Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:משום מה כל פעם שהשדרים אומרים את השם הזה עולה בי גיחוך קל ואני לא יודעת למה....
את רוצה לשתף את כל הכיתה מה כל כך מצחיק?
מנורה מבטחים....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:משום מה כל פעם שהשדרים אומרים את השם הזה עולה בי גיחוך קל ואני לא יודעת למה....
את רוצה לשתף את כל הכיתה מה כל כך מצחיק?
אביהוא כתב:עכשיו כשאני חושב על זה..לקרוא להיכל הדליים,"מפעל הפייס" יהיה חתיכת ניחוס..יחסי זכייה על הפנים![]()
אווץ' זה כאבב!!
http://www.euroleague.net/rs/63509/937f ... e-eb14.jpg
חייב להיות בלוק אוף דה נייט![]()
איזה פרצוך חמוצי יש לסימת'
felix_r כתב:אביהוא כתב:עכשיו כשאני חושב על זה..לקרוא להיכל הדליים,"מפעל הפייס" יהיה חתיכת ניחוס..יחסי זכייה על הפנים![]()
אווץ' זה כאבב!!
http://www.euroleague.net/rs/63509/937f ... e-eb14.jpg
חייב להיות בלוק אוף דה נייט![]()
איזה פרצוך חמוצי יש לסימת'
דווקא קאליניץ' עצר את פארגו בצורה מדהימה (למרות ששרקו עבירה). פארגו כבר בא לדפוק דאנק מהסרטים, ופתאום בא קליניץ', והראה שהוא לא פחות אתלטי
מכביסט30 כתב:רק דבר אחד מעניין אותי אחרי המשחק הזה - מה שלום הגב של אלון שטיין??![]()
איזה פיני זה..
אה כן, היינס הביתה!!!
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רק דבר אחד מעניין אותי אחרי המשחק הזה - מה שלום הגב של אלון שטיין??![]()
איזה פיני זה..
אה כן, היינס הביתה!!!
אני פעם חטפתי כאפה בגב מבן אדם בגודל של פיני והשתעלתי ריאה אז..תנחומיי למשפחת אלון שטיין, הוא היה בחור טוב
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רק דבר אחד מעניין אותי אחרי המשחק הזה - מה שלום הגב של אלון שטיין??![]()
איזה פיני זה..
אה כן, היינס הביתה!!!
אני פעם חטפתי כאפה בגב מבן אדם בגודל של פיני והשתעלתי ריאה אז..תנחומיי למשפחת אלון שטיין, הוא היה בחור טוב
הוא היה בחור נבון, מגיע לו המון קרדיט..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רק דבר אחד מעניין אותי אחרי המשחק הזה - מה שלום הגב של אלון שטיין??![]()
איזה פיני זה..
אה כן, היינס הביתה!!!
זה קצת יומרני מצידך
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רק דבר אחד מעניין אותי אחרי המשחק הזה - מה שלום הגב של אלון שטיין??![]()
איזה פיני זה..
אה כן, היינס הביתה!!!
זה קצת יומרני מצידך
אני מפחד לשאול, אבל.. למה?
rc4991 כתב:יומרני זה הנבון החדש
שחף כתב:אני בספק אם תהיה לנו סיטואציה נוחה מזו להפתיע את ברצלונה(בשבוע הבא)
נבארו, אברינס ואולסון פצועים, מה שאומר שכוח הקליעה שלהם לשלוש מסתכם בהוארטס שהוא גם האיש שמנהל את המשחק. בברלין הם היו קרובים לתבוסה ורק לקראת הסוף צימצמו לחד ספרתי.
שחף כתב:אתה מדבר עלינו או על ברצלונה?
אני מקווה שמכבי לא ייתנו מנוחה לסמית'\רנדל לקראת ירושלים או משהו כזה, אנחנו אמורים לפרק אותם במצבם הנוכחי בכל מקרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, JarJarBinx ו־13 אורחים