23 ספטמבר 2011, 15:36
שחף כתב:תדייק במה שאתה אומר לפני שאתה יוצא בהודעות שאין להן קשר למציאות. ואסקז שיחק בג'ירונה אחרי השנה שבה הוא נבחר בדראפט. מונטניוס נבחר 20 בדראפט חלש מאוד(בשום דראפט אחר מישהו כמו ואליונצ'אס הוא בחירת לוטרי עם כל הכבוד ליכולת שלו ביורובאסקט). לא בטוח שבעוד שנה הוולבס, שיש להם כבר שחקן סופר דומיננטי בעמדה 4, ירצו אותו בסגל.
23 ספטמבר 2011, 15:39
23 ספטמבר 2011, 15:42
23 ספטמבר 2011, 15:46
23 ספטמבר 2011, 18:33
שחף כתב:כמדומני שחקני סיבוב ראשון לא חתמו על החוזים שלהם. לקבוצה אין מחוייבות להציע לו חוזה אחרי העונה הראשונה.
23 ספטמבר 2011, 21:01
24 ספטמבר 2011, 06:47
Euro_Basket כתב:פרטיזן הפסידה לססארי בטורניר קליארי 81-76.
ראדוליצה נמצא בכושר טוב וסיים כקלע המוביל עם 26.
במשחק המקביל בטורניר, סיינה גברה על אולימפיאקוס 75-79.
מקאלב (16) ואנדרסן (11) הובילו את רשימת הקלעים של המנצחים.
אצל היוונים בלטו היינס עם 22 וגצביצ'וס עם 14.
24 ספטמבר 2011, 07:01
jol9 כתב:Euro_Basket כתב:פרטיזן הפסידה לססארי בטורניר קליארי 81-76.
ראדוליצה נמצא בכושר טוב וסיים כקלע המוביל עם 26.
במשחק המקביל בטורניר, סיינה גברה על אולימפיאקוס 75-79.
מקאלב (16) ואנדרסן (11) הובילו את רשימת הקלעים של המנצחים.
אצל היוונים בלטו היינס עם 22 וגצביצ'וס עם 14.
יש לי תחושה שמקאלב יגיע לסוף העונה עם הלשון בחוץ. הוא לא ממש נח הקיץ, עבר פציעה וכו'.
מקווה בשבילו שאני טועה.
24 ספטמבר 2011, 14:21
24 ספטמבר 2011, 14:24
24 ספטמבר 2011, 14:40
24 ספטמבר 2011, 14:43
שמואל1 כתב:שאראס חתם בפאנאתיניקוס. זאת התשובה לכל אלו שהספידו אותו כאן. שאראס הציג באליפות אירופה יכולת מרהיבה שלא מביישת את ימיו הגדולים ביותר וכעת הוא חוזר לקדמת הבמה ובגדול. שחקן עצום שלצערי כנרטה כבר לא נזכה לראות בצהוב.
24 ספטמבר 2011, 15:04
שמואל1 כתב:שאראס חתם בפאנאתיניקוס. זאת התשובה לכל אלו שהספידו אותו כאן. שאראס הציג באליפות אירופה יכולת מרהיבה שלא מביישת את ימיו הגדולים ביותר וכעת הוא חוזר לקדמת הבמה ובגדול. שחקן עצום שלצערי כנרטה כבר לא נזכה לראות בצהוב.
.
24 ספטמבר 2011, 15:37
24 ספטמבר 2011, 15:40
24 ספטמבר 2011, 15:55
6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:שאראס חתם בפאנאתיניקוס. זאת התשובה לכל אלו שהספידו אותו כאן. שאראס הציג באליפות אירופה יכולת מרהיבה שלא מביישת את ימיו הגדולים ביותר וכעת הוא חוזר לקדמת הבמה ובגדול. שחקן עצום שלצערי כנרטה כבר לא נזכה לראות בצהוב.
.
שיש לך את דיאמנטידס וקלאטיס כן זאת החתמה טובה אפילו מעולה לספסל אבל למכבי הוא לא היה יכול להגיע להיות רכז ראשון הוא לא היה עומד ב 80 משחקים וכמו שאמרו פה כבר שנתיים הוא לא פוגע ביורוליג.
אתה מתאר לך את שאראס בגילו מוביל השנה את מכבי עוד שיש לך את פאפא בקבוצה ?
24 ספטמבר 2011, 15:58
שמואל1 כתב:6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:שאראס חתם בפאנאתיניקוס. זאת התשובה לכל אלו שהספידו אותו כאן. שאראס הציג באליפות אירופה יכולת מרהיבה שלא מביישת את ימיו הגדולים ביותר וכעת הוא חוזר לקדמת הבמה ובגדול. שחקן עצום שלצערי כנרטה כבר לא נזכה לראות בצהוב.
.
שיש לך את דיאמנטידס וקלאטיס כן זאת החתמה טובה אפילו מעולה לספסל אבל למכבי הוא לא היה יכול להגיע להיות רכז ראשון הוא לא היה עומד ב 80 משחקים וכמו שאמרו פה כבר שנתיים הוא לא פוגע ביורוליג.
מי אמר כרכז ראשון? יש לך את פארמר ופאפאלוקאס. בדיוק מהסיבה הזאת, היה מתאים להביא את שאראס. פאפאלוקאס ושאראס ביחד, בטח עם שחקן פנטסטי כמו פארמר לצידם, היה יכול להיות שילוב קטלני.
24 ספטמבר 2011, 16:09
6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:שאראס חתם בפאנאתיניקוס. זאת התשובה לכל אלו שהספידו אותו כאן. שאראס הציג באליפות אירופה יכולת מרהיבה שלא מביישת את ימיו הגדולים ביותר וכעת הוא חוזר לקדמת הבמה ובגדול. שחקן עצום שלצערי כנרטה כבר לא נזכה לראות בצהוב.
.
מי אמר כרכז ראשון? יש לך את פארמר ופאפאלוקאס. בדיוק מהסיבה הזאת, היה מתאים להביא את שאראס. פאפאלוקאס ושאראס ביחד, בטח עם שחקן פנטסטי כמו פארמר לצידם, היה יכול להיות שילוב קטלני.
פארמר כרכז ראשון לכל העונה אני מוכן לקבל את שאראס אבל לך תדע מתי השביתה תיגמר בגלל זה אני אומר שזה סיכון גדול שאתה יכול להיתקע עם שאראס כרכז ראשון ושפארמר ילך אז מה תעשה ?
24 ספטמבר 2011, 16:17
שמואל1 כתב:6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:6 לב צהוב כתב:שמואל1 כתב:שאראס חתם בפאנאתיניקוס. זאת התשובה לכל אלו שהספידו אותו כאן. שאראס הציג באליפות אירופה יכולת מרהיבה שלא מביישת את ימיו הגדולים ביותר וכעת הוא חוזר לקדמת הבמה ובגדול. שחקן עצום שלצערי כנרטה כבר לא נזכה לראות בצהוב.
.
פארמר כרכז ראשון לכל העונה אני מוכן לקבל את שאראס אבל לך תדע מתי השביתה תיגמר בגלל זה אני אומר שזה סיכון גדול שאתה יכול להיתקע עם שאראס כרכז ראשון ושפארמר ילך אז מה תעשה ?
כרגע השביתה רחוקה מאוד להיגמר ורוב הסיכויים שליגת הNBA בכלל לא תפתח בעונה הזאת. בכל אופן, שפארמר ילך, ילכו אותו עוד שחקני NBA רבים שהגיעו לאירופה ויהיו שינויים רבים ומעברים של שחקנים באירופה. אני מאמין שמכבי תמצא שחקן איכותי אם וזה יקרה.
24 ספטמבר 2011, 16:28