Re: יורוליג: מכבי נגד גלאטסראיי - חמישי 19:45 ערוץ 10
06 פברואר 2015, 15:01
גלא יכולים לערער על המשחק. לא ייצא להם מזה כלום. במבט ראשון זו אכן נראית חסימה לא חוקית, אבל ראיתי את המהלך 20 פעם בהילוך איטי וחד משמעית החסימה חוקית. טיוס חסם את הכדור בדיוק בשיא הגובה, וזה תקין לפי חוקת הכדורסל.
06 פברואר 2015, 15:01
שנה שעברה בניצחון נגד גאלא דיוויד אמר שזה הרגע בעונה שהוא הרגיש שאפשר להגיע רחוק , אותו דבר אני מרגיש לגבי המשחק הזה . במשחק הזה ראינו שלקבוצה הזאת יש אופי של אלופים וזה בדיוק הנצחונות שמשיגים כשלא משחקים הכי טוב.
06 פברואר 2015, 15:06
דווקא אני ישר ראיתי (עוד לפני ההילוך החוזר) , שהחסימה היא לא חוקית. אז מה? זה ממש לא משנה אם החסימה היא חוקית או לא. זה ידוע, שהשופטים משתדלים לא לשרוק שריקות מכריעות בשניות האחרונות, ומשאירים את הבמה לשחקנים. זאת הסיבה שבזריקה האחרונה תמיד עדיף לזרוק מבחוץ, מאשר ללכת לסל, כי הסיכוי שתקבל שריקה, הוא נמוך מאוד.
06 פברואר 2015, 15:08
שמואל1 כתב:גלא יכולים לערער על המשחק. לא ייצא להם מזה כלום. במבט ראשון זו אכן נראית חסימה לא חוקית, אבל ראיתי את המהלך 20 פעם בהילוך איטי וחד משמעית החסימה חוקית. טיוס חסם את הכדור בדיוק בשיא הגובה, וזה תקין לפי חוקת הכדורסל.
אני הייתי בטוח במיליון אחוז שזה לא היה חוקי אבל גם אחרי שראיתי את זה שוב ושוב ושוב זה בהחלט נראה חוקי...זה בדיוק אבל בדיוק שיא הגובה-מדהים!
06 פברואר 2015, 15:08
felix_r כתב:דווקא אני ישר ראיתי (עוד לפני ההילוך החוזר) , שהחסימה היא לא חוקית. אז מה? זה ממש לא משנה אם החסימה היא חוקית או לא. זה ידוע, שהשופטים משתדלים לא לשרוק שריקות מכריעות בשניות האחרונות, ומשאירים את הבמה לשחקנים. זאת הסיבה שבזריקה האחרונה תמיד עדיף לזרוק מבחוץ, מאשר ללכת לסל, כי הסיכוי שתקבל שריקה, הוא נמוך מאוד.
השופטים היו צריכים להסתכל בהילוך החוזר ולקבל החלטה. זה היה הדבר הנכון ביותר לעשות. הרי ברור שהחסימה הזאת היא מאוד גבולית. בכל מקרה, אני מאמין שגם אם הם היו מסתכלים בריפליי, השופטים לא היו משנים את ההחלטה כי בהילוך מאוד איטי רואים בבירור שהחסימה נעשית בדיוק בשיא הגובה. לטורקים אין עילה לערעור.
06 פברואר 2015, 16:03
הזוי שמועדון מתנהג ככה, ועוד מועדון שלא מזמן האוהדים שלו רצחו אוהד של יריבה. גם בחשבון הרשמי של הכדורגל עם כמעט 5 מיליון עוקבים הם מתסיסים. חולי נפש ברברים, ברצח הבא של שופט או אוהד ההנהלה ומנהלי החשבונות בטוויטר שלהם יהיו אשמים.
06 פברואר 2015, 16:29
שמואל1 כתב:גלאטסראיי תדרוש משחק חוזר, עתמאן: "נשדדנו, בושה ליורוליג" הטורקים זועמים מהתעלמות השופטים מחסימה בלתי חוקית שאלכס טיוס ביצע בשניות הסיום באיסטנבול. המאמן התעמת עם השופט ותקף: "להשעות אותו מיידית". בטוויטר הרשמי צייצו: "סקנדל ענק"
אז בגלל שהטורקים מממנים את היורוליג אז צריך לתת להם שריקות וכבוד?!?!! שיתביישו. האנטישמיות חוגגת ואירופה כרגיל תשתוק ותעלים. השיפוט היה נגדנו כל המשחק!!! שקרים שרק שונאי ישראל יכולים לשקר. ויאמינו להם.
06 פברואר 2015, 16:45
אני בהלם מכל זה... מי שראה את המשחק אתמול, ראה איך מקפחים את מכבי כמעט לכל אורך המשחק, ובייחוד בסוף המשחק. כל מיני שריקות לא קשורות, כמו תוקף (לא זוכר של מי) שלא היה, הב"ס של פארגו שלא היתה, כמעט שום פאול של רנדל לא היה. להיינס הדביקו עבירה כשהוא בכלל לא נגע בשחקן עליו שמר... וכל זה רק במהלך המשחק.
בסוף המשחק, בכלל היה רצף של שריקות הזויות לטובתם. אז על גואל טנדינג אחד, היה או לא היה, הם מחליטים שהם נשדדו? באמת? בין אם זאת שריקה מוטעת או לא, היא היתה לחלוטין החלטה סבירה. מעצבנת לצד המפסיד, אבל סבירה.
עאלק ערעור על תוצאת המשחק - מוזר שהם לא עירערו על כל השריקות המומצאות שהחזירו אותם למשחק.
06 פברואר 2015, 17:45
זה מרתיח אותי איך התשקורת בישראל ממשיכים עם הרמזים שלמוניקה בעד מכבי או שיש שופטים כאלו ואחרים בעד מכבי וסוחפים את הצופים אחרייהם..חוסר מקצועיות מגעיל.ומה עם השיפוט לטובת מגדל???למה על זה לא אומרים כלום??? התעלמו פשוט מהשיפוט לרעת מכבי בזמן המשחק ובסוף הבליחו הערוץ הספורט איזה מילה על המקרה האחרון.מגעיללל.
06 פברואר 2015, 22:56
השיפוט אתמול היה מהביתיים שראיתי, אבל אני מבין את הטורקים כי הוא גם היה לא טוב. קל להתעלם מהעובדה שהוציאו לקבוצה היריבה שלושה שחקנים בחמש עבירות, ושהלכת כפול ממנה אל הקו, אבל מזה שלא נשרק פאול מתקיף ברגע קריטי, זה קשה. זה קרה לי לא פעם כקהל ביד-אליהו.
עם זאת, מה שאני לא יכול להבין זה את האלימות. לזרוק בקבוקים ושאר מני חפצים זה פשוט לא מקובל עלי, ולא צריך להיות מקובל על אף אחד אחר. הגיע הזמן שגם באירופה יתחילו להגיב בחומרה להתבהמות של קהל.
08 פברואר 2015, 02:42
felix_r כתב:היורוליג הוא כל כך מצחיק לפעמים! הם בחרו בבלוק המריבה של טיוס ל ""Block of the night""
ועכשיו הבלוק לא מופיע ביוטיוב והסרטון הפך ללא רשום.בכלל עושים שמה לינץ' עם סירטונים של כל מיני טעויות שיפוט כאלו ואחרות. הם יודעים שהם יצאו מורווחים מזה שהם לא ישתקו.