ברצלונה נראית פגיעה יחסית. היו שנים שההגנה שלהם הייתה חומה בצורה, אתמול הם חטפו כמעט 80 נקודות משחק שלישי ברציפות, למרות שהם קבוצה כבדה שלא רצה(וגם פאנאתנייקוס לא בדיוק כאלה). בצד השלילי אולסון ואברינס חזרו. עדיין הייתי אומר שביד אליהו אפשר לנצח אותם כמו שהם נראים כרגע.
אור דווקא יש הבדל אבל זה לא גודס לעומת בלאט כמו שזה רנדל לעומת בלו. בלו היה מתעייף במאבקים מול הגבוהים שלהם(למכבי לא היה 4 מחליף נורמלי כי ליאור היה נמוג גם כן במשחקים מול קבוצות פיזיות) ואז מגיע להתקפה סחוט ולא פוגע לשלוש. באופן כללי הוא היה מסיים הרבה מהמשחקים מולם עם מדד שלילי. רנדל לעומת זאת חי מהגנה והוא לא סקורר באופי שלו. הוא יכול לתת מולם תרומה בהגנה ובריבאונד שבלו לא היה נותן אף פעם. הוא גם יכול לעשות חילוף ולשמור על גארדים, מה שבלו המבוגר כבר לא היה יכול לעשות. חוץ מזה שדולמן ונאכבר זה שחקנים לא מאסיביים שמשחקים עם הפנים לסל, אז בת'כלס אפשר לשים עליהם גם את דווין סמית' ולהשאיר את רנדל חופשי לחיפוי. אגב, גם סופו אוהב לשחק עד כמה שאני זוכר מול טומיץ'. סנטר ארוך אבל לא מאסיבי. למרות שיכול להיות שפסקוואל ישלוף מהנפטלין את פלייס לתת דקות על סופו.
אשכרה שבוע שעבר שדדו את טיוס..חסימה ואז אלי אופ דאנק נגד פאו'..קשה לשכוח דבר כזה!! הפייר פלי באמת משמעותי..ואני מניח שלשחקנים יש עדייןם שאיפות להגיע רחוק..NBA וכאלה,אז הם לא ישר ילכו ליפניות וכדו'...חבל על בובי בראון באמת.
78-60 זה מה שקבוצה בינונית פלוס עשתה נגד פנר...אבל אנחנו מכבי