המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ברצינות?! אבל את ת'רד הקישואים שלי נעלתם!
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצינות?! אבל את ת'רד הקישואים שלי נעלתם!
הת'רד ההוא נכתב בציניות ולא היו באמת מועמדים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצינות?! אבל את ת'רד הקישואים שלי נעלתם!
הת'רד ההוא נכתב בציניות ולא היו באמת מועמדים
מה? הצענו גם את דאוסן וגם את אדלשטיין וזה היה בשיא הרצינות
גם פירסמו שם על פישר
?how dare you
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצינות?! אבל את ת'רד הקישואים שלי נעלתם!
הקישואים שלי..
תני קצת קרדיט ליוצר! את יכולה לקחת קצת שיעורים פרטיים משלף
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לרשום מה מצב החוזים במכבי? למי נגמר, למי יש עוד בחוזה, למי יש אופציה
למשל אני זוכרת שלטיוס ולאנדסברג נגמר החוזה אבל אין לי מושג מה קורה עם יוגב, סופו, רנדל, סמית' וכו'
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לרשום מה מצב החוזים במכבי? למי נגמר, למי יש עוד בחוזה, למי יש אופציה
למשל אני זוכרת שלטיוס ולאנדסברג נגמר החוזה אבל אין לי מושג מה קורה עם יוגב, סופו, רנדל, סמית' וכו'
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לרשום מה מצב החוזים במכבי? למי נגמר, למי יש עוד בחוזה, למי יש אופציה
יוגב מסיים חוזה, ביחד כם סילבן, טיוס וסמית'. יש למכבי אופציית יציאה מהחוזה של סופו (שהופף להיות די כבד לדעתי) ולרנדל יש חוזה לעוד עונה, למרות שמדברים על לפתוח את החוזה ולהאריך אותו.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לרשום מה מצב החוזים במכבי? למי נגמר, למי יש עוד בחוזה, למי יש אופציה
סמית' גם מסיים חוזה לדעתי ויהיה קשה מאוד לשמור אותו בקבוצה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לרשום מה מצב החוזים במכבי? למי נגמר, למי יש עוד בחוזה, למי יש אופציה
השאלה היא מה סמית' יעדיף - להיות שחקן סופר משמעותי בקבוצה גדולה, בפחות שכר, או להיות אחד מהשניים - שחקן משלים בקבוצה
גדולה עם שכר גבוה, או שחקן מוביל בקבוצה קטנה עם שכר גבוה.
לדעתי הוא תפור בול על מכבי, והוא גם מקבל כסף טוב, אז אין לו שום סיבה אמיתית לעזוב.
מבחינת מכבי, השכר הגבוה שלו עלול להפוך לבעייתי בעודה שנה-שנתיים, בגלל שההטבה עליו תבוטל.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לרשום מה מצב החוזים במכבי? למי נגמר, למי יש עוד בחוזה, למי יש אופציה
השאלה היא מה סמית' יעדיף - להיות שחקן סופר משמעותי בקבוצה גדולה, בפחות שכר, או להיות אחד מהשניים - שחקן משלים בקבוצה
גדולה עם שכר גבוה, או שחקן מוביל בקבוצה קטנה עם שכר גבוה.
לדעתי הוא תפור בול על מכבי, והוא גם מקבל כסף טוב, אז אין לו שום סיבה אמיתית לעזוב.
מבחינת מכבי, השכר הגבוה שלו עלול להפוך לבעייתי בעודה שנה-שנתיים, בגלל שההטבה עליו תבוטל.
אני מאמין שסמית' מעדיף להישאר במכבי, אבל ברגע שתגיע הצעה כספית גדולה (והיא תגיע) לא תהיה לו ברירה והוא ייקח אותה (כמו כל אדם נורמלי שדואג לפרנסה שלו).
כך גם היה עם טייריס רייס. הוא מאוד רצה להמשיך במכבי (כבר רשם את הבן שלו לבית ספר בישראל), אך הכסף הגדול ברוסיה לא השאיר לו יותר מידי ברירות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים