Holiday_Armadillo כתב:אליהו עם שלשה!!!
אם מישהו יגיד לי שסוף העולם לא קרוב אני לא אאמין לו...לא אחרי זה
חחחחחחחח, תיקנו את זה, הוא קלע 2..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אליהו עם שלשה!!!
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אליהו עם שלשה!!!
חחחחחחחח, תיקנו את זה, הוא קלע 2..
אם מישהו תוהה לעצמו למה סופו לא משחק, הסנטר מתחתן בתחילת השבוע הקרוב ביוון עם בחירת ליבו ושוחרר מן המשחק. קולולולו!!!
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מסוגל להסביר לי למה לבורשטיין יש מדד 4- והוא מקבל קרדיט הרבה יותר גדול משייר? מה? למה? מה העניין הזה? גם בנבחרת וגם במכבי!
ומישהו מסוגל להסביר לי למה לאליהו יש 0 ריבאונדים כשהוא שיחק 20 דקות ואנחנו לקראת סוף המשחק?
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מסוגל להסביר לי למה לבורשטיין יש מדד 4- והוא מקבל קרדיט הרבה יותר גדול משייר? מה? למה? מה העניין הזה? גם בנבחרת וגם במכבי!
ומישהו מסוגל להסביר לי למה לאליהו יש 0 ריבאונדים כשהוא שיחק 20 דקות ואנחנו לקראת סוף המשחק?
itay92 כתב:שמתם לב שליאור אפילו לא קטף ריבאונד אחד?
עוד נתון מדאיג זה כמות האיבודים,יותר מידי מצד הגארדים, ומצד ליאור ומצ'באן.
itai7 כתב:מכבי מנצחת 86-62
ליאור עם 20 נק' ו5 חטיפות, מאצב'ן עם מחצת שניה מעולה עם 16 נק' ו4 רב', פארמר עם 15 ו6 אס'
Euro_Basket כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו מסוגל להסביר לי למה לבורשטיין יש מדד 4- והוא מקבל קרדיט הרבה יותר גדול משייר? מה? למה? מה העניין הזה? גם בנבחרת וגם במכבי!
ומישהו מוכן להסביר מה בורשטיין בכלל עושה במכבי כשיש ישראלים יותר טובים ממנו מחוץ לקבוצה?
טיקי חוזר כתב:בורשטיין לא רוצה לחזור לקבוצת ילדותו ? הרצליה בני השרון ? נפצע להן בן רייס ואין להם מסםיק ישראלים ... אני די רציני ..........
טיקי חוזר כתב:יש איבודים כמריצים הרכבים .......זה משחק אימון למי שלא זוכר . מצבאן כולו יומיים עם החברה ....
טיקי חוזר כתב:יש כאן שתמיד בלחץ באמת ....
נו ,מתי כבר נראה את החברה ? סופ"ש הבא , לא ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים