המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני בטוח שהמצב היה אותו הדבר, והוא ימשיך להיות אותו הדבר גם אם אחמד טיבי יהיה ראש ממשלה. לא אוהבים אותנו, זה לא חדש.
את היחסים עם ארה"ב צריך לתקן, אלא שלדעתי היחסים לא טובים ברמת שני המנהיגים, ולא ברמת המדינות, שהרי שם, כאמור, היה שיתוף הפעולה
הכי גדול שהיה אי פעם בין שתי המדינות.
עובדתית, זה לא היה אותו דבר. חלה התדרדרות מאוד גדולה בדימוי של מדינת ישראל ב- 6 השנים האחרונות. גם ברמת הלא אוהבים אפשר לשלוט ולשפר. אולי לא אוהבים "אותנו", אבל מנהיגי העולם שונאים את ביבי שנאת מוות, כמו שלא שנאו אף ראש ממשלה ישראלי לפניו.
הדרך לשיפור היחסים עם העולם (וארה"ב) עוברת דרך הוצאת הזוג המלכותי ממעון ראש הממשלה.
jol9 כתב:אני אשמח לראות הוכחות לדברים שאתה אומר. גם לזה שיש תהליך הידרדרות וגם לזה שמנהיגי העולם שונאים את ביבי שנאת מוות (סרקוזי
הוא כבר לא מנהיג של שום דבר, ואובאמה הוא עדיין לא "מנהיגי העולם")
rc4991 כתב:אני לא מבין את ההיגיון של דאעש
אז נכון שהמעשים האלה מזעזעים ומפחידים את הכוחות שנלחמים בהם אבל ככל שהם יותר מזוויעים כך הם יותקפו יותר ובעוצמה חזקה יותר
המטרה שלהם היא להיות סלבריטי או להשמיד את העולם? כי את האופציה השניה רצוי לעשות עם כמה שפחות רעש
rc4991 כתב:אני לא מבין את ההיגיון של דאעש
אז נכון שהמעשים האלה מזעזעים ומפחידים את הכוחות שנלחמים בהם אבל ככל שהם יותר מזוויעים כך הם יותקפו יותר ובעוצמה חזקה יותר
המטרה שלהם היא להיות סלבריטי או להשמיד את העולם? כי את האופציה השניה רצוי לעשות עם כמה שפחות רעש
Holiday_Armadillo כתב:הסירטון הזה עלה לפני פחות משעה ותראו כמה אנשים עשו dislike רק בגלל שיש את המילה ''ישראל'' בכותרת
https://www.youtube.com/watch?v=HK2Zqn6SY_0
עולם של זונות
Roni1 כתב:אובמה על הרצח בסופר מרקט: ״קבוצת חבר׳ה שנרצחו באופן רנדומלי״. אח״כ גם דובר הבית הלבן סירב להגיד שזו מתקפה אנטישמית, וגם הג׳ינג׳ית ממחלקת המדינה.
כשזה הפך לסערה בקרב יהודי ארה״ב הם הוציאו הודעות הבהרה בטוויטר. איזה נשיא אדיוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים