גיבוי? שיספר בנט בעצמו מה קרה שם.

עריכה: קראתי גם את מה שזונשיין אמר, וגם הוא לא ממש רוצה לחשוף את הפרטים של מה שהיה שם, אבל הוא כן רומז לזה שהיה מדובר בסוג של מרדף, אבל טוען שבנט כן דיווח אחורה בניגוד למה שסרנה אומר. אני עדיין מחכה לזה שבנט ידבר.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 05 ינואר 2015, 14:54

צילום מסך של מהפייסבוק של זונשיין יש בטוויטר של רועי שרון. אין לי מושג איך הוא או אחרים מציגים את עצמם ברדיו.
לא אמרתי שאתה משקר או שהוא או השאר משקרים, או שהייתי שם, כתבתי שזה א-לא רלוונטי לבחירות, ב-לא חד משמעי כמו שאתה מספר כאן כי יש גם עדויות אחרות, מאנשים שנשמע שהיו קצת יותר מעורבים.
ואם בן אדם שנתן למדינה כ״כ הרבה שנים ביחידות הכי טובות הוא מסוכן הרבה יותר ממה שחשבת בגלל תקרית מעורפלת בלבנון כשהיה קצין בן 22, אז אולי כדאי לחקור את כל הקצינים ואת כל הטעויות והתקריות שקרו בשטחי אויב לאורך השנים ולהכריז עליהם כאנשים מסוכנים.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2015, 16:22

אני לא יודע איך זה בדור שלכם, אבל בדור שלי לפחות חצי מהשכבה שלי הלכו לקרבי ונלחמו בלבנון בסדיר ובשטחים במילואים. בין אם זה בחי"ר, שריון או תותחנים. עד כמה שאני יודע ככה זה במדינה שלנו, אלא אם כן משהו השתנה. יש בכל מחזור גיוס אלפי חיילים קרביים ואלפי קצינים. זה לא ארה"ב פה שרוב האנשים בכלל לא מכירים חיילים. חלק גדול מאוד מהאנשים שאני מכיר היו מעורבים בתקריות אש כאלה או אחרות בשירות שלהם ואף אחד לא רואה את עצמו כאיזה גיבור ישראל או כשמישהו שעשה משהו חריג.

טעויות יכולות לקרות לכל אחד, אבל צה"ל הוא לא אמור להיות צבא פלנגות שכל מ"פ עושה מה שבא לו ואח"כ כל המדינה משלמת על השטויות האלה מחירים בריבית. יאללה. התעייפתי מזה. הייתי רק רוצה שלמוע את בנט או מישהו אחר מסביר בדיוק מה הם עשו שם בלי התחמקויות ובלי סיסמאות. יגאל סרנה כנראה קיבל הדלפה מאחד החיילים של בנט. שבנט ייתן את הגרסא שלו.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 05 ינואר 2015, 16:58

לא הבנתי איך זה קשור לדורות. כולנו מתגייסים/ות ולכולנו יש אחים אבות חברים או בני זוג שהיו או עדיין לוחמים. בנט לא גיבור יוצא דופן, עוד אחד מאינסוף צעירים טובים שהיו וישנם בצה״ל, ולא מגיע לו שכל מיני עיתונאים חוקרי מצ״ח בעבר יהפכו אותו לפושע מלחמה בגלל תקרית מלפני 20 שנה כחלק מתעמולת בחירות תקשורתית.
לפחות שיהיה תחקיר ראוי עם תגובה רשמית ולא השמצות חולניות.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2015, 17:10

בדור שלי זה היה נורמלי לחלוטין להתגייס לקרבי ואף אחד לא הסתכל עליך באיזו השתאות. אולי בדור הזה כבר אחוז הרבה יותר קטן הולך לקרבי אז זה הופך לחיה יותר נדירה ומוערכת. לא ראיתי שום דבר שקושר את בנט לפשעי מלחמה. הבעייתיות שבהתנהלות שמתאר סרנה היא יותר בכיוון שבנט התנהג כמו מנהיג פלנגה ולא כמו חייל בצבא מאורגן. הוא לא היה היחידי - שמעתי על עוד מקרים כאלה, אבל התקרית בכפר קנא הייתה אחת החמורות של צה"ל ב-30 השנה האחרונות, ומכל האנשים בעולם דווקא נפתלי בנט היה מפקד הכוח הזה.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 05 ינואר 2015, 18:01

אחרון שלי בעניין הזה
http://mida.org.il/2015/01/05/%d7%9e%d7 ... %a0%d7%90/
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 05 ינואר 2015, 21:04

שמעתי עכשיו בחדשות של ערוץ אחד, שאבו מאזן הזמין אליו לפגישה את כל ראשי המפלגות הערביות, והורה להן ללכת ברשימה אחת על מנת להגדיל את כוחן, וגם אמר להם להמליץ על בוג'י להרכבת הממשלה...

מה שאומר, שמי שבוחר בבוג'י, בוחר בבחירה של אבו מאזן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2015, 21:23

Roni1 כתב:אחרון שלי בעניין הזה

זו אולי הגרסא העשירית כשכל אחד מציג סיפור שונה. הם לא היו במקום שהיו אמורים להיות כי לחפ"ק לקח כמה דקות להבין איפה הם ולהבין בכלל מי רואה ירי מרגמות ואיזה כוח הכי קרוב אליהם. מספיק להסתכל על המפה בשביל לראות שהם היו בקו הרבה יותר צפוני מהקו של הרצועה. בניגוד לסיפור שמסופר שם, הם לא היו בעמדה שולטת כמו שהם היו אמורים להיות (כי אז לא הייתה להם בעיה). הם היו בואדי וממש לא ברור מה הם חיפשו בואדי. חבל שאף אחד מהכוח לא יוצא ומספר את הסיפור כמו שהוא ולמה בדיוק נזקק בנט לגיבוי מאלוף הפיקוד. האם הוא הלך לאיבוד בלילה או שהוא הגיע לשם בכוונה? הגיע הזמן שכולם יבינו מה קרה באירוע הזה. אין כבר מה להסתיר.

עריכה: אחד הדברים המצחיקים שמנסים למכור בסיפור הזה שבנט לא ביקש סיוע. נכון. הוא סתם חטף אש מרגמות ועלה בנימוס בקשר לדווח על אש המרגמות. ובכלל, הוא היה נורא רגוע, כי הרי חיילים שתקועים בואדי לא מתרגשים ממרגמות שנופלות כמה מטרים מהם. זה רגיל. בדיחה. אם לא הייתי שומע בעצמי עוד הייתי מאמין שזה נכון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2015, 22:46

הויכוח הזה קצת חרג לדעתי מהסביר... אין פה משמעות לגיל או לתפקיד בחיים. לכל אחד יש את הדעה שלו.
רוי, בנט יהיה קרוב לוודאי שר הביטחון הבא. כך נוכל לראות היטב האם הוא מסוכן או לא. מבחינתי שיהיה מסוכן לפלסטינים, אין לי בעיה עם זה.

רוני, סתם מעניין, מה את הולכת ללמוד?

עוד שאלה, מה דעתכם על אברום בורג ופיקוח הנפש שלו כשנסע בשבת להשתתף בכנס של חד"ש.... איזה איש הזוי.

פליקס, ברור שהערבים לא ימליצו על ביבי. בוז'י רוצה להיות ראש ממשלה של קואליציה עם לפיד וגפני וליברמן וזהבה שנתמכת מבחוץ ע"י הערבים...

ד"א יש סיכוי גדול לדעתי שבוז'י יקרא לממשלת אחדות אחרי הבחירות ולרוטציה. מה שייצור מצב של 3 ראשי ממשלה ב-4 שנים... מה שהם יעשו
בשביל כסא...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2015, 23:30

http://news.walla.co.il/item/2816998

האיש הזה מתחיל לעלות על העצבים. מה זה עניינו לעזאזל? הנורמות שפרס הכניס לתפקיד, הן לא לעניין. נשיא צריך להתעסק בדברים
אחרים, ובטח ובטח לא להעיר לממשלה לגבי מדיניות שקשורה אך ורק אליה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 06 ינואר 2015, 00:58

אמנם לא כ"כ קשור לבחירות עצמן, אבל בהחלט ניתן להבין מי הם אנשי הליכוד ''הימני''.
עכשיו הסמרטוט-אפס-מנוול-עילג, מר שר (אין) ביטחון, בוגי אפס יעלון, ''בוחן'' את האפשרות להכריז על ארגון להב"ה כ''ארגון טרור''. בושה שאין כדוגמתה. מעבר לכך שמדובר בארגון לגיטימי לחלוטין, שאינו קרוב אפילו להגדרה של ארגון טרור, אני עדיין מחכה ליום בו השמן הפחדן, הלקקן והבלתי ייצוגי הזה יכריז על התנועה האסלאמית ככזו, אבל להאשים תנועות ערביות בטרוריזם זה לא סקסי מספיק בשנים האחרונות והרבה יותר קל להתייחס ל''טרור הגרפיטי'' הנודע בשם תג מחיר ובשאר זוטות.
נמאס כבר מהפופוליזם השמאלני שבשנים האחרונות אנשי ימין רבים נסחפים לתוכו, בין היתר, נשיא המדינה המטונף המכהן, זיבי לבני ועכשיו שר הביטחון הכושל, אפס יעלון. רק טיל קטן יציל אותנו מסירחונם של אנשים אלה.

דבר נוסף שלא קשור למה שרשמתי קודם, הוא שהיום שמעתי את ביבי ברדיו מפקפק ביכולתם של לבני והרצוג להתמודד עם חמאס (!!!), חיזבאללה (!!!!), איראן (!!!!!!!!!!!!), ולהגן על ביטחון אזרחי ישראל. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מרוב צחוק. הבנאדם הפך להיות הזיה. אני מתעב את לבני, אבל ביבי הוא שנוא נפש הראשי. לא ייאמן שהוא בכלל מרשה לעצמו להעביר ביקורת על תפקודם הביטחוני של אחרים לנוכח האימפוטנציה שהפגין עוד מהקדנציה הראשונה שלו ועד ימינו אנו. חוצפן, אפס וגונב דעת.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 06 ינואר 2015, 01:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2015, 00:59

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:אחרון שלי בעניין הזה

זו אולי הגרסא העשירית כשכל אחד מציג סיפור שונה. הם לא היו במקום שהיו אמורים להיות כי לחפ"ק לקח כמה דקות להבין איפה הם ולהבין בכלל מי רואה ירי מרגמות ואיזה כוח הכי קרוב אליהם. מספיק להסתכל על המפה בשביל לראות שהם היו בקו הרבה יותר צפוני מהקו של הרצועה. בניגוד לסיפור שמסופר שם, הם לא היו בעמדה שולטת כמו שהם היו אמורים להיות (כי אז לא הייתה להם בעיה). הם היו בואדי וממש לא ברור מה הם חיפשו בואדי. חבל שאף אחד מהכוח לא יוצא ומספר את הסיפור כמו שהוא ולמה בדיוק נזקק בנט לגיבוי מאלוף הפיקוד. האם הוא הלך לאיבוד בלילה או שהוא הגיע לשם בכוונה? הגיע הזמן שכולם יבינו מה קרה באירוע הזה. אין כבר מה להסתיר.

עריכה: אחד הדברים המצחיקים שמנסים למכור בסיפור הזה שבנט לא ביקש סיוע. נכון. הוא סתם חטף אש מרגמות ועלה בנימוס בקשר לדווח על אש המרגמות. ובכלל, הוא היה נורא רגוע, כי הרי חיילים שתקועים בואדי לא מתרגשים ממרגמות שנופלות כמה מטרים מהם. זה רגיל. בדיחה. אם לא הייתי שומע בעצמי עוד הייתי מאמין שזה נכון.

הוא התבטא בעניין היום, וגם הס' שלו ובאופן מפורש.. נראה לי שאין מה להתעסק בזה יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 06 ינואר 2015, 01:49

jol9 כתב:http://news.walla.co.il/item/2816998

האיש הזה מתחיל לעלות על העצבים. מה זה עניינו לעזאזל? הנורמות שפרס הכניס לתפקיד, הן לא לעניין. נשיא צריך להתעסק בדברים
אחרים, ובטח ובטח לא להעיר לממשלה לגבי מדיניות שקשורה אך ורק אליה.

איך אתה מדבר על גיבור השנה של הגרדיאן הבריטי?
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2015, 02:04

jol9 כתב:הוא התבטא בעניין היום, וגם הס' שלו ובאופן מפורש.. נראה לי שאין מה להתעסק בזה יותר.

בתקופה שהייתי בצבא היו שתי פרשות "גדולות" - ההפגזה בכפר קנא שהייתי קרוב אליה (ועד עכשיו חשבתי שהסיפור ידוע), ואסון השייטת שחבר טוב שלי נהרג שם, אבל אף אחד עדיין לא מבין (או לא חושף) מה קרה שם. מסתבר שמכל האנשים בעולם דווקא נפתלי בנט היה המ"פ של אותו כוח שהסתבך בכפר קנא ונזקק לחילוץ ומסתבר שגם שם הסיפור יותר מורכב ממה שנראה ואף אחד מהמעורבים לא מעוניין לחשוף את הסיפור האמיתי ולהסביר מה הם עשו שם - אם הם הלכו לאיבוד בלילה או שרדפו אחרי מישהו ונקלעו למארב?

רלוונטי להיום או לא, אני לא הייתי הולך אחרי הבנאדם הזה לקנות קרטיב במכולת. לך תדע, הוא יכול לראות בדרך איזה הומלס ולנהל אחריו מרדף עד אילת. אז יאללה, שיהיה שר ביטחון. במילא מילואים אני כבר לא עושה הרבה זמן, והילדים שלי צעירים מדי. מי שרוצה להיות בצבא השאהידים של בנט שהיה לו בהצלחה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים