07 פברואר 2015, 11:54
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.
נכון, אבל אתה יש לך באמת טיעון רציני בעד החתמה של שחקן, לקבוצה שמשחקת מצויין גם ככה?
הטיעון היחידי שיש לי זה שחסר עוד גארד איכותי אחד בקו האחורי. היינס לא מספק את הסחורה ביורוליג. הכל נופל על פארגו התקפית ועל אוחיון הגנתית. פרמאר יוכל להוסיף נופך שאין לאוחיון ושאין לפארגו. תמיד טוב שיש עוד גארד איכותי שחולק את הנטל.
07 פברואר 2015, 12:02
jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.
נכון, אבל אתה יש לך באמת טיעון רציני בעד החתמה של שחקן, לקבוצה שמשחקת מצויין גם ככה?
הטיעון היחידי שיש לי זה שחסר עוד גארד איכותי אחד בקו האחורי. היינס לא מספק את הסחורה ביורוליג. הכל נופל על פארגו התקפית ועל אוחיון הגנתית. פרמאר יוכל להוסיף נופך שאין לאוחיון ושאין לפארגו. תמיד טוב שיש עוד גארד איכותי שחולק את הנטל.
זה טיעון טוב אבל הוא סובייקטיבי. אני מניח שאם תבוא לשמעון, הוא יגיד לך - מה אתה רוצה? תראה איפה אנחנו נמצאים... למה צריך עכשיו להוציא איזה
500-600 אלף דולר (פארמר ישראלי עם מיסוי כפול)?
אצל מכבי תמיד מבחן התוצאה הוא החשוב, וכל עוד התוצאות טובות,להערכתי, כלום לא ישתנה
07 פברואר 2015, 13:16
07 פברואר 2015, 13:18
החציל האצטקי כתב:פארמר חתם שם רשמית.
יהיה מאוד רלוונטי לעונה הבאה.
07 פברואר 2015, 13:21
החציל האצטקי כתב:להערכתי מקל יחתום עד אמצע שבוע הבא.
יבוא ממקום הרבה יותר נמוך, אבל יכול לעזור המון בסקנד יוניט.
07 פברואר 2015, 13:33
07 פברואר 2015, 13:38
MTA2311 כתב:לא חושב שמקל זה מה שאנחנו צריכים.
חסר גארד יותר סקורר בהווייתו.
07 פברואר 2015, 13:52
07 פברואר 2015, 14:45
felix_r כתב:הבעיה עם מקל, שאם יגיע, הוא יגיע במצב רוח ירוד, כי חלום ה NBA שלו נגוז
07 פברואר 2015, 14:48
07 פברואר 2015, 15:05
07 פברואר 2015, 15:34
שמואל1 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי להחתמת פרמאר, שעל פי השמועות כבר בדרכו לטורקיה לחתום שם על חוזה.
זה טיעון טוב אבל הוא סובייקטיבי. אני מניח שאם תבוא לשמעון, הוא יגיד לך - מה אתה רוצה? תראה איפה אנחנו נמצאים... למה צריך עכשיו להוציא איזה
500-600 אלף דולר (פארמר ישראלי עם מיסוי כפול)?
אצל מכבי תמיד מבחן התוצאה הוא החשוב, וכל עוד התוצאות טובות,להערכתי, כלום לא ישתנה
כי זאת מחשבה של קבוצה שרוצה ללכת רחוק.
הרי ברור לכולם שיש בעיה בקו האחורי. זה לא סוד שהיינס לא מתפקד, כולם רואים את זה.
פארמר לא רק ישדרג משמעותית את הכדורסל של מכבי, הוא גם הצהרת כוונות לכל היריבות בדרך אל התואר.
זה עניין של זמן עד שפארגו יקרוס תחת הנטל. מקווה שזה לא יקרה אבל כרגע זה נראה בלתי נמנע.
07 פברואר 2015, 15:35
or163 כתב:חתם שם עד לסוף העונה, מעניין כמה כסף הוא ירוויח שם.
07 פברואר 2015, 15:51
07 פברואר 2015, 15:55
07 פברואר 2015, 15:57
yzafrir כתב:כנראה שלעונה הזאת זה באמת אבוד , אבל אני לא מאמין שמישהו פה היה מתנגד לראות פה רבעיית גארדים שבנויה מפארגו , פארמר , מקל ויוגב . שנה הבאה בשמחה....
07 פברואר 2015, 16:44
07 פברואר 2015, 17:08
שמואל1 כתב:ומרקיז היינס לא גורע? מכבי מצליחה למרות היינס, שרק גורם לנזק. אני לא רואה איך החלפתו בשחקן מצויין כמו פארמר, הייתה פוגעת בקבוצה.
מסכים שאת השינויים היה צריך לעשות כבר מזמן, אבל זה לא קרה. וכשיש לך ביד שחקן כמו פארמר, לא חושבים פעמיים.
אני חושב שמכבי לא הביאה אותו בגלל גל מקל. בימים הקרובים נהיה חכמים יותר.
07 פברואר 2015, 17:15
07 פברואר 2015, 17:40
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ומרקיז היינס לא גורע? מכבי מצליחה למרות היינס, שרק גורם לנזק. אני לא רואה איך החלפתו בשחקן מצויין כמו פארמר, הייתה פוגעת בקבוצה.
מסכים שאת השינויים היה צריך לעשות כבר מזמן, אבל זה לא קרה. וכשיש לך ביד שחקן כמו פארמר, לא חושבים פעמיים.
אני חושב שמכבי לא הביאה אותו בגלל גל מקל. בימים הקרובים נהיה חכמים יותר.
כשיש לך ביד, אז לא חושבים פעמיים... כנראה שאחד הצדדים במשוואה הזאת לא התקיים...
מרקיז היינס כנראה לא כזה גורע, כי הקבוצה ניצחה העונה יותר קבוצות ספרדיות ממה שניצחנו במשך 4 שנים עם דייויד בלאט...