המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איך מונעים משחקן כזה לקחת ריבאונד? הוא לא צריך אפילו לקפוץ בשביל לקחת את הכדור
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך מונעים משחקן כזה לקחת ריבאונד? הוא לא צריך אפילו לקפוץ בשביל לקחת את הכדור
בוקס אווט והרבה רצון. ריבאונד זה לא עניין של גובה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך מונעים משחקן כזה לקחת ריבאונד? הוא לא צריך אפילו לקפוץ בשביל לקחת את הכדור
95% מהריבאונדים שלו בהתקפה היו כשטיוס עשה עליו בוקס אאוט
טיוס תמיד לפניו, הוא פשוט לא יכול להתמודד עם מישהו שגבוה ממנו בשני ראשים
שמואל1 כתב:תאמין לי שאם גודס היה עולה למשחק נגד אשדוד עם בן אלטיט ואור לאומי ומפסיד, אז אף אחד כולל כאן בפורום וביציע לא היה אומר מילה אחת רעה.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך מונעים משחקן כזה לקחת ריבאונד? הוא לא צריך אפילו לקפוץ בשביל לקחת את הכדור
95% מהריבאונדים שלו בהתקפה היו כשטיוס עשה עליו בוקס אאוט
טיוס תמיד לפניו, הוא פשוט לא יכול להתמודד עם מישהו שגבוה ממנו בשני ראשים
אז הוא לא עשה עבודה מספיק טובה.
ריבאונד זה חד משמעית לא עניין של גובה. ברור שזה עוזר, אבל לא דבר העיקרי.
אין שום סיבה שמראינוביץ' יעשה 15 ריבאונדים ב 15 דקות על מכבי. זאת פשוט עבודה גרועה בקרשים.
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אם למישהו היה ספק, מכבי התחילו לשחק כי עד עכשיו הייתי בסלון עם אמא שלי והגבתי דרך הפלאפון
עכשיו אני ליד הטלוויזיה ומגיבה מהמחשב עם ה-PBP פתוח
הסדר חזר
jol9 כתב:שמואל1 כתב:תאמין לי שאם גודס היה עולה למשחק נגד אשדוד עם בן אלטיט ואור לאומי ומפסיד, אז אף אחד כולל כאן בפורום וביציע לא היה אומר מילה אחת רעה.
אני לא בטוח בזה. אתה לא יכול לעלות שחקני נוער לשחק בבוגרים. הם לא שייכים לרמה.
אז או שמכבי יחזיקו על הספסל שלה שחקנים שכן יכולים להתמודד, או שימשיכו לשחוק את השחקנים המרכזיים.
אני זוכר איך פיני דחף את הלפרין להיות שחקן ליגה משמעותי, אבל זה היה כי הוא באמת התאים לרמה, בניגוד לשחקנים שיש לנו עכשיו.
roy1000 כתב:אלכס טיוס עובד על החוזה בריאל.
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אם למישהו היה ספק, מכבי התחילו לשחק כי עד עכשיו הייתי בסלון עם אמא שלי והגבתי דרך הפלאפון
עכשיו אני ליד הטלוויזיה ומגיבה מהמחשב עם ה-PBP פתוח
הסדר חזר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים