אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2011, 11:41

פניני אולי משחק מלוכלך, אבל הוא אפילו לא מתקרב להיות השחקן הכי מלוכלך באירופה. תאודוסיץ' לוקח בגדול.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי » 26 ספטמבר 2011, 11:45

זה לא רציני שנעסוק בשאלה: ''מי השחקן היותר מלוכלך?'' פניני שחקן מלוכלך וזהו. וזה לא גורם לאוהדי מכבי לאהוב אותו פחות.
אורי

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2011, 11:47

אורי כתב:זה לא רציני שנעסוק בשאלה: ''מי השחקן היותר מלוכלך?'' פניני שחקן מלוכלך וזהו. וזה לא גורם לאוהדי מכבי לאהוב אותו פחות.

ולמה שלא נתעסק בשאלה הזאת? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 26 ספטמבר 2011, 12:01

טאודוסיץ לוקח את פניני ב1000 אחוז. לא שלקרסטיץ' חוסר . הדבר המגעיל שהם מתחילים ואז שמקבלים בחזרה מתחילים לבכות לכל העולם ואשתו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 12:05

אורי, שוב, זה לא עניין של "מי המלוכלך ביותר באירופה", זה פשוט "לכלוך" שונה..
הלכלוך של פניני זה טראש טוק, והמכות הקטנות האלה, שזה דבר ליגטימי ביותר בNBA. אולי באירופה זה פחות מקובל, אבל זה לא פסול. אני אומר שהוא לא מלוכלך? ברור שלא, הוא מלוכלך, אבל הדיון פה זה על נבארו ותאודוסיץ', שמקבלים עבירות מהשופטים על פלופים ועל כלום.
בקשר לשאראס, אני לא הסתייגתי, ואני גם לא הייתי מסתייג אם הייתי אוהד צסק"א או בארסה. ומי שאומר אחרת, זה צביעות בעניי. הטענות שלי, אם תחזור לתחילת הדיון, זה לשופטים שאוכלים את זה, ושורקים להם בלי סוף. הרי גם אם אני ואתה היינו במעמד הזה, הייני מנצלים את זה, אבל השופטים לא צריכים לשרוק עבירות על כלום לשחקנים בגלל שהם טובים יותר.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2011, 13:18

asafb96 כתב:אורי, שוב, זה לא עניין של "מי המלוכלך ביותר באירופה", זה פשוט "לכלוך" שונה..
הלכלוך של פניני זה טראש טוק, והמכות הקטנות האלה, שזה דבר ליגטימי ביותר בNBA. אולי באירופה זה פחות מקובל, אבל זה לא פסול. אני אומר שהוא לא מלוכלך? ברור שלא, הוא מלוכלך, אבל הדיון פה זה על נבארו ותאודוסיץ', שמקבלים עבירות מהשופטים על פלופים ועל כלום.
בקשר לשאראס, אני לא הסתייגתי, ואני גם לא הייתי מסתייג אם הייתי אוהד צסק"א או בארסה. ומי שאומר אחרת, זה צביעות בעניי. הטענות שלי, אם תחזור לתחילת הדיון, זה לשופטים שאוכלים את זה, ושורקים להם בלי סוף. הרי גם אם אני ואתה היינו במעמד הזה, הייני מנצלים את זה, אבל השופטים לא צריכים לשרוק עבירות על כלום לשחקנים בגלל שהם טובים יותר.

מסכים איתך מאוד. זה נורא מעצבן לראות איך השופט שורק עבירה לטובת נבארו עוד לפני שהשחקן הספיק לנגוע בו, ואני כן ראיתי מקרים כאלה.

נ.ב. לגבי שאראס. שאראס בסך הכל היה עושה תנועה עם הראש כדי להדגיש לשופט את העבירה שעשו עליו. לא היתי קורא לזה משחק מלוכלך ואפילו לא פלופ. הוא לא היה נותן מכות בביצים לשחקן בזמן הזריקה, כמו שתאודוסיץ' עושה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי » 26 ספטמבר 2011, 13:25

תאודוסיץ' מלוכלך, אבל פניני לא פחות. יש לו ברפרטואר כל מיני ריבים ומרפקונים לשחקנים יריבים ולא סתם הוא בין השחקנים הידועים באירופה במשחקם המלוכלך. מכל אירופה(להזכירכם אנחנו באירופה לא ב NBA) שומעים טענות נגדו וקריאה לשופטים להרחיק אותו, זה כבר עבר את הגבול הטוב מזמן.

פליקס, נבארו בעיניי עושה בדיוק מה ששאראס עשה - מגזים עם התגובות שלו. לא ראיתי יותר מידי מצבים שהוא קיבל עבירות כשהשחקן היריב ''לא נגע בו בכלל''. זה בד''כ מתחיל ומסתיים עם הטיית הגוף וזריקת הידיים לכל עבר על מנת להדגיש את המגע עם השומר. שניהם פלופרים.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 13:30

אורי כתב:תאודוסיץ' מלוכלך, אבל פניני לא פחות. יש לו ברפרטואר כל מיני ריבים ומרפקונים לשחקנים יריבים ולא סתם הוא בין השחקנים הידועים באירופה במשחקם המלוכלך. מכל אירופה(להזכירכם אנחנו באירופה לא ב NBA) שומעים טענות נגדו וקריאה לשופטים להרחיק אותו, זה כבר עבר את הגבול הטוב מזמן.

פליקס, נבארו בעיניי עושה בדיוק מה ששאראס עשה - מגזים עם התגובות שלו. לא ראיתי יותר מידי מצבים שהוא קיבל עבירות כשהשחקן היריב ''לא נגע בו בכלל''. זה בד''כ מתחיל ומסתיים עם הטיית הגוף וזריקת הידיים לכל עבר על מנת להדגיש את המגע עם השומר. שניהם פלופרים.

אבל שוב, למה אתה מכניס את פניני? דובר על הפלופים שהשופטים אוכלים. מה שפניני עושה זה לגיטימי לחלוטין. אולי קצת מלוכלך, אבל זה דברים לגיטימיים בכדורסל. אולי קצת פחות נהוג באירופה, אבל זה לא שהוא מקלל שחקנים ומתחיל מכות כל משחק. כולה טראש טוק וכמה מרפקים בקטנה. זה כדורסל.
שאראס ונבארו לא קשורים. שאראס לא העיף את הראש אחורה כל חדירה. כמו שפליקס כתב, הוא עשה את זה כדי להדגיש את העבירה, אבל הוא עשה את זה שהייתה עליו עבירה. נבארו עושה את זה גם אם השומר שלו 5 מטר לפניו, ועדיין מקבל עבירות. על תאודוסיץ' לא צריך להרחיב...
ואני חוזר, הטענות זה לשופטים ששורקים, ולא לשחקנים שעושים, כי אם אתה הייתה משחק ומקבל את העבירות, הייתה ממשיך עם זה, כמו כל אחד פה. נקודות קלות.. השופטים צריכים להפסיק לאכול את זה, רק ככה השחקנים האלה יפסיקו.
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 26 ספטמבר 2011, 13:44

לא אותו סוג של לכלוך אבל לכלוך.
בעיניי דווקא לעשות הצגות סטייל שאראס ונבארו(ולא אכנס שוב להשוואות שלכם)זה יותר לגיטימי מלתת מרפק לשחקן בזמן שהמשחק נעצר. יש טראק טוק ויש משחק ''מלוכלך אך לגיטימי'', ופניני מזמן עבר את הגבול הזה.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 13:46

אורי כתב:לא אותו סוג של לכלוך אבל לכלוך.
בעיניי דווקא לעשות הצגות סטייל שאראס ונבארו(ולא אכנס שוב להשוואות שלכם)זה יותר לגיטימי מלתת מרפק לשחקן בזמן שהמשחק נעצר. יש טראק טוק ויש משחק ''מלוכלך אך לגיטימי'', ופניני מזמן עבר את הגבול הזה.

זה דעתך, זה לגיטימי ביותר, אבל זה כבר לדיון אחר.
הדיון היה על נבארו, והכנסת פה את פניני, שלא קשור.
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 26 ספטמבר 2011, 13:58

אני לא חושב שאני הכנסתי לפה את פניני. אני שמעתי את השם הזה במהלך הדיון והחלטתי לדבר גם עליו כי בעיניי ליכלוך זה ליכלוך.
אורי

הודעהעל ידי cannon » 26 ספטמבר 2011, 17:00

קאחה לאבוראל החתימה את ג'ואי דורסי וכנראה בזה תמו סופית הסיכויים שהנדריקס או מצ'באן יגיעו לדושקו...
cannon

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 19:03

החתמה יפה לקאחה. ישאר עד סוף העונה
טפיץ' עובר מפנא לסביליה. אנטיץ' באולי'
asafb96

הודעהעל ידי cannon » 27 ספטמבר 2011, 08:35

ארטיום פאראחובסקי (מצטער אם אני מעוות את שמו...) לא ישחק בסוף בקאנטו ויעבור לונציה. קאנטו תחתים במקומו את יקיר הפורום גיורגי שרמדיני.
cannon

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 08:55

cannon כתב:ארטיום פאראחובסקי (מצטער אם אני מעוות את שמו...) לא ישחק בסוף בקאנטו ויעבור לונציה. קאנטו תחתים במקומו את יקיר הפורום גיורגי שרמדיני.

אואה
יפה לקאנטו. רכש מצוין. יש להם סגל נחמד מאוד השנה. הם ובילבאו יוסיפו איכות ליורוליג השנה לדעתי. עונה גדולה הולכת ליהיות :frightened
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 27 ספטמבר 2011, 12:44

אגב, "ידידנו" ג'ף פוט נופה מהקבוצה הפולנית בה חתם...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי misha » 27 ספטמבר 2011, 14:04

שון מאי קרוב לחתום בק.ק זאגרב שנפגוש באדריאטית.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי gurni111 » 27 ספטמבר 2011, 14:35

בולוניה מנסים להחתים את קובי בראיינט ומאנו ג'ינובילי :))
הוצע לקובי 4 מיליון לעונה וקובי סירב והציב רף חדש ולא ייאמן, הדרישה שלו: 14 מיליון דולר לעונה.
מאנו אומר שרוב הסיכויים שאם תהיה שביתה ישחק באיטליה שם שיחק לפני הNBA...
הזוי העניין עם קובי:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&Lang=he
gurni111

הודעהעל ידי itay92 » 27 ספטמבר 2011, 15:02

gurni111 כתב:בולוניה מנסים להחתים את קובי בראיינט ומאנו ג'ינובילי :))
הוצע לקובי 4 מיליון לעונה וקובי סירב והציב רף חדש ולא ייאמן, הדרישה שלו: 14 מיליון דולר לעונה.
מאנו אומר שרוב הסיכויים שאם תהיה שביתה ישחק באיטליה שם שיחק לפני הNBA...
הזוי העניין עם קובי:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&Lang=he

זה רק גורם לי לשנוא אותו עוד יותר
itay92

הודעהעל ידי refael » 27 ספטמבר 2011, 16:42

שאראס רשמית בפאו
עונת פרישה ?
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים