המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:ג'ו נראה טוב, קלע, לקח ריבאונדים, שיביא את זה בחמישי.
הייתי מעדיף שחקן עם קליעה מבחוץ, כי כבר יש לנו מספיק שחקנים שיודעים לעשות אליי-הופ
felix_r כתב:rc4991 כתב:יואו איך מזרחי הורג אותי עם הרצינות הזאת
טוב שלא הפך את נהריה לאולקר
אתה צריך להבין, שככה זה עם אנשים זקנים. גם אבא שלי, שמספר לי משהו, הוא תמיד מדבר לאט-לאט, מפורט מאוד (עם פרטים מיותרים לחלוטין), ועד שהוא מגיע לעיקר, אני כבר עומד להתעלף
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:יואו איך מזרחי הורג אותי עם הרצינות הזאת
אתה צריך להבין, שככה זה עם אנשים זקנים. גם אבא שלי, שמספר לי משהו, הוא תמיד מדבר לאט-לאט, מפורט מאוד (עם פרטים מיותרים לחלוטין), ועד שהוא מגיע לעיקר, אני כבר עומד להתעלף
נראה לי שמעון מדבר ככה מגיל 9
my man כתב:כמה פעמים השנה כבר הגענו ל100?
לוקח את כל הקדנציה של בלאט?
LIAV10 כתב:my man כתב:כמה פעמים השנה כבר הגענו ל100?
לוקח את כל הקדנציה של בלאט?
בעונת פארגו פרקינס כמעט כל משחק ליגה וגם לא מעט ביורוליג.
felix_r כתב:rc4991 כתב:יואו איך מזרחי הורג אותי עם הרצינות הזאת
מכביסט30 כתב:פאק איט שזו רק נהריה, פאק איט שזה רק משחק ראשון שהוא מקבל דקות רציניות - אני לגמרי מתחיל להתאהב באלכסנדר
אתלט, אלגנט, שליטה יפה בתוך הצבע, קליעה מחצי מרחק (היום פחות עבדה לו, אין לי ספק שתעבוד בעתיד).. יש לי הרגשה שהפעם הבאנו סוף סוף שחקן אמיתי ולא עוד נגר בדמות פלאניניץ'/ז'יז'יץ'! מסקרן אותי רצח מה הוא יעשה נגד ברצלונה.. אני מקווה שהוא יתן את אותו אפקט שנותן לינהארט, בעיקר כי כמו לינהארט, קבוצות עוד לא מכירות אותו באמת..
כל כך מפחיד אותי שההתלהבות שלי מוקדמת מדי, ובטוח שעוד נראה משחקים חלשים שלו, אבל אני מרשה לעצמי ״להשתולל״ הפעם, רק כי כמו שכבר כתבתי, עושה רושם שהפדרמנים הביאו פה משהו אחר ומרענן..
Roni1 כתב:מכביסט30 כתב:פאק איט שזו רק נהריה, פאק איט שזה רק משחק ראשון שהוא מקבל דקות רציניות - אני לגמרי מתחיל להתאהב באלכסנדר
אתלט, אלגנט, שליטה יפה בתוך הצבע, קליעה מחצי מרחק (היום פחות עבדה לו, אין לי ספק שתעבוד בעתיד).. יש לי הרגשה שהפעם הבאנו סוף סוף שחקן אמיתי ולא עוד נגר בדמות פלאניניץ'/ז'יז'יץ'! מסקרן אותי רצח מה הוא יעשה נגד ברצלונה.. אני מקווה שהוא יתן את אותו אפקט שנותן לינהארט, בעיקר כי כמו לינהארט, קבוצות עוד לא מכירות אותו באמת..
כל כך מפחיד אותי שההתלהבות שלי מוקדמת מדי, ובטוח שעוד נראה משחקים חלשים שלו, אבל אני מרשה לעצמי ״להשתולל״ הפעם, רק כי כמו שכבר כתבתי, עושה רושם שהפדרמנים הביאו פה משהו אחר ומרענן..
תגיד שהוא חתיך וזהו.
סתם, הוא באמת הרשים היום
Roni1 כתב:מכביסט30 כתב:פאק איט שזו רק נהריה, פאק איט שזה רק משחק ראשון שהוא מקבל דקות רציניות - אני לגמרי מתחיל להתאהב באלכסנדר
תגיד שהוא חתיך וזהו.
my man כתב:אני עם רוי- נראה לי דווקא כפלופ רציני...מקווה שאני אוכל את הכובע..
roy1000 כתב:my man כתב:אני עם רוי- נראה לי דווקא כפלופ רציני...מקווה שאני אוכל את הכובע..
אני ממש לא חושב שהוא פלופ. למעשה, אין לי שום מושג קלוש. רק אמרתי שהמשחק מול נהריה הוא לא מדד לכלום.
גל גל כתב:לדעתי אלכסנדר יקבל איזה חמש דקות אבל כשרנדל לא יהיה על המגרש סמית ישחק בעמדה 4
felix_r כתב:גל גל כתב:לדעתי אלכסנדר יקבל איזה חמש דקות אבל כשרנדל לא יהיה על המגרש סמית ישחק בעמדה 4
הייתי פותח עם אלכסנדר במקום רנדל, כי במשחקים שרנדל נכנס מוקדם לבעית עבירות, מכבי בבעיה רצינית
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, JarJarBinx ו־13 אורחים