פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מלפפונים חדש חדש

27 ינואר 2015, 02:30

felix_r כתב:
yehooda כתב:מה עם גו'ש סלבי מהרצליה? הוא לא מספיק טוב כמחליף להיינס?
עם 17 נק' ב-30 דק. 51% ל-2, 42% ל-3. וכמעט 2 חטיפות למשחק. לדעתי הוא מספיק טוב.

סלבי? אללה יוסטור!
0 שכל

ואני מעדיף 100% יכולת ו - 0 שכל מאשר 100% שכל ושום יכולת...

27 ינואר 2015, 02:39

yehooda כתב:
felix_r כתב:

סלבי? אללה יוסטור!
0 שכל

קובי פצוע ;)

27 ינואר 2015, 02:45

רציני? סלבי שחקן שכונה.. לא שכונה, רובע.. לא לא רובע - עיר שלמה!
סגנון המשחק שלו לגמרי סטריט בול.. והוא גם אגואיסט לא קטן. השחקן האחרון שארצה שידרוך אצלנו :throwup2

27 ינואר 2015, 09:10

yehooda כתב:
felix_r כתב:

סלבי? אללה יוסטור!
0 שכל

אתה מעדיף סטטיסטיקות , אני בספק אם ראית משחק אחד מלא של כל השחקנים שאתה מעלה פה , ולא רק סרטוני היי לייט ביו טיוב...

28 ינואר 2015, 21:48

מסתבר שמכבי רוצה את מקל! וגודס במסיבת העיתונאים קורא לו ואומר שיש לו בית אצלנו!
אני חושב שמבחינת ישראלים בקבוצה(דרוש נואשות ישראלי נוסף, ומי יודע גם איך פניני יחזור) אז כן אמור להיות לו מקום.

אבל אני ממש לא רואה איך הוא משתלב בקבוצה הזו שההיררכיה בה כבר קיימת. מקל הוא אחד שמחזיק את הכדור אצלו ביד והוא מנהל את ההתקפה. אז לפני חודש וחצי זה היה נראה שזה בדיוק מה שצריך אבל מאז פארגו התעשת והפך לאחד ממנהלי המשחק הטובים ביבשת(כמו שציפינו/צפינו כשהוא רק הגיע) ולקחת לו את הכדור ולהעביר אותו לעמדה 2 זה לא בהכרח מה שמכבי צריכה עכשיו.

מכבי צריכה קלעי(!!), משמע אחד שישים את הכדור בסל. לא יותר מזה. אם יהיה לו גם מוח אז עוד יותר טוב אבל בעיקר מה שחשוב זה נקודות מעמדה 2...

28 ינואר 2015, 21:51

היום גודס קרא למקל?

28 ינואר 2015, 21:52

tzachMTA כתב:היום גודס קרא למקל?

כן!
http://sports.walla.co.il/item/2824335
גודס: "אם גל מקל יחליט לחזור לאירופה, יש לו בית לחזור אליו"

28 ינואר 2015, 21:53

my man כתב:

כן!

נו בטח, חנכו את הדרייב-אין

28 ינואר 2015, 22:00

גל מקל זאת החתמה לטווח ארוך, ולא רק לעונה הקרובה.

28 ינואר 2015, 22:06

my man כתב:מסתבר שמכבי רוצה את מקל! וגודס במסיבת העיתונאים קורא לו ואומר שיש לו בית אצלנו!
אני חושב שמבחינת ישראלים בקבוצה(דרוש נואשות ישראלי נוסף, ומי יודע גם איך פניני יחזור) אז כן אמור להיות לו מקום.

אבל אני ממש לא רואה איך הוא משתלב בקבוצה הזו שההיררכיה בה כבר קיימת. מקל הוא אחד שמחזיק את הכדור אצלו ביד והוא מנהל את ההתקפה. אז לפני חודש וחצי זה היה נראה שזה בדיוק מה שצריך אבל מאז פארגו התעשת והפך לאחד ממנהלי המשחק הטובים ביבשת(כמו שציפינו/צפינו כשהוא רק הגיע) ולקחת לו את הכדור ולהעביר אותו לעמדה 2 זה לא בהכרח מה שמכבי צריכה עכשיו.

מכבי צריכה קלעי(!!), משמע אחד שישים את הכדור בסל. לא יותר מזה. אם יהיה לו גם מוח אז עוד יותר טוב אבל בעיקר מה שחשוב זה נקודות מעמדה 2...

יש בהחלט משהו במה שאתה אומר ועוד יותר כשמכניסים למשוואה את אוחיון שנראה נהדר בתקופה האחרונה, ולא ברור איפה מקל יכול למצוא מקום עם אוחיון ביכולת כזו.

28 ינואר 2015, 22:10

חנו'ש כתב:
my man כתב:מסתבר שמכבי רוצה את מקל! וגודס במסיבת העיתונאים קורא לו ואומר שיש לו בית אצלנו!

יש בהחלט משהו במה שאתה אומר ועוד יותר כשמכניסים למשוואה את אוחיון שנראה נהדר בתקופה האחרונה, ולא ברור איפה מקל יכול למצוא מקום עם אוחיון ביכולת כזו.

זו גם בדיוק הבעיה שתהיה לאדלשטיין בקיץ.(אוחיון "חסך" לו את הבלאגן עם הוירוס בבטן בקיץ האחרון)

28 ינואר 2015, 22:41

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:

כן!

לייק.

במידה והוא יגיע ישחקו קצת עם העמדות, יוגב שיחק כבר במכבי כשתיים, וגם פארגו יזוז לשם מדי פעם.

29 ינואר 2015, 01:02

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:

כן!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול גדול

29 ינואר 2015, 08:19

לא אוהב את הליקוקים האלה למקל
אני אוהב אותו וחושב שהוא יכול לתרום לנו אבל לא צריך להתבזות
מה גם שעכשיו הכי חשוב להביא גארד קלעי ולא עוד רכז

29 ינואר 2015, 12:03

לפי סגל, אליוט ויליאמס על הכוונת במכבי. http://www.israelhayom.co.il/article/253775

29 ינואר 2015, 13:04

ankram כתב:לפי סגל, אליוט ויליאמס על הכוונת במכבי. http://www.israelhayom.co.il/article/253775

אני יכול למות מההתנהלות של מכבי :insist ...אם הוא על הכוונת אז למה לא לזרז עניינים...אפשר להחתים שחקן ופשוט לא לרשום אותו ביורוליג עד השלב הבא..אם החליטו שם שמביאים מישהו אז צריך להחתים כבר עכשיו ולתת לו זמן התאקלמות..אנחנו רואים את זה די בברור עם אלכסנדר הוא נראה בעל פוטנציאל אבל לוקח המון זמן התאקלמות..

אבל כשחושבים על זה גם ככה אף אחד לא באמת יבוא אז סתם הוצאתי עצבים..

29 ינואר 2015, 15:33

מקל?
אתם רוצים עוד כתבות "מקורבים" מ-פיק שהוא בעצמו מסתבר אחד המקורבים?
עוד ציטוטים מחדר ההלבשה?
עוד אחד עם סיכוי טוב שאין לו שום מחוייבות למועדון?
גם גלאדסטון יודע שאין שום כוונה למקל לחזור למכבי,אז למה אנחנו?!

אליוט נשמע מעניין מאוד..אבל עדיין,אני מקווה שהחצים מופנים לעברו בעוד שהכוונת היא על מקאלב.(למרות שלא שמענו שום כיוון בעיניין)

29 ינואר 2015, 15:37

my man כתב:
ankram כתב:לפי סגל, אליוט ויליאמס על הכוונת במכבי. http://www.israelhayom.co.il/article/253775

אני יכול למות מההתנהלות של מכבי :insist ...אם הוא על הכוונת אז למה לא לזרז עניינים...אפשר להחתים שחקן ופשוט לא לרשום אותו ביורוליג עד השלב הבא..אם החליטו שם שמביאים מישהו אז צריך להחתים כבר עכשיו ולתת לו זמן התאקלמות..אנחנו רואים את זה די בברור עם אלכסנדר הוא נראה בעל פוטנציאל אבל לוקח המון זמן התאקלמות..

אבל כשחושבים על זה גם ככה אף אחד לא באמת יבוא אז סתם הוצאתי עצבים..

זה באמת דבילי וברור שכדאי שישתפשפו בליגה אם אפשר עד שיוכלו להירשם גם ליורוליג

03 פברואר 2015, 19:59

נייט וולטרס ישוחרר מניו אורלינס
מה דעתכם עליו?

03 פברואר 2015, 21:33

פינה מקום למקל?!
פרסם תגובה