המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מכבי משחקת רע בהגנה.
תומאס וסטוראנסקי הם שחקנים מאוד מוגבלים התקפית. אז כשנבארו, דולמן וטומיץ' איתם קשה יותר.
אתה יכול לשמור את השניים הראשונים בלי הרבה קושי, נבארו לטעמי מקבל טיפול מוגזם לגמרי ודולמן וטומיץ' מתקשים מול כדורסל פיזי.
אבל שאתה מתחיל בלהצהיר ברבע ראשון שפתחת טיילת ואפילו לא תפריע בדרך, אז יאללה... ככה רושמים הפסד מביך ועלוב במיוחד.
roy1000 כתב:התגובות פה הזויות. כל כך הרבה דיבורים על מחוייבות ומאמץ ועל גודס וכו' וכו' וכו'. אני היחידי שרואה קבוצה עם נחיתות בכישרון בכל עמדה (פרט לסופו) שהגיע לאולם אולי הכי קשה באירופה (אולם שאף קבוצה עוד לא ניצחה בו העונה)?
אני אמרתי את זה לפני המשחק ואני אומר את זה שוב עכשיו - הסיכויים של מכבי לנצח את המשחק הזה היו אפסיים מראש והם עדיין כאלה. פערי הכישרון בתוספת הביתיות פשוט גדולים מדי בלי קשר למחוייבות ושטויות אחרות. אתם פשוט חיים בסרט.
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:בימים בתיקונם מכבי היתה באה לטרוף משחקים כאלה, לתת את הכל על המגרש, להלחם בהגנה ולהוציא את המיץ.
לא תמיד זה היה עובד ולפעמים זה גם היה נגמר בתבוסה בגלל פערי הרמות, אבל לפחות מכבי היתה נראית כמו קבוצה שרוצה..
היום זה פשוט לא קורה. אני לא רואה מלחמה בעיניים של אף אחד מהשחקנים. נראים כבויים.. הגנה מזעזעת..
הקבוצה הזאת שבעה ובכושר נוראי ואנחנו שנייה מהמאני טיים האמיתי. בולשיט.
מה זה "ימים כתיקונם"? מתי בפעם האחרונה ניצחנו בברצלונה? מתי בפעם האחרונה יצאנו מהאולם הזה בלי תבוסה?
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:בימים בתיקונם מכבי היתה באה לטרוף משחקים כאלה, לתת את הכל על המגרש, להלחם בהגנה ולהוציא את המיץ.
לא תמיד זה היה עובד ולפעמים זה גם היה נגמר בתבוסה בגלל פערי הרמות, אבל לפחות מכבי היתה נראית כמו קבוצה שרוצה..
היום זה פשוט לא קורה. אני לא רואה מלחמה בעיניים של אף אחד מהשחקנים. נראים כבויים.. הגנה מזעזעת..
הקבוצה הזאת שבעה ובכושר נוראי ואנחנו שנייה מהמאני טיים האמיתי. בולשיט.
מה זה "ימים כתיקונם"? מתי בפעם האחרונה ניצחנו בברצלונה? מתי בפעם האחרונה יצאנו מהאולם הזה בלי תבוסה?
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי משחקת רע בהגנה.
תומאס וסטוראנסקי הם שחקנים מאוד מוגבלים התקפית. אז כשנבארו, דולמן וטומיץ' איתם קשה יותר.
אתה יכול לשמור את השניים הראשונים בלי הרבה קושי, נבארו לטעמי מקבל טיפול מוגזם לגמרי ודולמן וטומיץ' מתקשים מול כדורסל פיזי.
אבל שאתה מתחיל בלהצהיר ברבע ראשון שפתחת טיילת ואפילו לא תפריע בדרך, אז יאללה... ככה רושמים הפסד מביך ועלוב במיוחד.
אני לא ראיתי שום טיילת. ראיתי את אחת מקבוצות התתקפה הטובות ביבשת מניעה כדור וקולעת כמו שהיא יודעת. קבוצות גדולות בהרבה ממכבי לא הצליחו לעצור את הקבוצה הזו באולם הזה.
חנו'ש כתב:מכבי צריכה ללמוד דבר או שתיים מקבוצות כמו אלבה או הכוכב האדום על איך באים למשחק מסוג זה.
שמואל1 כתב:זה לא נכון, מכבי עשתה משחקים טובים בברצלונה. אם אני לא טועה, בלאט לא היה רחוק מלנצח שם.
אני לא זוכר את מכבי מגיעה למשחק נגד ברצלונה כל כך נרפית ותבוסתנית. איפה המכביזם? איפה המלחמה ללא פשרות? מכבי מזמינה את ברצלונה לפרק אותה ואנחנו בדרך לתבוסה כואבת.
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מכבי צריכה ללמוד דבר או שתיים מקבוצות כמו אלבה או הכוכב האדום על איך באים למשחק מסוג זה.
בפעם האחרונה שבדקתי, לא אלבא ולא הכוכב האדום ניצחו באולם הזה. למעשה, אין ממי ללמוד כי אף קבוצה באירופה לא הצליחה לנצח באולם הזה.
החציל האצטקי כתב:אגב נכות התקפית של סטוראנסקי ותומאס.
ליוגב אוחיון אין מה לחפש ברמה הזאת. פשוט אין.
הקו האחורי של מכבי חייב רענון עצבני.
RonB כתב:כבר מרץ ואני לא מבין למה היינס עדיין בקבוצה
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מכבי צריכה ללמוד דבר או שתיים מקבוצות כמו אלבה או הכוכב האדום על איך באים למשחק מסוג זה.
בפעם האחרונה שבדקתי, לא אלבא ולא הכוכב האדום ניצחו באולם הזה. למעשה, אין ממי ללמוד כי אף קבוצה באירופה לא הצליחה לנצח באולם הזה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זה לא נכון, מכבי עשתה משחקים טובים בברצלונה. אם אני לא טועה, בלאט לא היה רחוק מלנצח שם.
אני לא זוכר את מכבי מגיעה למשחק נגד ברצלונה כל כך נרפית ותבוסתנית. איפה המכביזם? איפה המלחמה ללא פשרות? מכבי מזמינה את ברצלונה לפרק אותה ואנחנו בדרך לתבוסה כואבת.
שטויות. בלאט חטף תבוסות על תבוסות מריאל ובארסה. אתה מנסה לשכתב את ההסטוריה. מכבי לא מנצחת באולם הזה כבר הרבה מאוד זמן. אני בכלל לא זוכר מתי היה הניצחון האחרון בברצלונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים