שמואל1 כתב:אור לאומי ובן אלטיט ממכבי ר"ג, יירשמו הערב למשחק נגד אשדוד.
מה? איך בן אלטיט והוא חתום בר"ג ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אור לאומי ובן אלטיט ממכבי ר"ג, יירשמו הערב למשחק נגד אשדוד.
אביהוא כתב:שמואל1 כתב:אור לאומי ובן אלטיט ממכבי ר"ג, יירשמו הערב למשחק נגד אשדוד.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
עד כמה שאני מסכימה שאסור לסחוט את השחקנים, בואו נגיד את האמת - מכבי לא בונה על הררי לעתיד
אני מניחה ששארית הקריירה שלו תהיה בקצה הספסל של קבוצת ליגת על או שחקן רוטציה בליגה הלאומית
זו בדיוק הסיבה שאני לא מבין מה הולך עם אלטיט הוא החליט שהוא מוותר על הכרטיס הכפול ומשחק רק בלאומית...יש לו פוטנציאל אדיר למה לא לתת לו הזדמנות??
my man כתב:אביהוא כתב:שמואל1 כתב:אור לאומי ובן אלטיט ממכבי ר"ג, יירשמו הערב למשחק נגד אשדוד.
כנראה שהם קראו את התגובה שלי והחליטו שאני צודק
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני אחזור על זה שוב: 40 דקות להררי . הליגה הזאת לא מעניינת אף אחד ויש לנו פאקינג ארבעה משחקים הבדל ממקום שני. שהילד יקבל קצת ניסיון במשחקים אמיתיים
עד כמה שאני מסכימה שאסור לסחוט את השחקנים, בואו נגיד את האמת - מכבי לא בונה על הררי לעתיד
אני מניחה ששארית הקריירה שלו תהיה בקצה הספסל של קבוצת ליגת על או שחקן רוטציה בליגה הלאומית
זו בדיוק הסיבה שאני לא מבין מה הולך עם אלטיט הוא החליט שהוא מוותר על הכרטיס הכפול ומשחק רק בלאומית...יש לו פוטנציאל אדיר למה לא לתת לו הזדמנות??
בתוך כך, ל-ONE נודע כי הסנטר הישראלי בן אלטיט סיים את דרכו בקבוצה ומעתה ואילך ישחק בעירוני רמת גן,
זאת בהנחה שלא יצטרף לקבוצה אחרת בליגת העל. לאלטיט חוזה במכבי לעונה הבאה,
אולם השחקן עצמו הבהיר בפני מקורביו ואנשי המועדון כי הוא מעוניין להתפתח ולצבור דקות משחק וכי ככל הנראה, לא ישוב למכבי בתקופה הקרובה.
my man כתב:אגב המשחק משודר בספורט 5 חבל שלא הוסיפו את זה בכותרת...
אהמ...שמואל..אהמ...
שמואל1 כתב:my man כתב:אגב המשחק משודר בספורט 5 חבל שלא הוסיפו את זה בכותרת...
אהמ...שמואל..אהמ...
בוצע
חנו'ש כתב:פתאום חשבתי על משהו.
יש מצב שאבי בן שימול הוא בעצם השחקן היחידי שהיה בסגל מכבי בעונת 2004 שעדיין משחק כדורסל??
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:פתאום חשבתי על משהו.
יש מצב שאבי בן שימול הוא בעצם השחקן היחידי שהיה בסגל מכבי בעונת 2004 שעדיין משחק כדורסל??
יותם
rc4991 כתב:אני בספק אם המשחק הזה יקבל יותר מרבע שעה זמן מסך
my man כתב:הדפקט הוא שהPBP של המנהלת לא עובד...
my man כתב:rc4991 כתב:אני בספק אם המשחק הזה יקבל יותר מרבע שעה זמן מסך
ברור שלא..והסיבה כי ערוץ הספור הם חבורה של קקות.
פיצלו את ימי המשחקים ל3(!!!) אבל במוצש ובראשון יש רק משחק אחד ובשני יש 4 משחקים ששלושה מהם משודרים באותו ערוץ! יש להם איזה 100 ערוצים, שיישרפו!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־29 אורחים