המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:זה לא רציני שנעסוק בשאלה: ''מי השחקן היותר מלוכלך?'' פניני שחקן מלוכלך וזהו. וזה לא גורם לאוהדי מכבי לאהוב אותו פחות.
asafb96 כתב:אורי, שוב, זה לא עניין של "מי המלוכלך ביותר באירופה", זה פשוט "לכלוך" שונה..
הלכלוך של פניני זה טראש טוק, והמכות הקטנות האלה, שזה דבר ליגטימי ביותר בNBA. אולי באירופה זה פחות מקובל, אבל זה לא פסול. אני אומר שהוא לא מלוכלך? ברור שלא, הוא מלוכלך, אבל הדיון פה זה על נבארו ותאודוסיץ', שמקבלים עבירות מהשופטים על פלופים ועל כלום.
בקשר לשאראס, אני לא הסתייגתי, ואני גם לא הייתי מסתייג אם הייתי אוהד צסק"א או בארסה. ומי שאומר אחרת, זה צביעות בעניי. הטענות שלי, אם תחזור לתחילת הדיון, זה לשופטים שאוכלים את זה, ושורקים להם בלי סוף. הרי גם אם אני ואתה היינו במעמד הזה, הייני מנצלים את זה, אבל השופטים לא צריכים לשרוק עבירות על כלום לשחקנים בגלל שהם טובים יותר.
אורי כתב:תאודוסיץ' מלוכלך, אבל פניני לא פחות. יש לו ברפרטואר כל מיני ריבים ומרפקונים לשחקנים יריבים ולא סתם הוא בין השחקנים הידועים באירופה במשחקם המלוכלך. מכל אירופה(להזכירכם אנחנו באירופה לא ב NBA) שומעים טענות נגדו וקריאה לשופטים להרחיק אותו, זה כבר עבר את הגבול הטוב מזמן.
פליקס, נבארו בעיניי עושה בדיוק מה ששאראס עשה - מגזים עם התגובות שלו. לא ראיתי יותר מידי מצבים שהוא קיבל עבירות כשהשחקן היריב ''לא נגע בו בכלל''. זה בד''כ מתחיל ומסתיים עם הטיית הגוף וזריקת הידיים לכל עבר על מנת להדגיש את המגע עם השומר. שניהם פלופרים.
אורי כתב:לא אותו סוג של לכלוך אבל לכלוך.
בעיניי דווקא לעשות הצגות סטייל שאראס ונבארו(ולא אכנס שוב להשוואות שלכם)זה יותר לגיטימי מלתת מרפק לשחקן בזמן שהמשחק נעצר. יש טראק טוק ויש משחק ''מלוכלך אך לגיטימי'', ופניני מזמן עבר את הגבול הזה.
cannon כתב:ארטיום פאראחובסקי (מצטער אם אני מעוות את שמו...) לא ישחק בסוף בקאנטו ויעבור לונציה. קאנטו תחתים במקומו את יקיר הפורום גיורגי שרמדיני.
gurni111 כתב:בולוניה מנסים להחתים את קובי בראיינט ומאנו ג'ינובילי)
הוצע לקובי 4 מיליון לעונה וקובי סירב והציב רף חדש ולא ייאמן, הדרישה שלו: 14 מיליון דולר לעונה.
מאנו אומר שרוב הסיכויים שאם תהיה שביתה ישחק באיטליה שם שיחק לפני הNBA...
הזוי העניין עם קובי:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&Lang=he
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים