המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אמרת את זה על צדביטה וגם על אלבה ובטח על עוד שאני לא זוכר...
my man כתב:אילת לא הגיעה למשחק בכלל. עכשיו הגיעה ההתפרקות הטוטאלית!
מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:אני לא יודע מה את מתלהבים מירושלים. אליהו והלפרין משחקים לא רע, אבל כל השאר ממש לא מרשימים. מכבי מפרקת אותם בגמר.
תקשיב, אתה נאחס רציני..
אני מנסה כל כך קשה להנמיך ציפיות ואז אתה בא והורס הכל..
מכבי לא מפרקת כלום בתקופה האחרונה. למה אתה חושב שזה יקרה הפעם? ועוד בגמר ונגד רוב מוחלט של אדום ביציעים?
השחצנות הזאת מיותרת וללא שום ביסוס..
felix_r כתב:my man כתב:אילת לא הגיעה למשחק בכלל. עכשיו הגיעה ההתפרקות הטוטאלית!
קשה לא להתפרק עם השופטים נותנים לירושלים למשוך חופשי בידיים של שחקני אילת, ובצד השני שורקים כל נגיעה של שחקני אילת.
עכשיו היה "פאול" של אפיק ניסים. בר טימור רץ למתפרצת אפיק ניסים זז אחורה עם ידים צמודות לגוף, ובכל זאת השופטים שרקו לו פאול! זה לא יאמן.
שמואל1 כתב:מכבי של השנה צריכה לחשוש מכל קבוצה, כפי שנוכחנו לדעת רק ביום חמישי האחרון ובלא מעט משחקים עלובים בתחילת העונה.
אסור לזלזל באף יריבה- וירושלים לא חלשה כמו שאתה מצייר אותה. הם עושים יופי של משחק היום ובכלל בתקופה האחרונה הם השתפרו.
my man כתב:אביהוא כתב:מגדל משחקת נחמד.
מצחיק לחשוב שאנשים עוד מאמינים שערוץ הספורט זה ערוץ של מכבי,בעוד שזה בסך הכל ערוץ שרוצה רייטינג ומה שמעניין אותם זה הצמדות למניה הבטוחה או העולה פלוס אינטרסים למינהם.
"וטוב מאוד שאין מעודדות"..מה זה אמור להביע?
קודם כל- רקאנטי שהוא מבעלי מכבי הוא גם מבעלי הערוץ...
דבר שני לגבי המעודדות, לדעתי זה שיש מעודדות עדיין בעולם זו בושה ופגיעה בנשים ברחבי העולם!
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אילת לא הגיעה למשחק בכלל. עכשיו הגיעה ההתפרקות הטוטאלית!
קשה לא להתפרק עם השופטים נותנים לירושלים למשוך חופשי בידיים של שחקני אילת, ובצד השני שורקים כל נגיעה של שחקני אילת.
עכשיו היה "פאול" של אפיק ניסים. בר טימור רץ למתפרצת אפיק ניסים זז אחורה עם ידים צמודות לגוף, ובכל זאת השופטים שרקו לו פאול! זה לא יאמן.
שמע, בסופו של דבר גם אני וגם אתה יודעים שלאיגוד הכדורל היתה מטרה אחת הערב שהיא: מגדל בגמר!
אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:מגדל משחקת נחמד.
מצחיק לחשוב שאנשים עוד מאמינים שערוץ הספורט זה ערוץ של מכבי,בעוד שזה בסך הכל ערוץ שרוצה רייטינג ומה שמעניין אותם זה הצמדות למניה הבטוחה או העולה פלוס אינטרסים למינהם.
"וטוב מאוד שאין מעודדות"..מה זה אמור להביע?
קודם כל- רקאנטי שהוא מבעלי מכבי הוא גם מבעלי הערוץ...
דבר שני לגבי המעודדות, לדעתי זה שיש מעודדות עדיין בעולם זו בושה ופגיעה בנשים ברחבי העולם!
1)נו ו...
2)למה פגיעה בנשים?..זה בידור שכולם נהנים מימנו.
felix_r כתב:מסכן ניב ברקוביץ' . כל פעם הולך לסל, מקבל 2-3 פיצוצים, ומסתכל בתדהמה על השופטים שמפנים את הראש לצד השני ...
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:אני לא יודע מה את מתלהבים מירושלים. אליהו והלפרין משחקים לא רע, אבל כל השאר ממש לא מרשימים. מכבי מפרקת אותם בגמר.
תקשיב, אתה נאחס רציני..
אני מנסה כל כך קשה להנמיך ציפיות ואז אתה בא והורס הכל..
מכבי לא מפרקת כלום בתקופה האחרונה. למה אתה חושב שזה יקרה הפעם? ועוד בגמר ונגד רוב מוחלט של אדום ביציעים?
השחצנות הזאת מיותרת וללא שום ביסוס..
אין דבר כזה נאחס... ואני לא מוכן להוריד ציפיות במשחק מול ירושלים.
מתי פירקנו אותם בהיכל? לפני חודש? חלאס, מכבי קבוצה הרבה יותר טובה.
בספורט הכל יכול לקרות, אבל אני לא חושב שלירושלים יש כלים לעשות משהו בלי קיצ'ן.
roy1000 כתב:felix_r כתב:מסכן ניב ברקוביץ' . כל פעם הולך לסל, מקבל 2-3 פיצוצים, ומסתכל בתדהמה על השופטים שמפנים את הראש לצד השני ...
פליקס, המשחק נגמר 30 הפרש ואתה מתעסק עם השופטים? אילת היו אפסים היום. זה כל הסיפור.
felix_r כתב:אני מצפה שהשופטים ישרקו בצורה אובייקטיבית ללא קשר לתוצאה ולזהות הקבוצות.
אילת לא פתחה טוב, נכון, אבל כשהשופטים ראו את אילת חוזרת למשחק ברבע השני, הם קודם כל הוציאו את כליף וואייט בעבירות שלא היו, ואז ברבע השלישי נתנו לירושלים יד חופשית להרביץ בהגנה מה שהוביל לריצה של 15-0 וגמר את המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים